یک فایل تمپلیت از یک vps داریم، بدون اینکه این فایل رو در سرور بریزیم چه طوری میشه داخل یه vps اکسترک کرد و به فایل ها دستری داشت ؟
یک فایل تمپلیت از یک vps داریم، بدون اینکه این فایل رو در سرور بریزیم چه طوری میشه داخل یه vps اکسترک کرد و به فایل ها دستری داشت ؟
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
فایل ovf فکر کنم فقط یک فایل تنظیمات باشه و محتوا نداره. فایل اصلی با پسوند vmdk باید باشه
?
فایل های OVF دو حالت داره اگر موقع تمپلت گرفتن گزینه singel file رو انتخاب کرده باشید کار یکم سخته و تا اونجا که من اطلاع دارم باید اول اونو توی یک ESX و یا یک Workstation ایمپورت کنید و بعد هارد اون رو میتونید استفاده کنید.
و اگر موقع تمپلت گرفتن به جای Singel file گزینه فولدر رو انتخاب کرده باشید می تونید دیتابیس هارد رو که با پسوند VMDK می باشد رو با wmvare workestation در مسیر file گزینه map virtual disk اطلاعات اون رو ببینید.
البته اگر رمز نکرده باشند
موفق باشید تشکر یادتون نره
ایساتیس سرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)