-
عضو دائم
فیلم اموزشی نصب VMware vCenter Server 5 installation بصورت لینک مستقیم
فیلم اموزشی نصب vSphere 5.0- vCenter 5.0 server installation بصورت لینک مستقیم
http://37.59.241.222/adminiso/WwW.Cb...stallation.rar
کد PHP:
http://37.59.241.222/adminiso/WwW.Cbtir.Com.vSphere%205.0-%20vCenter%205.0%20server%20installation.rar
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
alimala, atilnic, babelirani, dertgtr, hassanshaikhi, hpnn.wm, Iran Web Host, just like that, lordcrazy, majid2009s, mehdifx, Milad-H, mobin96, nima17701, rasoulweb, saeed_m27, sarwhost, taghi.karimi
-
May 18th, 2012 08:33
# ADS
-
September 27th, 2012, 11:24
عضو دائم
پاسخ : فیلم اموزشی نصب VMware vCenter Server 5 installation بصورت لینک مستقیم
ظاهرا لینک خراب است dead link
-
-
September 27th, 2012, 14:05
عضو دائم
یه ویپیاس با رم 2 گیگ گزاشته بودم برای لینک مستقیم فایلهای که همکارن نیاز داشتن از جمله لینک ایزوها و یکسر ی موارد دیگر بعداز اینکه سر قضیه دادن لینک کی گان بنم کردن تازه بن دایم
و بعداز صحبت با مدریت اصلی سایت بعداز چند روز از بن در امدم
که بعدش این سرور کالا حذفش کردم خواستم ثواب کنیم کباب شدم
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن
سرور 2گیگ رم هم میرم میفورشم پولش سود میزارم جیبم چرا بزارم مجانی که بعد بن هم بشم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
September 27th, 2012, 23:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
یه ویپیاس با رم 2 گیگ گزاشته بودم برای لینک مستقیم فایلهای که همکارن نیاز داشتن از جمله لینک ایزوها و یکسر ی موارد دیگر بعداز اینکه سر قضیه دادن لینک کی گان بنم کردن تازه بن دایم
و بعداز صحبت با مدریت اصلی سایت بعداز چند روز از بن در امدم
که بعدش این سرور کالا حذفش کردم خواستم ثواب کنیم کباب شدم
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن
سرور 2گیگ رم هم میرم میفورشم پولش سود میزارم جیبم چرا بزارم مجانی که بعد بن هم بشم
عزیز حجمش چقدر بود ؟
نمیشه تو آپلودسنتر آپلود کنی ؟
اسم یا پسوند عوض کنی ؟
-
-
September 28th, 2012, 15:04
عضو دائم
سرچ بزنید توی نت براحتی میتونید پیدا کنید البته باید از سایتهای به اشتراک گزاری ویدویو مثل یو تیوپ استفاده کنید حجمش زیاد نیست زیر 100 مگ اگر اشتباه نکنم
-