-
September 25th, 2012, 20:29
عضو جدید
تغییر dns دامنه
با سلام.
من یک سرویس هاست گرفته بودم از جایی که آکانت من ساسپند شد.
حالا می خوام این دامین رو به یه هاست دیگه ای که از قبل داشتم به عنوان ادآن انتقال بدم.
از ایرنیک dns ها رو تغییر دادم به dns های هاست جدید.
همون موقع که خواستم دامنه رو به عنوان ادد آن دامین تو هاست جدید اضافه کنم ارور داد زیر رو داد و گفت نمیشه!
Using nameservers with the following IPs: 78.159.120.246,78.159.120.38 Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver
که اونطوری که من فهمیدم یعنی اینکه هنوز dns هات رو یه dns دیگه تنظیمه.
الان دوباره تو سی پنل هاست جدید خواستم اضافه کنم که قبول کرد و ارور قبلی رو نداد ولی هنوز هم وقتی صفحه رو باز می کنم با صفحه Account Suspended مواجه میشم.
ممنون میشک کمکم کنید.
آیا کاری که کردم اشتباه بوده؟
-
-
September 25th, 2012 20:29
# ADS
-
September 25th, 2012, 20:34
عضو انجمن
پاسخ : تغییر dns دامنه
سلام
در بسیاری از موارد اینطوری حل میشه
برای اینکه دامنه هاتون رو ادد کنید لازمه از dnsهای سرور استفاده کنید اگر هاست شما مثلا ریسلری باشه و دارای dns مستقل دامنه های شما فقط به تنهایی کار می کنن و اگر بخواهید ادد کنید در کنترل پنل دامنه از dns اصلی سرور استفاده کنید
ویرایش توسط hamidjooni : September 25th, 2012 در ساعت 20:38
×××××××××××××××××
-
-
September 25th, 2012, 20:58
عضو جدید
من از میهن وب هاست سرویس دارم و dns هایی که اونها اعلام کردن رو تنظیم کردم که همون dns هایی بودن که سایت اصلیم هم روش تنظیمه.
-
-
September 27th, 2012, 21:59
براي اينكه dns تغيير كنه يه مدت زماني طول ميكشه و امكان داره 24 تا 48 ساعت طول بكشه
-
-
September 27th, 2012, 22:01
عضو دائم
باید صبر کنید، در سیستم شما یا در isp شما کش شده.
-