ما قیمت هاست ها از زمانی که دلار حدود 1000 - 1100 بود تغییر نداده بودیم از اول مهر ماه افزایش 3 برابری داشتیم البته نه برای مشتریان سابق!
ما قیمت هاست ها از زمانی که دلار حدود 1000 - 1100 بود تغییر نداده بودیم از اول مهر ماه افزایش 3 برابری داشتیم البته نه برای مشتریان سابق!
علف که به دهن بزی شیرین اومده دیگه بحث حلال حروم نیست
متاسفانه کار ما شده تحلیل برای مشتری که چرا قیمت ها بالاست
ولی به دلیل فشار زیادی که وجود داره (همین الان دلار 2800 خرید کردم) باید یک فکر اساسی کرد ، احتمالا بهترین حالت تغییر واحد پولی به دلار باشه که هر کس در زمان تمدید سرویس با توجه به قیمت دلار پرداخت کنه
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
یه نکته ای رو متذکر میشم.
دوستانی که خیلی به بحث حلال و حروم اعتقاد دارند، توجه کنند که گرفتن دیرکرد تحت هر عنوانی! حرام است....
فقط پول دوستانی که اورسل میکنند رو مشکل دار قلمداد نکنید![]()
من خودم هم عینه شما ها این بحث ها رو کردم ، ولی دیگه شخصا خسته شدم در مورد بحث هایی که به جایی نمیرسه!
الآن هم سرویس هامون رو داریم ارزون میدیم ، فکر میکنم ارزونه ارزون که نه ولی خب یه سری آفر خوب هستش چون به سود کم قانع شدیم و دیدیم با توجه به این که مشتری میاد میگه قیمت اینه و قیمت دادن بعضی دوستان و اینکه ناگهان میبینیم یه سرور 1 گیگ 7 هزار تومان میشه! :|
آخه دیگه خدایی یه دونه ماشین بسازید 7 تومن میارزه؟!
الآن همه میان میبندن زیر رگبار که چرا خودت ارزون میدی؟!
میخواید با این قیمت ها من گرون بدم؟!
همه ی دوستانی که این جا آفر میدن یا دارن تخفیف میگرین ، یا سودشون رو کم کردن (یعنی خیلی کم) یا این که دارن خیلی اورسل میکنن!
اینجا هم به جای اینکه بیاییم شعار بدیم بیاید به فکر یه کار اساسی باشیم!
دقیقا تفاوت من با شما اینکه به طور مثال رم 1 رو من میدم 80 هزار تومان به مشتریان جدیدم شما میدی 19.200 !!! یعنی حدود 61 هزار تومان اختلاف قیمت
دقیقا مشکل همینجاست شما که داری اورسل میکنی واقعا غیر این هست ؟ پس چرا نوشتین :1024MB Dedicated
البته من منظورم کلی هست خیلی ها هستن پس نتیجه میگیریم این بازار رقابت ناسالمی هست الان از صبح 10 تا خریدار اومده همه میگن بالا میدین اون اقا انقدر میده
یا یکی بود میگفت شرکتیم دنبال سرور اسپانسری میگردیم !!!!
اینشکلی که داره پیش میده در اینده ی نچندان دور مجبوریم بزنیم تو کار اورسل اصلا دوست ندارم ولی مجبوریم یا باید کلا جمع کنیم یا بزنیم تو کار اورسل فعلا با چندتا شرکت قرار داد داریم ولی اوناهم معلوم نیست میخان چیکار کنن تا چند ماه دیگه
متاسفانه بازار رقابت سالمی نداره و ما برای اینده موندیییمم.....
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
آقا من به نظرم همه دست به دست هم بدن یه شرکت واحدی باشه.چه وضعیته این هر کی از ننش قهر میکنه میاد هاستینگ میزنه
حلال ؟ حرام ؟
این دو کلمه کاملا در بازار چه در هاستینگ چه در بازار ارز و چه چه چه ... مفهومی ندارد.
تا امروز دوستانی شکایت از کار ما دیدند ؟ دیدید کسی بیاد بگه oversell کردیم ؟ تا حالا oversell دادیم ؟ لیمیت دادیم ؟ یا ... ؟
به شخصه نظرم همینه که بدون oversell نمیشه درست کار کرد مگر قرار دادی مثل میزبان دانلود یا از جای دیگه در بیاد و ...
یه دوستی بود حرف جالبی زد حدود 5 ماه پیش به من گفت که :
بازار یعنی کلک ، ***ی ، زیر و رو کشیدن
و کسی هم که اینجوریه به هش میگن بازاری و موفق هست تو بازار
بازار ایران این ها را میخواد و هر چیزی بر خلافش باشه مثل همین حلال و ... شکست میخوره.
واقعا الان میشه درک کرد این مسئله را.
در مورد آینده : این را با اطمینان میگم زمانی میرسه که دلار میشه 5 تومن یا بیشتر یورو میشه 6 تومان یا بیشتر و ...
آن زمان هست که با اطمینان میگم از این همه هاستینگ (حتی بهترین هاستینگ ها با بهترین تخصص ها) برشکست میشن و تمام سود سمت همین کله گنده های بازار سرازیر میشه و با همان فروش کم هم میتوانند خودشان را سرپا نگه دارند هر چند که تخصصی هم نداشته باشند با پشتیبانی 0%
قانون زندگی کسایی که قوی هستند قویتر میوند و باقی میمانند و کسایی که ضعیف هستند به باد سپره میشوند.
ارادتمند سجادیه
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
اتحاد تو بازار الان معنا نداره.
شما یه تاپیک درخواست بزن ببین چند نفر سریع آفر میدن و بعضی وقت ها هم همدیگه را خراب میکنند تا ازشون خرید کنید یا با هر کلکی و دروغی شما را میخوان جذب کنند.(بعضی وقت ها در اینجور تاپیک ها اصلا حوصله نمیکنیم آفر بدیم)
اگر همین خریدار ها از کسایی که به قول شما از ننشون قر کردن خرید نکنن اینجوری نمیشه.
ببینید کلا شرایط و فرهنگ از هر طرف خرابه نمیشه جلوش را گرفت.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
با این حرفتون مخالفم دوست منبازار یعنی کلک ، ***ی ، زیر و رو کشیدن
و کسی هم که اینجوریه به هش میگن بازاری و موفق هست تو بازار
بازار ایران این ها را میخواد و هر چیزی بر خلافش باشه مثل همین حلال و ... شکست میخوره.
افرادی که درست کار میکنند میمونند
بازار با کار هاست فرق داره
اینی که شما میگی برا دلالی خوبه
یا کسی که بازار تره بار هندونه میخره و به نیسان دار ها میفروشه
نه کسی که داره اعتبار و اطلاعات و حساب کاربری و ... یه مشتری رو نگه داری میکنه
این کار ما توش تعهد هست که هیچ بازاری نداره
شما یه هاست یک ساله میفروشی یعنی یک سال خدمات درست
حالا به من بگید نخواید حلال و حروم رو رعایت کنید باید چیکار کنید؟
یا مثلا در این مورد یک شیوه بازاری نام ببرید
خداییش شدنی نیست
کار هاست فقط و فقط شرف درست میخواد
مثل خود شما و خیلی از دوستان که مردونه دارند کار میکنند
به خدا میلیونی در آوردن و در رفتن تو این کار خیلی آسونه
مخصوصا برای افرادی که اعتبار هم جذب کردند
حالا اگه نخوای حلال و حروم رو برا خودت تعریف کنی با همین اعتبار سر دیگران کلاه میره
اگر جایی گفتم "شما" گفتم "خودت" منظورم شخص شما نیست
شما سرور ما هستید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)