-
December 18th, 2009, 01:20
برقراری سایت با سرور
با سلام خدمت دوستان عزیز من تازه vps گرفتم و روی اون Kloxo نصب کردم و اجرا شد
سپس رفتم در قسمت DNS Templates و بعد رفتم Add DNS Template for admin و add کردم
و من نوشتم ns.persian-soft.ir و ns1.persian-soft.ir
( این persian-soft.ir روی هاست قبلی من هست و هنوز تغیرش ندادم تا 100 % راه بیوفتم بعد از تو پنل nic بیارمش)
حالا یک سایت واسه تست دارم www.fclick.ir رفتم توی پنل دومین و این dns های بالا رو دادم
آیا کارم درست بوده ( چون مطمئن هستم اشتباه هست . لطفا دقیق راهنمایی کنید مبتدی هستم )
با تشکر
-
-
December 18th, 2009 01:20
# ADS
-
December 18th, 2009, 01:32
پاسخ : برقراری سایت با سرور

نوشته اصلی توسط
farzadsh
با سلام خدمت دوستان عزیز من تازه vps گرفتم و روی اون kloxo نصب کردم و اجرا شد
سپس رفتم در قسمت dns templates و بعد رفتم add dns template for admin و add کردم
و من نوشتم ns.persian-soft.ir و ns1.persian-soft.ir
( این persian-soft.ir روی هاست قبلی من هست و هنوز تغیرش ندادم تا 100 % راه بیوفتم بعد از تو پنل nic بیارمش)
حالا یک سایت واسه تست دارم
www.fclick.ir رفتم توی پنل دومین و این dns های بالا رو دادم
آیا کارم درست بوده ( چون مطمئن هستم اشتباه هست . لطفا دقیق راهنمایی کنید مبتدی هستم )
با تشکر
با سلام، کار شما کامل درست هست. البته وقتی که این کار رو کردی، و هنوز ایی پیهای دی ان اس تون رو به سرور جدید انتقال ندادید، این دومینای که الان ست کردین، به سرور قبلیت لینک میشه نه سرور جدیدت.
-
تعداد تشکر ها از HugeServer به دلیل پست مفید
-
December 18th, 2009, 10:33
تنها کاری که مونده و شما باید بکنید همون تغییر آیپی برای child dns ها هست و انتظار برای ست شدن اون ! بقیه مراحل درسته.
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
December 18th, 2009, 11:13
با سلام مجدد و تشکر از راهنمایی دوستان ببخشید دوباره سوال کردم
من باز این نکته رو بگم که این سایت پرشین سافت اصلا روی این vps نیست و به جای دیگه وصله ( یک هاست معمولی هست ) . و حالا واسه این سایت این www.fclick.ir این dns ها رو در پنل دومین گزاشتم ns.persian-soft.ir و ns2.persian-soft.ir یعنی الان واقعا درسته و میاد به این vps جدیدم وصل میشه ؟ ( در صورتی که سایت پرشین سافت روی یک سرور دیگه هست ؟ )
بعد این child dns کجا هست ؟
-
-
December 18th, 2009, 11:42
مسئله ای نیست کجا باشه ! مساله اینه که nsهای اون دامنه به vps وصل کردید !
میتونه dns دامنه ddd.com روی ns.st.com باشه (در صورتی که ns.st.com تعریف شده باشد.)
در حالی که خود st.com روی ns.aaa.com هست !
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
منظور از child dns همون ns.domain.com بود.
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
December 18th, 2009, 12:26
آقا واقعا معذرت می خواهم . ببخشید مبحث طولانی شد . اما تازه کار هستم 
(در صورتی که ns.st.com تعریف شده باشد.)
این رو باید کجا تعریف کنم ؟ من فقط توی kolox این رو ns.persian-soft.ir و ns1.persian-soft.ir در قسمت DNS Templates وارد کردم و بگم قبلاٌ اصلاٌ persian-soft.ir دارای dns اختصاصی نبود و خودش به ns1.2main.info وصل بود
من نمیدونم همش فکر می کنم اشتباه کردم چون www.fclick.ir بالا نمیاد .
intoDNS: fclick.ir - check DNS server and mail server health
-
-
December 18th, 2009, 12:34
شما توی پنل دامنه ip سرور رو برای NS تعریف کردی؟
-
-
December 18th, 2009, 13:10
آقا تو پنل nic وقتی که می خواهم dns سایت fclick.ir رو تغیر بدم ip رو نزدم اینم عکسش :

ip سرور من این هست 64.191.43.199 که اگر اون رو در ای پی کارگزار وارد کنم بعدش این رو مینویسه :
برخی از IP های وارد شده به نادیده گرفته شدند. برای اظلاعات بیشتر توضیح مربوط به نیاز Glue را در صفحهٔ مربوط به تغییر کارگزاران دامنه بخوانید
-
-
December 18th, 2009, 15:14
عضو انجمن
شما یا باید برای دومین persian-soft.ir دی ان اس های ns.persian-soft.ir و ns2.persian-soft.ir رو با آپی جدید ست کنید تا fclick.ir هم باهاش کار کنه. یا باید واسه fclick.ir هم دی ان اس اختصاصی تعریف کنید تا با سرور persian-soft.ir کاری نداشته باشه
-
تعداد تشکر ها از Veria به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2009, 12:52
دوستان من کلا اومدم یک dns دیگه ساختم ns1.fclick.ir و ns2.fclick.ir و ای پی کارگزار رو هم ip سرور گزاشتم
حالا بعد از گذشت 2 روز ping ns1.fclick.ir , ns2.fclick.ir که میگیرم جواب میده اما سایتم هنوز بالا نمیاد
-