نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54

موضوع: فروش ویژه سرور مجازی با رم 1 گیگابایت فقط 16.900 تومان ماهانه (تضمین کیفیت سایا وب)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن دوستان وب آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    280
    تشکر شده در
    213 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی با رم 1 گیگابایت فقط 16.900 تومان ماهانه (تضمین کیفیت سایا وب)

نقل قول نوشته اصلی توسط 5500055 نمایش پست ها
    دوستان این آقا کلاه برداره و قبلا هم با نام دوستان وب کار می کرد و بعد یه کلاه برداری بزرگ کلا دوستان وب رو بست و حالا با نام جدید اومده ، ایشون حتی تو جرائم رایانه ای پرورنده دارن و تمام آدرس ها و شماره هایی که میدن اولا به نام خودشون نیست دوما اصلا ایشون اونجا نیستن . من از ایشون سرور داشتم افتضاح بود 2تا گرفتم 3 روز اول 76% دان بود ، اینایی هم که اومدن از ایشون تعریف کردن خود ایشون هستن که با نام های مختلف عضو شدن و از خودشون تعریف می کنن برای گول زدن ، من تمام متن چت های ایشون و عکس محیط پشتیبانی سایت ایشون که مدیرش به خاطر اینکه گفتم قعط سرور شروع به تهدید کردن و گفتن که چون فارسی ننوشته بودم سرور هام رو می بندن و واقعا هم بستن و هیچ پولی رو برنگردوندن ، حتی بعد دو ماه که اومدم گفتم که شکایت کردم و محکوم شدید و شماره پرونده رو دادم که برن پیگیری کنن و اطلاعات کاملشون رو به دادگاه بدن اول گفتا شخصی که تهدید کرده کارمندشون بوده بعد گفتن هر کاری می خواین بکنید ما نه دادگاه میایم نه اطلاعاتی میدیم شما هم هیچ کاری نمی تونید بکنید ، کسایی که باور ندارن به آیدی من پی ام بدن تا بهشون عکس تیکت های تهدید آمیز ایشون و همکاراشون و متن چت های مدیر این شرکت که 2 روز پیش بود رو بدم تا ببینید چقدر راحت کلاه برداری خودشون رو قبول کردن اما گفتن هیچ اقدامی نمی کنند

آیدی یاهو : ant_ant_17@yahoo.com
    با سلام ،

بنده مهیار جباری هستم مدیریت دوستان وب و پشتیبان سایا وب !
    این دوستمون هم شاید با ما مشکلی داشتن که اومدن تو تاپیک فروش این پست رو زدن .

1- بسیاری از کاربران همین انجمن مشتری بنده بودن و منو کاملا میشناسن ! بسته شدن دوستان وب فقط و فقط به خاطر مشکلات شخصی بوده که شما میگین کلاه برداری !

2- وبسایت سایا وب متعلق به بنده نیست و من در این سایت فقط به عنوان پشتیبان کار میکنم !

3- پس از بسته شدن دوستان وب هزینه تمام دوستانی که سرور داشتند برگردونده شد و خداروشکر مشکلی هم بوجود نیومد !

4- شما به قوانین ما که خودتون موقع ثبت نام در سایت قبول کرده بودید احترام نگذاشتید و ما هم طبق قوانین با شما برخورد کردیم !

بیش از این توضیحی نمیدم اگه هر مشکلی با ما دارین تو بخش انتقادات بیان کنید تا بنده پاسخ ارائه کنم . (هنوز تیکت های شما با اون لحن صحبت موجوده !)

2. تعداد تشکر ها از دوستان وب به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)