-
September 26th, 2012, 01:52
پاسخ : خبر خوب...دلار 1000 تومنی در راه است...
ولی خبر تاثیرگذاری بود دلار رو صد تومن کشید پایین . البته بیشتر مردم خر کنه از فردا ملت دلار بدست سرمایه رو میریزن بازار مسکن و .... اقتصاد رو به گند میکشند.
ولی دور از جون قبول دارید مردم دارن با سیستم گوسفندی زندگی می کنند ؟ اگر گوسفند رو دیده باشید وقتی میبرنش واسه چرا اگر چوپون بالا سرشون نباشه انقدر از علفهای یک محدوده میخورند که مرتع به عظمی بره سیستم مردم ما هم همینه یهو همه موبایل فروش میشن یا همه میریزن فست فود میزنن یا چرا راه دور بریم همین کار هاستینگ خلاصه دسته جمعی هر بار یک صنف رو به گند میکشن .
پ.ن : بد برداشت نکنید مردم ما گوسفند نیستند ولی طی یک شرایط خاص دارند از سیستم گوسفندی پیروی می کنند.
-
-
September 26th, 2012 01:52
# ADS
-
September 26th, 2012, 02:02
عضو انجمن
خوب به هر حال وقتی ثفارت یک کشور بسته میشه و روی بازار ما انقدر تاثیر گذار میشه باید انتظار داشت صحبت مثبت در رفع سوتفاهم ها هم تاثیر گذار هست
ان شاالله به همان قیمت قبلی بر بگرده ولی فکر نکنم در اینده جواب گو باشه چون یک کلمه حرف دوباره قمت را از این هم بالاتر میبره قیمت ارز اینجا روی حرف تعیین میشه :دی
-
-
September 26th, 2012, 02:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
datnet_teh
جنگ جنگ تا پیروزی
به هیچ عنوان نباید به اجنبی جماعت امتیاز داد اونها با یک امتیاز سوء استفاده می کنن و امتیازهای بیشتری می خوان
ایرانی عزت نفسشو با هیچی عوض نمی کنه , با یه گرونی دنیا به اخر نمی رسه, گرونی همه جا هست به هیچ عنوان نباید به اینها میدون داد , اینها همون هایی هستن که میدون به میدون میان جنگ های ایران و روم
رو در روی ماها جنگ می کردن الان اومدن تو قلب ایران و توی سرزمین های جعلی افغانستان و عراق پایگان زدن اسمش از روم شده آمریکا
اینها قرن ها هست که می خوان به ایران پیروز بشن به لطف عده ای بی غیرت رفا طلب داخلی که همیشه بودن
اما ایرانی با غیرت که با هر مرام و نیتی از اعمال وجودش برای کشورش می تپه , می ایسته و آخرش ماییم که پیروزیم و بینیشونو به خاک می مالیم
این عقده ای ها بالای 400 سال هست که در لباس پرتقال و روم و انگلیس و الانم آمریکا می خوان به ما پیروز بشن اما کور خودندن پدرشونو در میاریم
آقا شما سر ماه که می شه پول سرور اختصاصی می دهی به دلار ؟ :دی
-
تعداد تشکر ها ازآگونیس به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 02:29
-
تعداد تشکر ها ازscary-x2 به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 02:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
datnet_teh
جنگ جنگ تا پیروزی
به هیچ عنوان نباید به اجنبی جماعت امتیاز داد اونها با یک امتیاز سوء استفاده می کنن و امتیازهای بیشتری می خوان
ایرانی عزت نفسشو با هیچی عوض نمی کنه , با یه گرونی دنیا به اخر نمی رسه, گرونی همه جا هست به هیچ عنوان نباید به اینها میدون داد ,
اینها همون هایی هستن که میدون به میدون میان جنگ های ایران و روم رو در روی نیاکان با عزت ما جنگ می کردن الان اومدن تو قلب ایران و توی سرزمین های جعلی امروزی افغانستان و عراق و آذربایجان و ترکیه و قرقیزاستان و .... پایگان زدن و اسم رئیسشون اسمش از روم تبدیل شده به آمریکا
اینها قرن ها هست که می خوان به ایران پیروز بشن به لطف عده ای بی غیرت رفا طلب داخلی که همیشه بودن و خواهند بود
اما ایرانی با غیرت که با هر مرام و نیتی اعماق وجودش برای کشورش می تپه , می ایسته و آخرش ماییم که پیروزیم و بینیشونو به خاک می مالیم. اینها هم می دونن و دارن می بینن
این عقده ای ها بالای 400 سال هست در لباس پرتقال و روم و انگلیس و الانم آمریکا می خوان به ما پیروز بشن
اما کور خودندن این بار پدرشونو در میاریم
این سوال منو جواب بدین
شما واقعا میتونید تک تنها بدون ارتباط با همسایه دوستان و بدون خرید از بیرون خودتون همه نیازهاتونو برطرف کنید واقعا شدنی هست؟
-
تعداد تشکر ها ازsarwhost به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 02:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
datnet_teh
جنگ جنگ تا پیروزی
البته این شعار در سطح شهر عوض شده و روی بیلبوردها آمده: جنگ، کار، تا پیروزی
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 02:42

نوشته اصلی توسط
datnet_teh
اره جیگر بیا چت روم خودمو معرفی کنم اما بهت قول می دوم کمتر از تو پول سرور نمی دوم
بیا چت اگه نمی شناسی منو بشناس
اینم بگم من بیشتر و بهتر از تو خوش تر و ریلکس تر و آزاد ترم و شاید عقایدی که من دارم تو نصفشو نداشته باشی و شاید اگه بگم بگی این دین و ایمون نداره ...
اما اینو بگم که خیلی از هموطنان نسل کنونی خودم که بویی از غیرت و عزت نفس ندارن, دو آتشه ترم و دلم برای وطفنم بیشتر از این جماعت می سوزه
آی دی بدید ما هم بیاییم بشناسیم
-
تعداد تشکر ها از scary-x2 به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 02:48
عضو دائم
بذارین بازی رو نگاه کنیم
چرا وسط بازی به جون خودتون میوفتین
اگه از دید بی طرف نگاه کنین کلی خنده ی تلخ این قضییه با خودش داره
بذارین بازی رو نگاه کنیم
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها از TARIMEHR به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 02:52
عضو دائم
عجب تاپیکی شده از عنوان دلار 1 تومانی شروع شد تا الان با حرف یکی از دوستان که گفت تانک ببندی یاد حسین فهمیده افتادم
فکر کنم آخر تاپیک یه چند تا شهید بدیم ... 
تاپیک که کلا عوض شد جوش یه لینک آهنگ (ای لشکر صاحب زمان ...) یکی از همکارا بگذاره حداقل : -|
ولی من چشم آب نمیخوره هر کاری کنن دلار بیاد پائین ، فقط همینجوری ثابت نگهش دارن باید خدارو شکر کنیم که اونم نمیتونن امروز حدود 100 تومن باز رفت روش.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 02:58

نوشته اصلی توسط
datnet_teh
فوکولی بیا یاهو بهت پی ام دادم زیاد دلتو خوش می کردی

بله . به بنده پیام دادن ایشون
گفتند که اندازه سن بنده سرور دارند و مدیر چند تا سایت بزرگ هستند از جمله
روت دات آی آر
که وقتی گفتم ثابت کنند . گفتن که وقت چت کردن ندارم و خداحافظ
طبق تحقیقاتی کردم به این نتیجه رسیدم که مدیر سایت گوگل هم هستند
واقعا شخصیت بزرگی هستند . باریکلا
واقعا همچین شخصیت هایی تو ایران کم پیدا میشن . اینا استعداد دارند . امکانات ندارند
-
تعداد تشکر ها ازscary-x2 به دلیل پست مفید