-
September 25th, 2012, 08:01
پاسخ : پلیس فتا
به نظرم اگر قند شکن فروش را بگیرن باید بگه سرور را از کجا خرید اون را که بگه بعدش فروشنده سرور هم لو می رود و اونم خلاف کار حساب می شود (که 99% فروشندگان سرورمجازی هستند)
خب حالا باید چه کرد؟
-
تعداد تشکر ها از Web-Lovers به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2012 08:01
# ADS
-
September 25th, 2012, 08:14
عضو انجمن
با سلام
دوستانی که باور ندارند این کار عاقبت نداره خدای نکرده اتفاقی واستون میافته بعد میگین ای دل غافل!
همیشه آدما (بعضیاشون) فکر می کنن اتفاقات بد فقط برای دیگران هست و ما هیچوقت گرفتار نمیشیم اما امان از لحظه ای که بیان دم در خونه!!!
-
تعداد تشکر ها از parsdrive به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2012, 08:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsdrive
با سلام
دوستانی که باور ندارند این کار عاقبت نداره خدای نکرده اتفاقی واستون میافته بعد میگین ای دل غافل!
همیشه آدما (بعضیاشون) فکر می کنن اتفاقات بد فقط برای دیگران هست و ما هیچوقت گرفتار نمیشیم اما امان از لحظه ای که بیان دم در خونه!!!
تو میتونی دیگه چیزی به 100 تا پست نمونده!!!
معلومه که حرفت برای افزاریش پست هستش
-
تعداد تشکر ها ازalireza.076 به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2012, 11:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
gisom_shomal
شما رو هم میگیرن دوست عزیز !
در ضمن من اتفاقا سایت شما رو یکی دو روز قبل دیدم شدیدا تو دید می زنید شایدم الان دارن پروندتونو اماده می کنن !!!
اما در کل اینو باید بگم من یه بار با یکیشون صحبت کردم گفتن استفاده از اون مشکلی نداره و فروشش مشکل داره !!!
یعنی از دید حرف این دوست سپاهیمون و پلیس فتامون اینه که : مشروب رو بخری و بخوری مشکلی نداره و غیر قانونی نیست !!1
اما اگه بفروشی غیر قانونیه !!!
به هر حال هر کی هم بخواد با یه دید درست استفاده کنه باز هم نباید از جایی بخره !! و سوال من اینه اگه نخره پس چطور استفاده کنه !! و به کارا و امور روزمرش برسه !!! به هر حال دوستان ما در فتا و سپاه نمی خوان اینها رو بشنون و ببینین و فقط اینو می بینن که قند پی ان می تونه برای سایت های سکـــسی استفاده بشه
بحث تو این مورد زیاده اما سوال اینه که ایا این از ماهواره و فروشنده اون بدتره !!! گر چه بدتر نیست اما چون چیز تازه ای هست خوب بدطبع رفتار سلیقه ای همچون بسیاری چیزای دیگه که در جامعه ما سلیقه ای هست توی اون هم وجود داره
بنا به ماده 25 می تونن رفتار کنن یعنی 500 ومن تا 2 میلیون جریمه یا 3 ماه تا یه سال زندان و یا هر دو و نه بیشتر , مگر اینکه وقتی که سیستم و دم تشکلیلات یکی رو می برن برای برسی توی سیستم عاملش چیزای دیگه هم پیدا کنن که به پروندش اضافه بشه !!!
و عین ویدئو که یک زمان سایشو با تیر می زندن اینم شده مثل اون و فعلا که دارن عین کشورهای کمونیستی همه چیزو محدود و محدود و محدودتر می کنن !!! یه روز گوگل روز بعد کل نت !!
کاری هم ندارن که یکی برای امور داشنگاهی و تحقیقاتی و اینها از کجا باید وصل بشه به جایی که ایران رو تحریم کرده !!!
موفق باشید

سایت من چی داره دیدی لینک بده کجا دیدی
سایت من اگر سایتی که توامضام هست میگی که خلاف نیست سایته دیگه هم ندارم
-
تعداد تشکر ها از n4ser به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2012, 11:49
-
تعداد تشکر ها ازarkahost به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2012, 19:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alireza.076
تو میتونی دیگه چیزی به 100 تا پست نمونده!!!
معلومه که حرفت برای افزاریش پست هستش

شما حرفت برای چی هست؟!!!!!!! همین یه پستی هم که در جواب ما دادی یکی به پستات اضافه کرد !!!!
-
-
September 25th, 2012, 19:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsdrive
شما حرفت برای چی هست؟!!!!!!! همین یه پستی هم که در جواب ما دادی یکی به پستات اضافه کرد !!!!
دوست عزیز
اولا من هیچ نیازی به پست ندارم
دوما، این حرف رو قبل از شما چند نفر دیگه نیز زدند
تموم کنید لطفا تا اسپم نشه
-
تعداد تشکر ها از alireza.076 به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2012, 20:07
عضو انجمن
شما شروع کردی خودت هم تموم کن. پستی هم ندیدم این تهمت شما رو دوست دیگری گفته باشه.
دیگه حرفی با شما و امثالهم ندارم.
کافر همه را به کیش خود پندارد.
-
-
September 25th, 2012, 20:12
-
تعداد تشکر ها از ma3oud91 به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 10:52
-
تعداد تشکر ها از n4ser به دلیل پست مفید