با سلام دوست عزيز من ميتونم تمام امكاناتي رو كه احتياح داري در اختيارت بزارم برا اين سايت بايد هاست بگيري كه ما همه جورشو داريم اين ادرس ايميلمه با من خواستي تماس بگيررehsan_k6940@yahoo.com
با سلام دوست عزيز من ميتونم تمام امكاناتي رو كه احتياح داري در اختيارت بزارم برا اين سايت بايد هاست بگيري كه ما همه جورشو داريم اين ادرس ايميلمه با من خواستي تماس بگيررehsan_k6940@yahoo.com
یک هاست لینوکس (سی پنل) بگیر و با phpnuke سایت رو بالا بیار، برای آپلود فایل فیلم و موزیک هم یک هاست دانلود جدا بگیر و شروع کن بعد یکسال که وارد شدی میتونی وی پی اس یا سرور اختصاصی بگیری (اگر هاستم میخوای میتونم بهت بدم و اینکه کمکت کنم)![]()
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
اول اینکه شما می تونید طراحی کنید یا قالب روی هاست نصب کنید؟ اگه نمی تونید همین قالبشو کمه کم 30 تا ..... تومان از شما میگیرن. پول هاست ماهانه حدودا 5 هزار تومانه حالا برای هاست دانلودم که باید جدا بدید البته اگه فقط واسه موزیک می خواید برای شروع فکر کنم 5 تا 10 گیگ کافی باشه براتون اما اگه برای فیلم می خواید باید بیشتر هزینه کنید می مونه پول دامنه که اونم دیگه باید جدا سفارش و پرداخت کنید و بستگی به خودتون داره
مطمئنا برای شروع یک سایت هاست اشتراکی کافی هست که در آینده می تونید به vps هم منتقل کنید.
در صورتی که از پارس درایو تهیه بفرمایید سیستم مدیریت محتوا به رایگان برای شما نصب خواهد شد.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
تازگیا میان فقط سوال میکنند میرن
معلوم نیست چی شده![]()
درود
به نظر من یک وی پی اس بگیری بهتره
البته با پهنای باند نامحدود
برای شروع فعلا هاست میزبانی بگیر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)