-
September 24th, 2012, 16:07
عضو جدید
پاسخ : کمک کنید سایت ما چی شده

نوشته اصلی توسط
mortezafox
خوبه چه فایده هر هفته باید همین قضیه ادامه پیدا کنه من دقیقا تو هرهفته یه بار باید تو روح وجودم خرابکاری کنن
ای اختصاصی یعنی چی
خوب اگر راضی نیستید می تونید سرویس دهندتون رو عوض کنید
دوست خوبم بنده هاست فروش نیستم و فقط قصد راهنمایی کردن رو دارم ، اگر زمانی حرفی زدم خواهش می کنم خرده نگیرید چون منظور و قصدی ندارم
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از ariacloud به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2012 16:07
# ADS
-
September 24th, 2012, 17:10
عضو انجمن
آی پی که میدونید چیه؟ مثل آدرس خونه می مونه
آی پی اختصاصی یعنی یه آدرس که فقط مربوط به شماست
فایدش اینه که اگه سایتتون باگی نداشته باشه دیگه امکان هکش خیلی کمتره
-
-
September 24th, 2012, 17:17

نوشته اصلی توسط
fasterhost
آی پی که میدونید چیه؟ مثل آدرس خونه می مونه
آی پی اختصاصی یعنی یه آدرس که فقط مربوط به شماست
فایدش اینه که اگه سایتتون باگی نداشته باشه دیگه امکان هکش خیلی کمتره
به فکرش هستم میرم رو vps
الام میشه چک کنید ای پی من اختصاصی هست یا نه
-
-
September 24th, 2012, 17:27
عضو انجمن
خب برای چک کردنش اختصاصیه باید دورک بزنی که هر دورک رو هم معمولا بعد از مدتی خنثی میکنن و من نمیتونم براتون چک کنم در مورد هکینگه که امکان توضیح بیشتر هم نیست در ضمن سرور های مجازی خب برای لایسنس سی پنل هم باید پول جدا بدید و خیلی به صرفه شاید نباشه اما هاست خوب هم کم نیست خیلیا هستن همین جا هاست با قیمت مناسب و کیفیت مناسب میدند
-
-
September 24th, 2012, 17:46

نوشته اصلی توسط
fasterhost
خب برای چک کردنش اختصاصیه باید دورک بزنی که هر دورک رو هم معمولا بعد از مدتی خنثی میکنن و من نمیتونم براتون چک کنم در مورد هکینگه که امکان توضیح بیشتر هم نیست در ضمن سرور های مجازی خب برای لایسنس سی پنل هم باید پول جدا بدید و خیلی به صرفه شاید نباشه اما هاست خوب هم کم نیست خیلیا هستن همین جا هاست با قیمت مناسب و کیفیت مناسب میدند
اره هزینه داره ولی اون یکی دیگه اسمش تقریبا کلسو هست هزینه نداره تقریبا
هرجا برم میترستم همین اش کاسه باشه اینجا همه به فکر خوشون هستن اصلا نمیخوام میزبان جدید ام همین اتفاق های گذرگاه تو یه ماه اخیر تکرار کنه 
به خاطر این میگم vps
-
-
September 24th, 2012, 18:01
عضو انجمن
خب وی پی اس هم از جایی بگیرید که اعتبار داشته باشه که یه وقت وی پی اس هم قعط نشه اما بهتون بگم که کلی پول میگیرن واسه امنیت و نصب و کانفیگ پنل کلا گرون میشه براتون و شما هم تجربه ندارید که خودتون انجام بدید جاهاییم که باکیفیت بالا سرویس میدن زیادن اما نه با قیمتایه کم مثلا می تونید از همین انجمن شرکتایی رو پیدا کنید که سابقه دارند اما بهتون بگم که مثلا با ماهی 10 یا 15 می تونید یه هاست خوب گیر بیارید که قعطیم نداشته باشه هست زیادم هست اما چون بعضیا ریسلر دارن از کسانی بخرید که واقعا اینکارن
-
تعداد تشکر ها از fasterhost به دلیل پست مفید