مرسي متشكرم ازتون ، من ميخواستم اين رو بدونم كه در ابتداي امر ايا بايد حرفه اي حرفه اي باشم و يا نه يكمي كه اشنايي دارم كمكم ميكنه! كه خب به جوابم رسيدم
درمورد مسائلي كه درباره اموزش گفتيد متشكرم و اينكه بله بايد با خطر فرمان كار كرد و راه افتاد ، يه كتاب خييلي خيلي عالي دارم از خط فرمان هاي لينوكس ، بايد بشينم از 0 بخونمش!! و اين لينك هايي هم كه داديد واقعا كمكم ميكنه.
من كتاب خط فرمان لينوكس رو دارم ، لينك هايي هم كه شما داديد رو گفتم ميخونم و شايد بگيد ديگه تاپيك زدنم چي بوده!!!؟ به اين علت تاپيك زدم كه نه تو اون كتاب من و نه جاي ديگه نديدم بنويسه كه مثلا يه مدير سايت كه داره يه سايت رو مديريت ميكنه و ميخواد سرور مجازي مخصوص سايت داشته باشه چه بايد بكنه و چه نيازه داره! من شايد بتونم كدك هاي صوتي رو لينوكس اماده كنم ، فايل تصويري نگاه كنم فولدر بسازم با خط فرمان البته و..! ولي هيچ كدام از اينا ربطي به سايت نداره و هنوز نميدونم چي بايد روي يه سرور مجازي مخصوص هاستينگ و سايت باشه تا بشه توش يه سايت رو نگه داشت ... مثلا اينكه كار اپاچي و لايت اسپيد چيه و كدام بهتره و چطور بايد نصبش كرد و بعد نصبش بايد ايا سايت رو روي اون سوار كرد و..!!