با سلام
ما هم یکی از مال باخته هاییم عزیز.هر روزم داریم تو این تاپیک پست هارو می خونیم.حالا اگه زیاد صحبت نکردیم دلیلش این نیست که با روندی که پیش اومده موافقیم.حالا ما مثل شما آی دی مون مشخص نمی کنه کی هستیم.ما هم از ایشون 7 ماهی می شد که یه سرور 16GB Ram و 12 آی پی خریداری کرده بودیم.5-6 تایی هم مشتری داشتیم و یک سری سفارش دیگه که کلا بعد از تمدید سرور برای ماه سپتامبر همه چی پرید و این شد که همه می دونن.من بیشتر با ایمیل و تیکیت درخواست هامو به ایشون ارسال کردم اما تک تک پست های این تاپیک رو خوندم.من از آقای پارسیان دفاع نکردم.ایشون به پارسیان دست مریزاد داده و می گه از ایرونی جماعت هر چی بکنی حقشه و نوش جونت! من کاری به مدرک ایشون ندارم خوب منم مدرک دارن اصلا همه مدرک دارن! شما هم که مثلا اومدی درستش کنی کلا بدترش کردی.من واسه شما تاسفی نخوردم حوصله دلسوزی هم واسه کسی ندارم چون می دونم از همه مهمتر رفع مشکلاتی هست که بابت این مشکل درگیرشونم.من به مشتریام خساراتشون رو دادم و الان فقط لنگ فایل هام هستم همین.شما هم اجازه ندارین از این ادبیات استفاده کنین.من قاتل پدرم رو هرجا باشه می گیرم و زندش نمی زارم .لطف کنین برای مثال اینقدر راحت از لفظ قاتل پدر استفاده نکنین با مرام اهل گود! من خطاب به شخص ایشون صحبتی کردم و لاغیر و جانب داری کسی رو هم نکردم.