-
July 30th, 2012, 20:31
پاسخ : میزبانی وب (افرانت یا پارس آنلاین)
سلام ! اگر بتونید از مخابرات تهیه کنید پورتتون رو عالی میشه ! من الان 10 مگابیت پورت دارم از مخابرات نا محدود 408 هزار تومان روش سرور گیم بالا آوردم اونهم بین دوستان و آشنایان ! هزینه های جانبی رو هم با هم تقسیم کردیم !
نمونه سرعت دانلود : http://up.p30day.com/images2/79689044691390861463.jpg
سرعت روی بستر اینترانت هم تا 1.3 مگابایت هست . یا علی
-
-
July 30th, 2012 20:31
# ADS
-
September 6th, 2012, 21:32
اساتید گرامی! آیا فراکارانت سرورهاش رو از افرانت میگیره؟
-
-
September 9th, 2012, 21:09
زیاد تفاوتی نداره
اما من باشم افرانت را انتخاب میکنم
-
-
September 24th, 2012, 14:08

نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
گروگان گیری سرور کردن ازتون؟؟

تصویر نامه عذر خواهی شرکت محترم سامان سیستم از افرانت بابت ادعای مفقود شدن سرور، پیوست می باشد.گویا ایشان با یکی از شرکت های همکارشان مشکلاتی داشتند و در این میان موضوعاتی را به افرانت نسبت داده بودند که خلاف واقع بوده و پس از روشن شدن موضوع با نامه پیوست عذر خواهی نمودند.از شرکت محترم سامان سیستم درخواست گردید موضوع را راسا در این فضا و در کنار پست های قبلی منعکس نمایند که متاسفانه پیگیری ها به نتیجه نرسید و لذا جهت شفاف شدن موضوع و بنا بر عرف جاری در این فضا تصویر نامه قرار گرفت.
Saman System.jpg
-
تعداد تشکر ها از بازاریابی افرانت به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2012, 14:11

نوشته اصلی توسط
Am!r
سرور مارو اومدن برداشتن بردن،گفتیم سرور ما کو؟ گفتن شما اصلا سرور نداشتید اینجا! قرارداد رو نشون دادیم گفتن ها؟

تصویر نامه عذر خواهی شرکت محترم سامان سیستم از افرانت بابت ادعای مفقود شدن سرور، پیوست می باشد.گویا ایشان با یکی از شرکت های همکارشان مشکلاتی داشتند و در این میان موضوعاتی را به افرانت نسبت داده بودند که خلاف واقع بوده و پس از روشن شدن موضوع با نامه پیوست عذر خواهی نمودند.از شرکت محترم سامان سیستم درخواست گردید موضوع را راسا در این فضا و در کنار پست های قبلی منعکس نمایند که متاسفانه پیگیری ها به نتیجه نرسید و لذا جهت شفاف شدن موضوع و بنا بر عرف جاری در این فضا تصویر نامه قرار گرفت.
Saman System.jpg
-
-
September 24th, 2012, 14:17
عضو جدید
پارس انلاین رو پیشنهاد میکنم
پشتیبانیشون هم خوب هست
موفق باشید
یا علی
-