یعنی کلا منکر شدند؟
یعنی کلا منکر شدند؟
انسان ها هرگز به آرزوهایشان نمی رسند , انها فقط به اهدافشان دست پیدا می کنند.
در تو چه می گذرد , آن گاه که جهان در گذر است.
( دکتر هلاکویی)
فکر نمی کنم شرکتی با این سابقه و حجم فعالیت همچین کاری کرده باشه .
ما قبلاً باهاشون کار کردیم و مشکلی ندیدم ازشون .
آنلاین هاست (OnlineHost) مرکز تخصصی میزبانی وب در ایران با 8 سال سابقه فعالیت
میزبانی وب ایران ، سرور مجازی/سرور اختصاصی ایران ، ثبت انواع دامنه به همراه کنترل پنل اختصاصی
فعلا که اين اتفاق افتاده متاسفانه
ساير مدارک از فاکتور خريد تا صورت جلسه پليس در ديتاسنتر موجود هستش.
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
تصویر نامه عذر خواهی شرکت محترم سامان سیستم از افرانت بابت ادعای مفقود شدن سرور، پیوست می باشد.
گویا ایشان با یکی از شرکت های همکارشان مشکلاتی داشتند و در این میان موضوعاتی را به افرانت نسبت داده بودند که خلاف واقع بوده و پس از روشن شدن موضوع با نامه پیوست عذر خواهی نمودند.
از شرکت محترم سامان سیستم درخواست گردید موضوع را راسا در این فضا و در کنار پست های قبلی منعکس نمایند که متاسفانه پیگیری ها به نتیجه نرسید و لذا جهت شفاف شدن موضوع و بنا بر عرف جاری در این فضا تصویر نامه قرار گرفت.
Saman System.jpg
تصویر نامه عذر خواهی شرکت محترم سامان سیستم از افرانت بابت ادعای مفقود شدن سرور، پیوست می باشد.Saman System.jpg
گویا ایشان با یکی از شرکت های همکارشان مشکلاتی داشتند و در این میان موضوعاتی را به افرانت نسبت داده بودند که خلاف واقع بوده و پس از روشن شدن موضوع با نامه پیوست عذر خواهی نمودند.
از شرکت محترم سامان سیستم درخواست گردید موضوع را راسا در این فضا و در کنار پست های قبلی منعکس نمایند که متاسفانه پیگیری ها به نتیجه نرسید و لذا جهت شفاف شدن موضوع و بنا بر عرف جاری در این فضا تصویر نامه قرار گرفت.
جناب بازاريابی لطفا توضيحاتی هم پيرامون حذف شدن پاره ای اطلاعات از crm مبنی بر انتقال سرور به قرار داد شرکت سامان سيستم بود رو هم برای کاربران ذکر کنيد.
خوب هستش توضيح بديد چه کسی و با چه سطح دسترسی ای ميتونه اين اطلاعات رو از سيستم شما حذف کنه ؟
من نمیدونم تا زمانی که دیتا سنتر های خارجی هستن چرا از ایران بگیریم اونم بااین قیمت فضایی رم 4گیگ ماهانه 540 تومن واقعا فضایی یکی بخواد خودش سرور بگیره یه موتور برق چند تا باتری و نت ازمخابرات میتونه با پول یک سال نیم این یه سرور تقریبا مناسب اوکی کنه و این موارد هم پیش نیاد من میخواستم از اینجا سرور بگیر رفتم قیمت هاشو دیدم واقعا جا خوردم
ویرایش توسط sniper000man : September 24th, 2012 در ساعت 13:24
دوست عزیز این بیشتر سیاست کاری هست تا مردم سرور کولو کنند در دیتاسنتر
شما اگر میخواین سرور مجازی ایران داشته باشید از کسانی که کولو کردند بگیرید قیمت بسیار پایین تر خواهد بود
در همین انجمن درخواست بدید
در ضمن برای برخی کار ها سرور ایران بسیار مناسب هست مثلا در مورد گیم سرور و گاها هاستینگ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)