شماره پیغام خصوصی کردم
شماره پیغام خصوصی کردم
سئوتک معتبرترین مرکز سئو در ایران
021-284294 تبلیغات در گوگل
بازاریابی دیجتال - تبلیغات گوگل - بهینه سازی سایت
اومد
نمیدونم چرا این روزا همه دارن اینجوری بساط پهن میکنند و جمعی از مردم رو دنبال خودشون میکشند !
بیچاره اونایی که سرویس میگیرند از این آدما !!
صبر کنید ایشالله میاد پاسخ گو باشه.
اومدن خودشون
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
با سلام
دوستان عزیز علت قطعی سرور ها:
دیتاسنتر اروپایی شرکت هاست نتورک به علت تحریم کشور عزیزمان ایران تمام سرور هاین شرکت را که حدود 18 سرور بود مسدود کردند با مذاکرات انجام شده سرور ها باز و به دیتاسنتر دیگر منتقل شد این فرایند متاسفانه به دلیل روابط بین المللی کمی زمان بر بود از دوستان عزیز به دلیل مشکلات عذرخواهی میکنیم و این قول را به کاربران محترم میدهیم که انشالله سعی خود را بر عدم تکرار این مشکلات میکنیم از 18 سرور شرکت سرور سی پنل نیز تا امروز مشکل داشت که به لطف خدا ساعاتی قبل با تلاش پرسنل شرکت حل شد.
با تشکر فراوان
کاظم پور مدیر فنی و امنیت توسعه تجارت الکترونیک شبکه مجازی
یک سوال اینکه کدوم دیتا سنتر اروپایی بود که بخاطر تحریم سروها بست از این جهت میپرسم که توی جریان باشن دوستان یکدفعه بعدا مشکل نخورن با این دیتا سنتر به دلیل ایرانی بودن
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ممنون میشم بگید کدوم دیتا سنتر چون تقریبا با یکشون همکاری دارم
مشکل سرور جاوید هاست چیه ؟ اون هم زیر مجموعه هاست نتورک است یا نه
جاوید هاست کی درست میشه ؟
منم از کاربران جاوید هاست هستم فوق العاده پشتیبانی ضعیفی داره . تا الان 3 روز شد که نه سایت خودشون بالا میاد نه پانل نه سایت ما هیچ شماره تلفنی هم ازشون نداریم تو سایتشون هم نزده بود خیلی ها بابت این قضیه روز به روز دارن ضرر میدن . مدیر جاوید هاست باید جوابگو باشه تا الان شاکی زیاد داره اگه تا 24 ساعت دیگه درست نشه مجبوریم از طریق قانونی اقدام و شکایت کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)