دوست من از شانس بد شما دقیقا شما برخوردی به همون مشکلی که یکی از دوستان من داشت.
سرور ایشون مشخصاتش این بود.
EX 4S
cpu : core-i7 3770
Ram : 32 GB
توی سایت هتزنر مشخصات سرور EX 4S با CPU 2600 هست که خوبه.
اما متاسفانه باید به این آلمانی های احمق چی گفت.... با اون سرور بستنشون که این cpu 3770 همخونی نداره.
دوست من اولین کاری که کرد هارد سرور هاشو عوض کرد. اول بگم از آقای razavi گرفته بود بدون هزینه ستاپ.
کلی با آقای razavi بحث کردن.... حتی آقای razavi چند بار از دیتاسنتر درخواست تست سخت افزاری داد اونا هم گفتن همه چیز سالمه ....
آخر سر با کلی مکافات راضی شدن هارد شماره 1 سرور رو عوض کنن که روش vmware نصب بود. تمام virtual هارو منتقل کردن به هارد 2. بعد هارد شماره 1 رو عوض کردن و vmware نصب کردن. بعد که سرور بالا اومد virtual هارو توی هارد شماره 2 مشاهده کردن و خواستن vps هارو برگردونن که دیدن یهو سرور خاموش شد و بعد از چند دقیقه روشن شد. به اتفاق عجیب و وحشتناکی برخوردند. هارد شماره 2 خالی شده بود!!!! بعد از پی گیری معلوم شد دیتاسنتر ورداشته هارد شماره 2 رو هم بعد اینکه سرور رو روشن کرده بودن تازه بعد از گذشت 1-2 ساعت اونم عوض کرده بودن!!! و گفتن دیگه نمیشه کاری کرد ما اون هاردو فرمت کردیم و گذاشتیم روی یه سرور دیگه.
یعنی احمق تر از آلمانی ها پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟
ساده بگم خدا به دادت برسه!!!
بعد دوباره با اینکه جفت هارد ها عوض شده بود باز این مشکل پیش میومد که vps ها خاموش میشدن.
آخر سر خود آقای razavi حاضر شدن هزینه ستاپ دوباره پرداخت کنن و یه سرور دیگه بگیرن که جالب اینجاست خود آلمانی ها این دفعه سرور با cpu 2600 دادن. بعد از اون دیگه سرور درست بود ... البته همه مشتری های اون بنده خدا پریدن و ورشکسته شد.
یه اررور عجیبی هم میداد سرور که بعدش این حالت پیش میومد.