هاست دی ال آپتایم خوبی داره ...
هاست دی ال آپتایم خوبی داره ...
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
انجمن هم هاست دی ال بوده الان هم فکر کنم باشه
بارها دیدیم بالا نیومده سایت یا همه چی ریخته به هم (ارور دیتابیس مثل مواقعی که تازه سرور بعد ریست اومده بالا هنوز mysql ران نشده یا مشکل پیدا کرده و ...)
ولی خب سریع حل شده و این نشان میده ساپرت خوبی دارند و مشکلات هم همه جا هست.
جاهایی که آپتایم میزنه 100 خیلی راه داره که بشه کاری کرد 100 بشه مثلا آیپی سرور خالی را بدیم که بیخوری روشنه همش و ...
ارادت مند
سجادیه
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
خب دوست عزیز هاست خوب می خوای حداقل باید 20 هزار تومان واسه یک سال هزینه کنی هاست ارزون می خوای دیگه کیفیت نداره 20 تومانم که خداوکیلی خیلی نیست الان لایسنس سی پنل 80 تومان ماهانس حالا پول سرور و میزان منابعی که سایت مصرف میکنه به کنار خب جایی که هاست میده سالی 1000 تومان دیگه کیفیت نداره
درود
در خدمتم
AvaService.ir | میزبانی وب ، هاست ، دومین ، سرور
آوا سرویس
ارائه دهنده سرویسهای هاستینگ - سرویس ارسال ایمیل تبلیغاتی و ...
به نظر من
هاست دی ال (دوتا سایت دارم روش)
آلفا هاست (دو تا سایت دارم)
بهترین در ایران هستن اکثر هاستینگ هارو تجربه کردم همشون یه عیب و نقصی داشتن تا جایی که سر ماه نشده کوله بار می بستیم ولی 5 ماهه با هاست دی ال کار می کنم و سه ماه با آلفا هاست به نظر بنده بهترین هستن.
به نظر من azar online خوب هستش هم قیمت هاش و هم کیفیت
با سلام
در خدمتیم
میزبانی وب - ماه هاستینگ
ارائه دهنده خدمات هاستینگ و دامین
http://mahhosting.us
بعد از چهار ، پنج سال فعالیت در وب ، بهترین هاستینگ از نظر من (مشتری) هاست دی ال ه : HostDL :: Major Web Hosting Services
در ضمن ، بهترین و ارزون بودن متضاد هم اند ، پس چیزی که شما میخواین وجود خارجی نداره !![]()
ویرایش توسط OmidX : October 29th, 2012 در ساعت 12:34
...Zzzz...
بستگی داره شما از هاست ارزون چه انتظاراتی دارید
ولی مجموعه هایی هم هستند که سود را در فروش بالا می بینند و واقعا پشتیبانی می کنند
هاستینگ اختصاصی ... آپتایم 99.99
webvillage.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)