Mastercards.ir عزیز

جالبش اینجاست که ما (150.000 - 250.000)تومان پول می دیم که برامون حساب و کارت بدند و بعد چند ماه کار نکرد که گفتند مشکل از کارت است که رفع می شه و بعد چند ماه می بینیم که کلا بسته شده بانک و زنگ می زنیم به آقای دلبری می گه ما خودمون حساب چند هزار دلاری داریم در حساب خودمون و خودمون موندیم و برید ببینید می تونین پولتون بگیرید از بانک در باکو!؟ اگر که اینجوری بود من همین الانشم می تونم به همه هم حساب و هم کارت بدم که هم مطمئن هست و تو پی پال و .... کار می کنه فرداش یه مشکل اومد بگم که از دست من کاری نمی آید و .......... خوب است که آقای دلبری حساب ما رو تو باکو باز کرد که می گه برین به باکو اگه تو انگلستان بود چی؟ می گفت برین به انگلستان اونجا فرم و پر کنید و پولتون رو بگیرین %%%%%%% من می دونم که آقای دلبری دیروز نیومده به این کار، 7-8 سالی هست که پول ما رو می گیره حساب باز می کنه درصد سود خودشو از اول می گیره هم تو حساب باز کردن و هم تو حساب پول ریختند و حالش هم خیلی خوبه از گردشش هم نمی مونه و ما می گیم مرسی آقای دلبری که کارمون رو روبراه کردی ولی اگه یه اتفاقی بیاد که همین یکی نمونه اش بود، هیچی ......... من نمی گم این آقا خوبه یا بده، من می گم پول خودشون رو بر می دارند و به دیگر کارها کاری ندارند، نمونه زیاده ... یکی از دوستام که کارت ازشون داشتند از یه سایتی اونم نرم افزار بود خریداری کرد و توی ماه دید که هی از حسابش پول کم میشه دیدند که اسپم بوده از اون سایتی که خریداری کرده بود زنگ زدیم ماجرا رو گفتیم و گفتند که به بانک بگین مشکل از این قراره و بانک مسدود کنه این اسپم رو - اگه ما بلد بودیم که به شما زنگ نمی زدیم!!!!!! حالا دست این اسپم هم درد نکنه مثل هم وطنانمون نیستند پولو یکجا بخوره، پول و 1.6$ برداشت می کرد توی 3-4 هفته پشت سر هم ، و ما کلا پول رو به یه جای دیگه زدیم