من خودم حساب داشتم در خود این بانک و تونستم پول خود را برداشت کنم و یکی از دوستم (میشه گفت دوست نزدیکم) هم در این بانک پول داشت و نتونستند بره به باکو(به خاطر مشکلات کاری)، من یه فامیل دارم که در باکو زندگی می کنه بهش گفتم که به جای دوستم بره و بپرسه می تونه به جای اون از حساب برداشت کنه، و بعدش پاسپورت دوستم را خواستند دادیم و چک کردند دیدند که بله حساب داره توی این بانک ولی نمی تونیم به کس دیگری بدیم باید خودشون بیایند. این اتفاق توی یک هفته پیش بود و من می تونم بگم که دو ماهه فقط کارام پیگیری این کارا بوده، دیگه من کلا تمامی جریان رو فهمیدم، می تونم بگم دو تا راحه حل داری، باید هر چه زودتر بری باکو و اگر هم فامیلی داری یا کسی که بتونه بهت کمک کنه اونجا (لازمه چون بعضی از دوستان فقط خودشون رفته بودند و هیچی هم نمی دونستند،فقط فرم پر کرده بودند و برگشته بودند به ایران دست خالی....) اینو می گم زودتر چون فامیلم گفته که بانک که بسته شده این دفترشه که احتمالا کسانی که می ایند پولاشون داده می شه و اگر دیر بیایند این دفتر هم بسته خواهد شد، من حرف فامیلم رو مطمئن می دونم چون کلا خودشون و دوستشون هم که باکویی هست چند روزی پیگیری این کارا بودند و وضعیت بانک های باکو رو از ما بهتر می دونند، یه راحه حله دیگری هم فکر کنم هست اگه نتونی بری به باکو که می خواهم ببینم می تونم به دوستم هم از این طریق کمک کنم سفارت ایران که ایرانیان عزیز ما تو باکو کار می کنند که دوستم تو ایران باید تو دفتر خونه ای که باکو قبول می کنه یا خودشون می گن که کجا بره، دوستمون بره مشخصات رو پر می کنه می دیم به سفارتخانه ایران که تو باکو هست رسیدگی می کنه و بعدش بدون رفتن دوستم به باکو پولو از بانک بگیرند، الان یه نفر رو پیدا کردیم تو باکو که توی سفارت کار می کنه و کلا اطلاعات دقیق رو ازش می پرسم.