چون در چند جا از سیستم تعریف کرده بودم لازم دیدم چند توضیح اضافه کنم.
غیر از این چند هفته که نمی دونم به چه دلیل مشکلاتی در سرویس دهیشون پیش اومد من راضی بودم از سرویسهاشون
در حال حاضر هم اگر مستقل نگاه کنیم سرویسها خوب هستند و نسبت به اکثر سرویسهایی که من میشناسم سبک و سریع هستند
متاسفانه طی این چند هفته قطعی زیاد بود و رسیدگی به مشکلات خیلی ضعیف بود. هرچند برخورد به مشکل قابل درک هست، اما به هر حال گسترش فعالیتها نیاز به هزینه های زمانی و نیروی فعال و ... داره، نمیتونم بگم در اینجا بوده یا نه ولی از دید مشتری اگر نگاه کنم، ضعیف بوده.
دومین متاسفانه موضوع مالی هست که ناگهان هزینه ها حدود دو برابر افزایش داشته. اینکه هزینه ها دلاری باشند حتی اگر از دید من قابل قبول باشه (چون میشه فهمید به هر حال مجبورند به این شکل خرج کنند)، اما دو نکته اینجا باقی میمونه:
یکی تعهد تخفیف دائم برای برخی سرویسها که کلا حذف شده
دوم اینکه دلار به قیمت دلخواه محاسبه بشه، بعنوان مثال من میتونم به صورت دلاری پرداخت کنم طوری که دلار برای من حدود 370 تومان زیر قیمت محاسباتی این مجموعه باشه که برای این اوضاع به هرحال رقم قابل ملاحظه ای هست

به هر شکل من از سرویس دهی در دوره ای که مشتری سرویس بودم تشکر می کنم ولی این مسائل هم در کنار یک سرویس خوب باید مورد توجه قرار بگیرند
آرزوی موفقیت برای شما