-
September 22nd, 2012, 14:54
عضو انجمن
پاسخ : فرانتورک چی شد ؟

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
بله آنلاین هست اما اصلا جواب نمیده
بچه ها اینتر پل میشه شکابت کرد؟ چون اومدم کانادا ببینم اه اینجا شکابت کنم کلاه بردار میتونن ثابت کنند درسته؟
شما اگر خیلی گیر دادی شکایت کنی و مرد شکایت کردن هستی بیا همین ایران شکایت کن . . . ( آخه اونجا به ایران چه ربطی داره )
-
-
September 22nd, 2012 14:54
# ADS
-
September 22nd, 2012, 14:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
دوست عزیز لازم هست اطلاع بدم بهتون که استفاده از یورو های هکی بین المللی به حساب میاد و ایران واسش ارزشی قائل نیست
من برای این گفتم برم اینترپل یا نه وگر نه برای شکایت میشه همون ایران اقدام کرد
من برای هکی بودن اینتر پل رو ترجیه میدم
اتفاقا به هکی بودن خیلی هم گیر میدن .
ولی هکی بودن کارت به من و شما ربطی نداره اصلا . مشکل ما اینه که از آقای پارسیان سرویس گرفتیم ولی حالا سرور ها پریده . اینکه چرا و چگونه به ما ربطی نداره . آقای پارسیان میدونند و دیتاسنتر .
-
-
September 22nd, 2012, 15:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
بله آنلاین هست اما اصلا جواب نمیده
بچه ها اینتر پل میشه شکابت کرد؟ چون اومدم کانادا ببینم اه اینجا شکابت کنم کلاه بردار میتونن ثابت کنند درسته؟
دوست عزیز شما تو همین دادسرا رفتن و تشکیل پرونده موندید!!!
حالا میخواید از اینترپل کمک بگیرید!
ان شاء الله سوژه ی خوبی واسه اینترپل خواهید شد!چون اصلا اونا به این موضوعات بی خود رسیدگی نمیکنن.چه بسا که طرف ایرانی باشه
!
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
-
-
September 22nd, 2012, 15:26
این هم مدرک پرداخت 12000 یورو!!! در صورتی هم که مدیران خواستن دسترسی ایمیل و هر چیز دیگه داده میشه تا بررسی کنن !! ما در تاریخ 10/9/2012 مبلغ 12.000 یورو رو واریز کردیم!! ولی دیگه واقعا کاری از ما دیگه بیشتر از این بر نمیاد!
ovh12.pngovh12-1.pngovh13-1.pngovh12-1.png
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2012, 15:30
عضو جدید
قرار دادن این 3 هفته طول کشید؟
خوب شما که لطف کردی پرداخت کردی پس کو سرور ها؟
چرا باز نشده؟
شما 12 هزار یورو پول دادین بعد دیتا سنتر هم گفته به سلامت سرور نمیدم؟
-
-
September 22nd, 2012, 15:37

نوشته اصلی توسط
HAMi
قرار دادن این 3 هفته طول کشید؟
خوب شما که لطف کردی پرداخت کردی پس کو سرور ها؟
چرا باز نشده؟
شما 12 هزار یورو پول دادین بعد دیتا سنتر هم گفته به سلامت سرور نمیدم؟
قرار نیست همه مدارک پابلیک باشه! همین ها هم 3 ساعت دیگه پاک میکنیم! نباید باشه به صورت عمومی! باعث دردسر میشه بدونش!بله! هنوز جواب درستی ندادن و باز نکردن! دیگه ما جایی رو کم نزاشتیم!
-
-
September 22nd, 2012, 15:42
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
faranetwork
قرار نیست همه مدارک پابلیک باشه! همین ها هم 3 ساعت دیگه پاک میکنیم! نباید باشه به صورت عمومی! باعث دردسر میشه بدونش!بله! هنوز جواب درستی ندادن و باز نکردن! دیگه ما جایی رو کم نزاشتیم!
تو ایران که در پیت ترین هاستینگ های دنیا رو داره 3 هفته طول نمیکشه تا به مشکلات کاربران رسیدگی کنند...دیگه ovh که جای خود داره!
باید جوابی داده باشند یا نه!اگر مشکلی باشه میگند اگر نباشه هم که سرور ها رو باز میکنند.!!!!میتونید تلفنی تماس بگیرید بالاخره یکی هست که اونجا جوابگو باشه.
در هر صورت این مدارک مشکلی رو حل نمیکنه و اطلاعات از دست رفته رو برنمیگردونه.
-
تعداد تشکر ها از HAMi به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2012, 15:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HAMi
تو ایران که در پیت ترین هاستینگ های دنیا رو داره 3 هفته طول نمیکشه تا به مشکلات کاربران رسیدگی کنند...دیگه ovh که جای خود داره!
باید جوابی داده باشند یا نه!اگر مشکلی باشه میگند اگر نباشه هم که سرور ها رو باز میکنند.!!!!میتونید تلفنی تماس بگیرید بالاخره یکی هست که اونجا جوابگو باشه.
به نظرت چی اطلاعات از دست رفته رو برمیگردونه؟
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
-
-
September 22nd, 2012, 15:47
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
vp_server
به نظرت چی اطلاعات از دست رفته رو برمیگردونه؟
نمیدونم با من بودین یا نه!!!
اما اگر بودین : خود اقای پارسیان گفتند سرور ها سر جاش هست و پاک نشده.همین که اطلاعات رو بدن برای ما کافی هست.
-
-
September 22nd, 2012, 15:52

نوشته اصلی توسط
HAMi
تلفنی جواب نمیدهند و میگن مشکل حقوقی هست و باید با legal پیگیری کنید با ایمیل که جواب سر بالا میدن! سرورها هنوز فرمت نشده! ولی خوب باز هم نکردن پنل رو! دیگه از دست ما کاری ساخته نیست! ما نهایت فشارمون رو در آخرین ایمیلمون امروز به دیتاسنتر با شکایت رسمی کسی که در آمریکا پرداخت میزده انجام دادیم! که از OVH شکایت شده بابت این مشکل! دیگه بیش تر از این کاری ساخته نیست! ما 12.000 یورو رو هم پرداخت کردیم! که کاربران فکر نکنند ما پول ها رو خوردیم یا فرار کردیم یا هر چیز دیگه
-
تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید