زیاد فکر نکن درست میشه پسر وایسا مثل مرد خودت رو بساز و با قدرت اگه خواستی میلیاردی بر گرد
زیاد فکر نکن درست میشه پسر وایسا مثل مرد خودت رو بساز و با قدرت اگه خواستی میلیاردی بر گرد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
وبلاگدهیت چی شد؟
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
منم میگم اگه بازم برگردم با پول زیاد بر میگردم و تنها کاری که میکنم یک سیستم سایت ساز خیلی قوی رو نه در ایران بلکه در جهان تک باشه رو میارم بالازیاد فکر نکن درست میشه پسر وایسا مثل مرد خودت رو بساز و با قدرت اگه خواستی میلیاردی بر گرد
فکر همه جاش رو کردم فکر حجم بالای دیتابیس رو نکردموبلاگدهیت چی شد؟
بله دوست من زمانی که منم شروع کردم همینجور انرژی + میگرفتمهرموقع به مشکل شدید میخورم و به فکر جمع کردنم سایتم میشم
نمیدونم چرا پست های اینجور رو میخونم به جای اینکه بیشتر بخوام جمع کنم
باعث میشه
با انرژی بیشتری ادامه بدم
ولی اونموقع عقل نداشتم اگه داخل 4 تا جشنواره شرکتش میدادم مطمعنن چند جایزه میبردم
چون اون زمان سایتای بود مثل کینگ موزیک باحال بکس و پی سی رنک که التماس میکردن بنرشون رو بزارم داخل سایت ولی من هدفم چیز دیگه ای بود...
نمیدونم چرا هر شماها تو نت هستین فکر می کنید حتما باید از تو نت یه پولی در بیارین بعد نمیتونید میاین تاپیک ...
...........
ویرایش توسط sniper000man : September 22nd, 2012 در ساعت 22:29
شما خبر ندارید ، همین آقا/خانوم taranoome در تاپیکهای قبل ، هزاران جور بی احترامی انجام دادن .
منم کُرد هستم مثل همون راننده ای که سوار ماشینش شدین
دو سال پیش یه تصادف شاخ به شاخ داشتم ، وقتی از ماشین پیاده شدم ، خودم حاضر کرده بودم واسه اینکه بگن ، کم کم دو نفر رو کُشتی ، اما هیچی نشد .
توی اون تصادف تادلت بخواد ضرر مالی کردم ، اما حتی یه ذره هم پیشمون نیستم و افسوس نخوردم .
اینو صرفاً جهت اطلاع گفتم .
بعدم یه چیز دیگه خطاب به این دوستموم ، متاسفانه ایشون بی ملاحضه هستن و اصلاً حساب شده کار نمیکنن .
وقتی هر چی به ذهنشون میرسه واسه یه سرویس وبلاگ دهی لیست میکنن یعنی یه مورد بیملاحضه گی !
یه 50 هزارتومنی بده دست یه بچه 8 ساله ، بگو برو خرجش کن ، توی یه ساعت خرجش میکنه .
اما بگو برو فلان چیز رو که اینجوری هست پیدا کن و بخر ، حداقل یه روز واسش وقت میذاره .
این دوستمون عین این بچه است که حساب نشده خرج کرده حالا میاد ...
چی بگم والا ، امیدوارم اینجور آدما حرفشون یکی باشه و دیگه برنگردن .
سلام
دوستان . بیخیال . حالا که دارن میرن با هم بحث نکنید بزارید با خیال راحت برن و فکرشون مشغول جواب دادن نباشه
چند روز پیش هم یادمه یکی از همکاران بای داده بود از نت . ولی به 1 هفته نشد که دیدم بازم سند تو آل ازشون اومد که فروش سرور مجازی و اختصاصی ......
بگذریم
موفق و پیروز باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)