-
September 21st, 2012, 21:31
عضو دائم
پاسخ : فرانتورک چی شد ؟

نوشته اصلی توسط
hosinaa
بنده سرور داشتم از ایشنون تو اون عکس که گذاشتید ایمیل پاسخ داده نشده بنده هم بوده
اما انصاف دارم
به مشتریمم خسارت دادم سرور جایگذین کردم مشکل رو با مشکل درست نمیکننم این رو یادم دادن
هر طور میخواید فکر کنید
بله انصاف دارید به قول خودتون خب مگر بنده اومدم گفتم بی انصاف باشید؟
یعنی اومدید هی تهدید کردید گفتید شکایت میکنید ولی چون انصاف داشتید نکردید ؟
ببخشید مبین پارسیان موش نیست از گربه بترسه ها (مبین پارسیان عزیز ببخشید به حیوان نسبت دادم خواستم کاملا درک کنند)
شما مثلا میخوای بیای بگی شکایت میکنم که چی پارسیان رو بترسونی یا کلا تاپیک بالا بیارید و به تمسخر بکشید هر چی قوانین کشور هست ؟
الان یه سری گفتن که شکایت چیه کی رسیدگی میکنه ، مدرکی دارید که دنبال شکایت رفتید و پیگیرش شدید به جایی نرسیده باشه ؟
شما که انصاف داری حرف من اینه آفرین انصاف چیز خوبیه الان مبین هست فردا خدایی نکرده خود روبینا یوهو چنین مشکلی براش پیش میاد انصاف دارید دست گلتون درد نکنه ، انصاف هم داشته باشید اینقدر شکایت تو مملکت را به تمسخر نکشید
حرف من همین بود .
ارادت مند سجادیه
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : September 21st, 2012 در ساعت 21:34
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
September 21st, 2012 21:31
# ADS
-
September 21st, 2012, 21:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
SASAN-BSE
چه تاریخی به شما گفت؟
همین چند روز پیش (6-7) روز پیش باهاش صحبت کردیم! الان که دیگه جواب نمیده کلا!
ما یه 4 سالی میشه ازش سرویس میگرفتیم ، بعید میدونم تو کار کلاه برداری باشه ! یا یه گندی زده نمیتونه جمعش کنه یا....
این اواخر هم هزینه یکساله یه سرور مجازی رو دادیم بهش و دیگه خبری نشد از تحویل دادنش.....
4 سال ؟
فکر نکنم سرویس دهی ایشون بیشتر از 2 سال باشه شما 4 سال هست که سرویس دارید ازشون ؟
ایشون یه کاربر عادی بودند توی مجید آنلاین که بعد ها با تلاش فراوان شدند ریسلر آی تی جوانی و از صدقه ی سر مفت فروشی های ا وی اچ شدند سرویس دهنده ی بنام
بیشتر دوست داشتید توضیح بدم براتون
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از--- به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2012, 21:59
عضو جدید
-
-
September 21st, 2012, 22:06
عضو انجمن
برادران عزیز تموم کنید
اخر این تاپیک به نا کجا آباد ختم میشه
مبین پارسیان با این ایمیل تو جی تالک آنلاین هست
mobin.parsian@gmail.com
تلفتنون رو جواب نمی ده پی ام بدید جواب میده
جواب نداد برید اون کاری رو که صلاح می دونید انجام بدید
این تاپیک احتمالا تا عید سال 1392 ادامه داشته باشه و به 1500 صفحه هم حتما میرسه
شب همتون خوش
-
تعداد تشکر ها ازvps-baran.ir به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2012, 10:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
برادران عزیز تموم کنید
اخر این تاپیک به نا کجا آباد ختم میشه
مبین پارسیان با این ایمیل تو جی تالک آنلاین هست
mobin.parsian@gmail.com
تلفتنون رو جواب نمی ده پی ام بدید جواب میده
جواب نداد برید اون کاری رو که صلاح می دونید انجام بدید
این تاپیک احتمالا تا عید سال 1392 ادامه داشته باشه و به 1500 صفحه هم حتما میرسه
شب همتون خوش
بله آنلاین هست اما اصلا جواب نمیده
بچه ها اینتر پل میشه شکابت کرد؟ چون اومدم کانادا ببینم اه اینجا شکابت کنم کلاه بردار میتونن ثابت کنند درسته؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
September 22nd, 2012, 13:51
عضو انجمن
مدتی هست این تاپیک رو دارم میخونم و واقعا به جایی رسیده که نتونستم ساکت بمونم !
دوست عزیز اینترپل کانادا چه ربطی به ایران داره ؟ اینترپل یک واحدی از پلیس هست که به دنبال جرمهای بینالمللی و عاملهای اون میگرده . قاچاق اصلاح ، قاچاق مواد مخدر در مقیاس بالا ، تجارت انسان و ... مستقل کار نمیکنه و اول باید باز هم برید پلیس ، دادگاه و اگر لازم شد اونها اگر صلاح دانستند ارجاع میدهند به اینترپل .
نمیدونم دوستان چرا اینقدر تحت تاثیر فیلمهایی که میبینند میشن !
-یکی میگه من برم فرانسه با دیتا سنتر صحبت کنم
-یکی میگه اگه لازم باشه میرم مشهد
-یکی میگه من مشهد هستم اگه لازم باشه میرم دره شرکتش
-یکی میگه من رفتم دره شرکتش اگه لازم باشه میرم خونش
-یکی هم میگه اومدم کانادا برم اینترپل؟
جرمی اگر هست مشخص، اطلاعات مجرم هم مشخص ! لازم نیست جای دور برید ، تنها کاری که باید انجام بدید رفتن به دادسرا و تکمیل فرمِ شکایت و تقاضانامه هست .
کار سختی نیست ، تو شهر خودتون هم میشه ، ۳-۴ ساعتتون رو هم میگیره . کاری که باید انجام بشه همینه .
هر کسی که غیر از این عمل میکنه متأسفانه باید بگم که داره وقت خودش رو تلف میکنه و اتفاقی که افتاده متأسفانه حقش هست .
وقت تو بیش از این تلف نکنید ، اگر واقعا جرمی هست بگذارید مجرمها به سزای کارشون برساند.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازcartman10mpi به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2012, 14:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
مدتی هست این تاپیک رو دارم میخونم و واقعا به جایی رسیده که نتونستم ساکت بمونم !
دوست عزیز اینترپل کانادا چه ربطی به ایران داره ؟ اینترپل یک واحدی از پلیس هست که به دنبال جرمهای بینالمللی و عاملهای اون میگرده . قاچاق اصلاح ، قاچاق مواد مخدر در مقیاس بالا ، تجارت انسان و ... مستقل کار نمیکنه و اول باید باز هم برید پلیس ، دادگاه و اگر لازم شد اونها اگر صلاح دانستند ارجاع میدهند به اینترپل .
نمیدونم دوستان چرا اینقدر تحت تاثیر فیلمهایی که میبینند میشن !
-یکی میگه من برم فرانسه با دیتا سنتر صحبت کنم
-یکی میگه اگه لازم باشه میرم مشهد
-یکی میگه من مشهد هستم اگه لازم باشه میرم دره شرکتش
-یکی میگه من رفتم دره شرکتش اگه لازم باشه میرم خونش
-یکی هم میگه اومدم کانادا برم اینترپل؟
جرمی اگر هست مشخص، اطلاعات مجرم هم مشخص ! لازم نیست جای دور برید ، تنها کاری که باید انجام بدید رفتن به دادسرا و تکمیل فرمِ شکایت و تقاضانامه هست .
کار سختی نیست ، تو شهر خودتون هم میشه ، ۳-۴ ساعتتون رو هم میگیره . کاری که باید انجام بشه همینه .
هر کسی که غیر از این عمل میکنه متأسفانه باید بگم که داره وقت خودش رو تلف میکنه و اتفاقی که افتاده متأسفانه حقش هست .
وقت تو بیش از این تلف نکنید ، اگر واقعا جرمی هست بگذارید مجرمها به سزای کارشون برساند.
موفق باشید
دوست عزیز لازم هست اطلاع بدم بهتون که استفاده از یورو های هکی بین المللی به حساب میاد و ایران واسش ارزشی قائل نیست
من برای این گفتم برم اینترپل یا نه وگر نه برای شکایت میشه همون ایران اقدام کرد
من برای هکی بودن اینتر پل رو ترجیه میدم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
September 22nd, 2012, 14:26
عضو انجمن
همونطور که اشاره کردم اینترپل به صورت مستقل شکایت قبول نخواهد کرد
در ادامه باید بگم که در پروندهٔ یوروهای هکی شما صاحب حق نیستید که در اونجا کسی پیگیر بشه ، اون یک جرم جدا هست که صاحب اصلی پولها شکایتشون رو کردند که پول پس گرفته شده و این موضوع آشکار شده . شما باید به دنبال پیگیری ضرر خودتون باشید . و تنها راهش همون راهی هست که گفتم .
""""فرض بکنیم که اینترپل کانادا هم قبول کرد""""
باز هم این شکایت شما به اینترپل ایران ارجاع داده میشه و اینترپل ایران تصمیم بر ادامهٔ پیگیری خواهد کرد (چون کسی که شما ازش شکایت کردید در ایران هست)
""""که این فرض غیر ممکن بود"""""
-
-
September 22nd, 2012, 14:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
""""که این فرض غیر ممکن بود"""""
دوست عزیز پرسیدم که میگم بکنم یا نه .....
آقای پارسیان پرداخت من رو انجام میدادند پشتیبان من نبودند پس از من پول سالم تحویل گرفته و دلار هکی پرداخت کرده ....(بهتره تا زمانی که سرویس ندارید و از جزئیات مراودات طرفین خبر ندارید اظهار نظر نکنید)
| onlineserver.ir
-
-
September 22nd, 2012, 14:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
(بهتره تا زمانی که سرویس ندارید و از جزئیات مراودات طرفین خبر ندارید اظهار نظر نکنید)
به روی چشم . اظهار نظر نخواهیم کرد . ولی خیلی دوست دارم ببینم "شخص خود شما" برای رسیدن به حقتون چی کار خواهید کرد ؟ در صورت موفق شدن حتما اطلاع رسانی بفرمایید
-
تعداد تشکر ها ازcartman10mpi به دلیل پست مفید