نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
واقعا خیلی وقته همش تاپیک را دنبال میکنم در این تاپیک یه کم مانده بیان بگن خوبید ؟ شام چی خوردید ؟ و ...

-یک نفر اومده امروز گفته آقا پول ما رو بده دارم شکایت نامه تنظیم میکنم

-فرداش اومده میگه آقا پول ما رو نمیدی شکایت میکنم ازت.

-پس فرداش اومده باز گفته آقا پول ما چی شد پس ، بارها میل دادیم شکایت نامه تنظیم کردم.

-باز اومده میگه آقا پول همه رو دادید پول ما رو ندادید فردا شکایت میکنم کیا میان شکایت کنیم؟

(از بس تابلو گفتم فکر کنم فهمیدید چه کسایی رو میگم)

خودتون خندتون نمیگیره ؟

اگر بلد نیستید چه طور شکایت کنید :

کسایی که تهران هستند بفرمایند خیابان شریعتی نبش کوچه فرهاد دادگاه جرایم رایانه ای کمتر از یک ماه هم کارشون راه میفته فتا چیه آخه فتا از این دادگاه ها دستور میگیره.

اینم راهش تا الان هم همه گفتن شکایت کسی که میخواد شکایت بکنه بره بکنه نمیکنه هم خب نکنه ولی هی نگه.

دیگه الان به طرف میگیم ازت شکایت میکنیم هر هر میخنده آبروی شکایت کردنم بردید شده بلف امروزی.

ولی یه کم به این مسئله فکر کنید قبلا ها بچه ها میگفتن پاک کنم رو بده به خانوم معلم میگما الان میگن پول ما رو بده شکایت میکنما(چه بچه ، چه آدم بزرگش هیچ کدام کاری نکردند).

یه کم تند صحبت کردم sorry دیگه والله تاپیک رو تا الان مدیر انجمن نبسته ایول داره (واقعا صبر ایوب داره مدیر انجمن).

باور کنید مبین پارسیان کسی نیست که با این تهدید ها یا بهتر بگم بلف ها بترسه بدتر فقط اینجا با گفتن شکایت دو تا مورد پیش میاد :

1. افرادی که میبینن همش بلف میزنید میخندن.
2. مبین پارسیان هم ممکنه به لج بندازید و چون کاری هم نمیکنید بیشتر اذیت میشید خودتون.

ارادت مند - سجادیه
یا حق
کاملا درسته .... فردا به ادرس گفته شده میرم برای تشکیل پرونده و....

نقل قول نوشته اصلی توسط hosinaa نمایش پست ها
تمسخر نکنید این یکی
راه چاه نشون ندید همه عاقل و بالغ هستند می دونند چیکار کنند بنده های خدا یکم درک احساس دارند نمیخوان دچار مشکل کنند کسی و منتظر و ایمانشون به خدا هست تا ببیند مشکل چی میشه لازم به اظهار نظر شما نبود این دو
شما مشکلات خودت جل کن این سوم

از قسمت تیکت در سایت فرانتورک اقدام کنید منتظر جواب باشید
اونایی که میخوان برن شکایت کنن برن
دوستانی که از ماهی گلالود..... لطفا خ..ه
پارسیان دوست شماست؟فامیله؟ سر پیازید؟ته پیازید؟وسط پیازید؟

از چی دفاع میکنید؟پارسیان نزدیک 1 ماه با دورغ همه رو گول زده ...یه جریمه بود...کو مدرک پرداختیش؟واسه ایشون مشکل پیش نیومده که ما صبر کنیم یا کمک کنیم.سر دیتا سنتر رو کلاه گذاشتن!به ما مربوط نیست.
این همه ملت رو بد بخت کرده کلی ضرر زده بعد شما امدی دفاع میکنی؟

فردا یک پرونده شکایت دیگه به بقیه اضافه میشه....حالا اگر امدن مشکل رو حل کردن ما پس میگیریم....اگر هم نشد که دیگه روحش شاد یادش گرامی !