کار ما رو که خیلی طول دادند، البته تماس گرفتم فقط خانوم ها پشت رول این نماد اعتماد بودند، و البته متشکرم از زحماتشون !!! خیلی تلاش می کنند.
کار ما رو که خیلی طول دادند، البته تماس گرفتم فقط خانوم ها پشت رول این نماد اعتماد بودند، و البته متشکرم از زحماتشون !!! خیلی تلاش می کنند.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
واقعا پرسنل جدیدی که اوردن دل سوز هستند... اما مشکل از روند کار و سیستم سایتشون هست. !!!
کسی تونسته نماد بگیره دائمی منطورمه موقت که راحت گرفتنش
گرفتن نماد موقت حدودا چقدر زمان میبره؟
من شنیدم کسی که نماد داره باید بعد مالیات بده
اگه این طوری بشه من نمادو حذف می کنم از رو سایت بعد درگاه زرین پال نصب می کنم درد سرم نداره حالا برو مالیات بده بگو بابا ما که صود نمی کنیم همش ضرر دادیم کی باور می کنه سرور 400 بشه 1تومن بد مشتری هاتم بپرن کی به حرفت گوش می ده
بستگی به ارسال مدارکت داره اگه ایراد نداشته باشه 3 روز
مهم بعدشه که سایت ایراد داره باید تایید بشه مثلا درج مالیات - دامنه باید به نام صاحب امتیاز باشه - نوع بازگشت وجهه در صورت نارضایتی - قوانین وب سایت - درج تاریخ در بالای قیمت ها .....
اینا که تموم شد حالا باید مدارک خود رو ارسال کنی برای صنعت و معدن بعد از تایید می ری برای دائم
نه عزیز ربطی به مالیات نداره
جدا اپراتورهایی که مسئول چک کردن سایت ها هستن سواد کافی این کار رو ندارن
من 1 هفته است درگیرم تا بهشون چگونگی login کردن در سایت رو آموزش بدم و اسف بار اینکه هنوز موفق نشده ام
نمی دونم آیا میخوان یه گیری داده باشن که کار رو بخوابونن یا واقعا بلد نیستن در سایت ها چطوری login کنن؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)