درورد بر همه ی کاربران وب هاستینگ تالک
من یک سرور روش سی پنل نصب کردم و از هر طریقی تست کردم ایمیل ارسال نکرد هم اسکریپتن و هم خود وب میلش
اما دریافت میکنه و هیچ مشکلی هم نداره
پورت های 25و110باز هستند
بازم اگه چیزی به ذهن شما میرسه بگشن تا تست کنیم
درورد بر همه ی کاربران وب هاستینگ تالک
من یک سرور روش سی پنل نصب کردم و از هر طریقی تست کردم ایمیل ارسال نکرد هم اسکریپتن و هم خود وب میلش
اما دریافت میکنه و هیچ مشکلی هم نداره
پورت های 25و110باز هستند
بازم اگه چیزی به ذهن شما میرسه بگشن تا تست کنیم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
پورت از طرف دیتا سنتر بستس تیکت بزنید براتون باز کنند من یه همجین مشکلی رو XLhost داشتم تیکت زدم به دیتا سنتر باز کردند
پورت 25 حتما بسته هستش. شما از چه طریقی تست کردید که میگید باز هست؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
اون سایت فقط روی خود سرور چک میکنه سمت دیتا سنتر جک نمیکنه
تیکت زدم ببینم چی میگن
بله ما هم دقیقا این مشکل رو با XLHost داشتیم که دیتا سنتر مشکل رو حل کردن.
(وب هاست پرشیا) ارائه دهنده انواع خدمات وب
فروش ویژه بهاری سرور مجازی وبــ هاست پرشیا
میزبانی وب ، سروراختصاصی و مجازی ، ثبت دامنه
فروش ویژه پنل ارسال و دریافت پیام کوتاه همراه با ماژول whmcs
.....
واسه من xl host نیست واسه من سنپتیکا هستش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)