سلام
فکر کنم اگر نماد الکترونیکی یا حتی یک جواز کسب داشته باشید بانک پارسیان بهتون درگاه بده.
سلام
فکر کنم اگر نماد الکترونیکی یا حتی یک جواز کسب داشته باشید بانک پارسیان بهتون درگاه بده.
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
اینم لینک سایت نماد الکترو نیک
نماد اعتماد الكترونيكي - صفحه اصلي
دوست عزیز آدرس سایتش میدونم
پرسیدم اگه کسی نماد گرفته به صورت کلی بیاد توضیح بده تو سایتش کلی پی دی اف هست وقت نمیکنم بخونم
مثلا هاستینگی که شماره ثبت نداره میتونه نماد بگیره یا نه
خیلی جالبه که مردم دنبال اینجور درگاه ها هستند
به جز کارمزد هیچی نداره
من توی 3 روز از پارسیان درگاه گرفتم
خیلی هم مودب راهنمایی میکردن و راه میومدن![]()
شرایط گزفتنش خیلی سخته کمی آدم رو اذیت میکنن حتما اونجایی که هستی باید سند داشته باشه، کارت معافیت یا پایان خدمت داشته باشی و ... (و اینکه خیلی هم تو کار کردن آرومن چون نت الان چهار ماه مدارک رو فرستادم هنوز تو حالت موقت گیر کرده)این نماد الکترونیکی تو بعضی از سایتها دیدم
چه جوری میتونم بگیرم؟ شرایطش چیه؟
ممنون میشم یکی به طور خلاصه برام توضیح بده
من از سایتشون فرم فرستادم چند روز بعد آقای هندی زنگ زدند و کارهاشو اوکی کردند (خیلی از کارمند های بانک ملت مودب ترند) و طی 2-3 روز درگاه رو فعال کردند میتونید زنگ بزنید از خود آقای هندی بپیرسیدخوب شما میگی چیکار کنیم؟ ملت مستقیم نمیده به هر حال باید از یه جایی شروع کرد
شما چه جوری از پارسیان درگاه گرفتی؟
شرکت ثبت شده هستین؟ لطفا بیشتر در این رابطه راهنمایی کنید
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
ولی متاسفانه ما شرکت ثبت شده نیستیم در نتیجه مکانی برای کارمندان نداریم نمیتونیم آدرسی برای نماد مطرح کنیم
چند روز پیش تماس گرفتم متاسفانه گفتن فعلا به افراد حقیقی درگاه نمیدن ( امروزم تو اینترنت خوندم جدیدا گفتن برای دریافت درگاه باید سایتها نماد داشته باشن!!! )
من با کلی ذوق و شوق دامنه ثبت کردم اقدام به خرید لایسنس whmcs کردم امروز سفارش طراحی قالب دادم اگه درگاه نداشته باشم تمام زحمتها و هزینه ها دود میشه میره هوا!!!!!!!
آقای هندی (hendi)
خواهشا دوستان راهنمایی کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)