-
August 15th, 2012, 23:24
پاسخ : ماژول whmcs براي مجازي سازهاي ESX/ESXi ( سرعت بالا نسبت به نسخه هاي مشابه )

نوشته اصلی توسط
ircpanel
نظر دوستان در مورد سرويس تست 7 روزه چي هست ( رايگان )
( ك ديگه جاي مشكلي نباشه براي دوستان )
در صورت امکان برای سرویس تست با بنده هم آهنگ فرماید
-
تعداد تشکر ها از Milad-H به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2012 23:24
# ADS
-
August 17th, 2012, 23:50
پاسخ : ماژول whmcs براي مجازي سازهاي ESX/ESXi ( سرعت بالا نسبت به نسخه هاي مشابه )

نوشته اصلی توسط
ircpanel
نظر دوستان در مورد سرويس تست 7 روزه چي هست ( رايگان )
( ك ديگه جاي مشكلي نباشه براي دوستان )
عزیز تست به چه صورتی هست ممنون میشم توضیح بدین؟اگه میشه لطفا تست بدین
ویرایش توسط sniper000man : August 18th, 2012 در ساعت 00:11
-
تعداد تشکر ها از sniper000man به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2012, 13:14
سلام دوستان
هر كدوم از دوستان ك تست نياز دارن يك ايميل با عنوان" نسخه آزمايشي " به ايميل زير بفرستند و آدرس whmcs + مشخصات خودشون + تلفونشون را ارسال كنند تا براشون تست ارسال بشه
E-mail : ircpanelcom@gmail.com
دوستان تست فقط روي php 5.3 جواب ميده پس php سرور هاستشون را چك كنند ( داخل سي پنل كنار صفحه نوشته شده )
ویرایش توسط ircpanel : August 18th, 2012 در ساعت 13:18
-
-
August 19th, 2012, 11:43
به دليل مشكل بسياري از دوستان در نصب ، نصب ماژول رايگان انجام ميشه
-
تعداد تشکر ها از ircpanel به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2012, 12:48
عضو انجمن
اقا برای من هم ماژول تست می فرستید ؟
ای دی تون رو بدیدی تا بیشتر هماهنگ بکنیم
راستی ایدی من hmadadian36 هست
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از hpnn.wm به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2012, 10:09
-
-
September 20th, 2012, 14:16
-
-
September 20th, 2012, 17:55
عضو دائم
این ماژول با ایران مشکلی ندارد؟
چون ماژولی که من دارم با ایران کمی سنگین کار میکنه و این که ماژول مصرف رم و سی پی یو رو دقیق نشون نمیده
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
September 20th, 2012, 19:19
ماژولها با ايران مشكل نداره
جهت اطلاع : بخش لايسنس از سرور هاي گوگل استفاده ميكنه ك بعضي مواقع به ايران دسترسي نميده
حدودا 10 ساعت در هفته اين مشكل داخل ايران هست
-
-
September 20th, 2012, 20:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ircpanel
ماژولها با ايران مشكل نداره
جهت اطلاع : بخش لايسنس از سرور هاي گوگل استفاده ميكنه ك بعضي مواقع به ايران دسترسي نميده
حدودا 10 ساعت در هفته اين مشكل داخل ايران هست
اره دیگه منم همین مشکل رو دارم خیلی از وقت ها مشکل داره و همیشه هم دیر باز میکنه
البته احتمال میدم سرعت سرور قبلی کمی پایین بود انتقال دادم به هاست نتورک که اونم فعلا که متواری هست
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-