دوستان توی انجمن صحبت هایی ک میکنید میگید شیلتر شده ولی من با ip ایران و بدون هیچ موردی برای گذر از شیلترینگ وقتی کلمه ای به طور مثال هاست را سرچ میکنم موارد تبلیغ شده میاد .
واسه بقیه نمیاد ؟ ( من از شاتل اینترنت دارم )
ما الان تبلیغات کنیم یا نه ؟
دوستان توی انجمن صحبت هایی ک میکنید میگید شیلتر شده ولی من با ip ایران و بدون هیچ موردی برای گذر از شیلترینگ وقتی کلمه ای به طور مثال هاست را سرچ میکنم موارد تبلیغ شده میاد .
واسه بقیه نمیاد ؟ ( من از شاتل اینترنت دارم )
ما الان تبلیغات کنیم یا نه ؟
ویرایش توسط viator.life : September 19th, 2012 در ساعت 21:54
دوست گرامی الان نزدیک یک ماه هست اگر اشتباه نکنم تمام تبلیغات گوگل ***** شده است.
خودِ سایت ها ***** نیستند اما وقتی ورودی گوگل باشند فیلر هستند.![]()
وقتی رو لین تبلیغات کلیک میکنید صفحه چیلتر میاد
بله شیلتر شدن . ولی با این حال باز هم بازدهی بدی نداره . چون اکثر کسایی که سرور نیاز دارن خودشون شیلتر رو ردن میکنند
احتمالا هفته آینده رفع می شه
نه آقا ایشون درست می گن برخی آی اس پی ها هنوز میره داخل تو اصفهان تا هفته پیش با آی پی ایران پارس آنلاین راحت باز میشد لینک ها ، این که این مشکل حل بشه هم خیالتون راحت نشدنیه چون بحث یک بحث سیاسی هست نه فنی و اون هم به دلیل عدم رسیدگی گوگل به شکایت ایران در خصوص خلیج فارس هست یعنی خواستند گوگل را ورشکست کنند
استخدام متخصص میزبانی وب در شهر اصفهان
تلفن تماس :03136263661
www.maralhost.com
جالب اینجاست گوگل ایران رو تحریم میکنه و ایران بدو بدو گوگل رو تحریم می کنه حالا ببینیم کی اون یکی رو میزنه زمین![]()
اگر بسته بمونه خیلی خوبه حال این چند شرکت تبلغاتی گرفته بمونه خوبه
ارایه خدمات برنامه نویسی و طراحی سایت| ارایه خدمات میزبانی وب حرفه ای بیش از 8 سال فعالیت
این خبرو شنیدم که قراره باز بشه، خدا کنه راست باشه
تلاش میکنیم محدودیت تبلیغات در گوگل را برداریم
چی شد ؟
برداشته شد ؟
یا با موضوع بسته شدن گوگل و اینا دیگه باز نخواهد شد ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)