-
September 19th, 2012, 22:37
در خواست فوري وی پی اس ويندوز با كيفيت عالي و تضميني براي دانلود يوزرهام !
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز.
من هر وقت ميخوام VPS بگيرم براي اينكه بعدا" سوء تفاهمي پيش نياد مجبورم مطالب رو دوباره تكرار كنم كه از اين بابت عذر خواهي ميكنم.
آقا من هدف اصليم از گرفتن اين VPS اينه روش نرم افزار دانلود كنم و IIS راه اندازي كنم و بدم به يوزرهام براي دانلود و تعداد يوزرهاي من بالا هست !
وی پی اس میخوام با مشخصات زیر :
1.هارد 60 گیگ يا بيشتر.
2.رم 512 .
3.سرعت بالا ! البته با گارانتي سرعت نه ازينايي كه ميگن سرعت 18MB بعد ميشه 200kb بعد كه تماس مي گيري هزار تا حرف...ميزنند.(سرعت خيلي خيلي برام مهمه .)
4.پردازنده درست و خوب .
5.ویندوز سرور 2003 معتبر و كاملا" آپديت شده و آماده با آخرين پچ ها.(منظورم از معتبر فقط اينه كه بشه آپديتش كرد!).
6. مكانش جايي باشه كه روي سرعت و كيفيتش تاثير نداشته باشه و مخصوصا" سرعت آپلودش بالا باشه.
7.پهناي باند عالي و خوب داشته باشه.
8.قيمت هم مناسب باشه نه نجومي.(سر قيمت با هم كنار ميايم ولي هر چه كمتر بهتر).
9.و از همه مهمتر اینکه کسی که ازش سرویس میگیرم ساپورت عالي داشته باشه نه تا بگم حالتون چطوره بگه تيكت كنيد تو تيكت ميگم ! تيكت خوبه ولي بجاي خودش !(قابل توجه بعضي از دوستان). نمیخوام وقت زیادی برام بزاره ولي موردي بود جواب گو باشه نه اينكه 4 روز تو نوبت جواب دادن باشيم !
باز ميگم و تاكيد ميكنم:سرعت خوب باشه.
ضمنا" خواهشمندم موارد بالا را كه گفتم با دقت بخوانيد بعد آفر بديد.
لطفا" هر چه سريعتر و فوري آفرهاي خودتون رو اعلام بفرمائيد و حتما يك PM خصوصي با يك شماره تماس بدهيد.
در اين تاپيك فقط آفر بديد اسپم ممنوع مي باشد !
با تشكر فراوان.
هميشه سلامت و شاد و پيروز باشيد.
ارادتمند شما.
آريا.
-
-
September 19th, 2012 22:37
# ADS
-
September 19th, 2012, 22:46
پاسخ : در خواست فوري وی پی اس ويندوز با كيفيت عالي و تضميني براي دانلود يوزرهام !
سلام
پیغام شخصی فرستاده شد میتونید تماس بگیرید
WWW.leadervps.ir
تلفن سوالات قبل از خرید و پشتیبانی : 46048299 -021
تلفن تماس 24 ساعته (تلگرام): 09384602362 & 09128345663
-
-
September 19th, 2012, 22:48
پاسخ : در خواست فوري وی پی اس ويندوز با كيفيت عالي و تضميني براي دانلود يوزرهام !
با سلام
از Xlhost در خدمتم
پ.خ بدین اگه خواستین
-
-
September 19th, 2012, 22:51
عضو دائم
سلام
با مشخصات درخواست شده .
فقط پورت سرور 100 هست سرعت دانلود 7 مگابایت رو تضمین میدم به شما
ماهیانه 25 هزار تومان
مجازی ساز سیتریکس
منابع کاملا اختصاصی
سرور دل با 2 عدد سی پی یو 4 هسته ای .
-
-
September 19th, 2012, 22:52
عضو انجمن
درود
سرورمجازی از 6کشور دنیا با پهنای باند نامحدود
آلمان hetzner
انگلستان redstation
آمریکا gorack
هلند worldsteram
کانادا iweb
سویس equinix
سرویس المان مناسبه برای شما
موفق باشید
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
-
September 19th, 2012, 22:54
عضو انجمن
سلام
از المان و امریکا در خدمتیم
سبد خرید - ایلما سرور
-
-
September 19th, 2012, 23:17
عضو انجمن
از انگلیس خواستید با پینگ عالی و کیفیت تضمین شده پرت 1 گیگ که تضمین 20 مگ دانلود رو در بدترین شرایط میکنم و در ضمن پشتیبانی 24 ساعت با چت و تلفن و یا تیکت خواستید بیایید یاهو بیشتر صحبت کنیم
-
-
September 19th, 2012, 23:20
با سلام . با مشخصات شما از انگلیس میتونیم بهتون سرور بدم . ماهیانه 20.000 تومان
-
-
September 19th, 2012, 23:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ariya
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز.
من هر وقت ميخوام vps بگيرم براي اينكه بعدا" سوء تفاهمي پيش نياد مجبورم مطالب رو دوباره تكرار كنم كه از اين بابت عذر خواهي ميكنم.
آقا من هدف اصليم از گرفتن اين vps اينه روش نرم افزار دانلود كنم و iis راه اندازي كنم و بدم به يوزرهام براي دانلود و تعداد يوزرهاي من بالا هست !
وی پی اس میخوام با مشخصات زیر :
1.هارد 60 گیگ يا بيشتر.
2.رم 512 .
3.سرعت بالا ! البته با گارانتي سرعت نه ازينايي كه ميگن سرعت 18mb بعد ميشه 200kb بعد كه تماس مي گيري هزار تا حرف...ميزنند.(سرعت خيلي خيلي برام مهمه .)
4.پردازنده درست و خوب .
5.ویندوز سرور 2003 معتبر و كاملا" آپديت شده و آماده با آخرين پچ ها.(منظورم از معتبر فقط اينه كه بشه آپديتش كرد!).
6. مكانش جايي باشه كه روي سرعت و كيفيتش تاثير نداشته باشه و مخصوصا" سرعت آپلودش بالا باشه.
7.پهناي باند عالي و خوب داشته باشه.
8.قيمت هم مناسب باشه نه نجومي.(سر قيمت با هم كنار ميايم ولي هر چه كمتر بهتر).
9.و از همه مهمتر اینکه کسی که ازش سرویس میگیرم ساپورت عالي داشته باشه نه تا بگم حالتون چطوره بگه تيكت كنيد تو تيكت ميگم ! تيكت خوبه ولي بجاي خودش !(قابل توجه بعضي از دوستان). نمیخوام وقت زیادی برام بزاره ولي موردي بود جواب گو باشه نه اينكه 4 روز تو نوبت جواب دادن باشيم !
باز ميگم و تاكيد ميكنم:سرعت خوب باشه.
ضمنا" خواهشمندم موارد بالا را كه گفتم با دقت بخوانيد بعد آفر بديد.
لطفا" هر چه سريعتر و فوري آفرهاي خودتون رو اعلام بفرمائيد و حتما يك pm خصوصي با يك شماره تماس بدهيد.
در اين تاپيك فقط آفر بديد اسپم ممنوع مي باشد !
با تشكر فراوان.
هميشه سلامت و شاد و پيروز باشيد.
ارادتمند شما.
آريا.
با سلام
یادمه چند وقت پیش شما بودید درخواست زده بودید که خیلی هم حساس بودید میخواستید جای خوبی پیدا کنید. 
به فاصله دیتاسنتر و خیلی شرایط بستگی داره هیچ سرور فروشی نمیتونه چنین قولی بده.
ما که صبح تا شب هر نیم ساعت کمتر دو سه تا تیکت داریم اونم همش اساسی سلام و احوال پرسی نیستن فکر کنم از نماینده ها یا تازه کارها با این شرایط سرویس باید بگیرید که دوست ندارید تیکت بزنید.
100% باید هارد ssd اختصاصی تهیه کنید اگر میخواید هر ماه سرور عوض نکنید.
برای شرایط شما که میگید تعداد دانلود هم بالا ها باید رم بالای 1 استفاده کنید ترجیحا رم 2
هزینه چنین سرور درست حسابی با چیزهایی که بالا عرض کردم رم 1 ماهانه حدود 100 تومن میشه پیدا کرد (hdd ded ssd)(هارد اختصصای اس اس دی) چون شرایط شما را خواستید نداریم آفر ندادم فقط راهنمایی بود
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
September 19th, 2012, 23:35
عضو دائم
با سلام
با مشخصاتی که فرمودید ماهانه 30.000 در خدمتم
-