-
April 24th, 2012, 14:27
پاسخ : كسي با payline.ir كار كرده ؟
يعني شما تاييد مي كنيد كه ميشه با اين سيستم v p n داد ؟
-
-
April 24th, 2012 14:27
# ADS
-
April 24th, 2012, 14:43

نوشته اصلی توسط
shazo
نه دوست من اصلا تایید نمیشن
payline از زرین پالم شدیدتره قوانینش به همین دلیلم کلی از کاربراش داره کاهش پیدا میکنه و به سرویس دیگه ایی میرن
-
-
April 24th, 2012, 14:49
یکی از مواردی که زرین پال خیلی توش ضعیفه ، تصفه حساب دیر به دیر هست
واقعا 4 روز خیلی دیره !
-
-
April 24th, 2012, 15:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shazo
اگر منظورتون من بودم باید عرض کنم
شما از هر جا هر سرویسی میگیرید باید قوانین مربوط به اون سرویس رو دقیقا انجام بدید
سایت های مشابه هم قوانین مشابهی دارند ، هیچ سیستمی در ایران فروش اکانت مورد نظر رو مجاز نمیذارند
اگر بخواهید قوانین رو زیر پا بذارید همه چیز میتونید بفروشید ولی عواقب اون رو هم (دیر یا زود) باید در نظر بگیرید
-
-
April 24th, 2012, 23:01
یکی از مواردی که زرین پال خیلی توش ضعیفه ، تصفه حساب دیر به دیر هست
واقعا 4 روز خیلی دیره !
زمان تسويه تراکنش های خروجی کاربران سطح طلائی زرين پال 8 تا 48 ساعت هستش.
ویرایش توسط samansystems : April 24th, 2012 در ساعت 23:03
-
-
April 25th, 2012, 10:05
عضو جدید
با سلام
سلطانی هستم، از بخش فنی payline
معمولاً در فروم ها فعالیت نمی کنم، این یوزر هم امروز ساختم و این هم اولین پست بنده هست
لازم دونستم این موضوع رو متذکر بشم که به هیچ وجه از درگاه payline برای موارد خلاف قوانین مثل فروش v[p]n استفاده نکنید. در صورت مشاهده بدون هیچ اطلاع و اخطار قبلی حساب شما بلاک میشه، دوستانی که در گفته من شک دارند میتونن پیغام خصوصی بدن تا سایت هایی که تا الآن بلاک کردیم رو بهشون آدرس بدم.
چون بنده خیلی کم در فروم ها فعالیت دارم، اگر مشکلی یا شکی در مورد سیستم دارین میتونین از سیستم تیکت و یا قسمت "تماس با ما" سایت استفاده کنید تا مشکلتون رو رفع کنیم.
در آخر سیستم های نظیر زرین پال، پارس پال، تک پرداخت، jaypal و امثالهم ، همگی همکار و دوستان ما هستند. انشاالله در کنار هم یک رقابت سالم و بدون حاشیه داشته باشیم.
-
تعداد تشکر ها ازmohsensoltani به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2012, 19:40

نوشته اصلی توسط
mohsensoltani
در آخر سیستم های نظیر زرین پال، پارس پال، تک پرداخت، jaypal و امثالهم ، همگی همکار و دوستان ما هستند. انشاالله در کنار هم یک رقابت سالم و بدون حاشیه داشته باشیم.
بی حاشیه؟!!!!! خیلی جالب و بس خنده داره این حرف!!!
روی صحبتم با شما نیست (این حرف کلی هست و اگر شما هم در حقیقت مخاطب این حرف باشید متاستفم براتون)
یکی از قوی ترین سیستم های پرداخت واسط تا چند وقت پیش شده بود تک پرداخت
به حدی که صحبت سر تک پرداخت و زرین پال بود و خیلی از کاربران زرین پال اومدن تک پرداخت
گذشت تا این که به جرات می تونم بگم یکی از سرویس دهنده هایی که برای اولین بار تو ایران درگاه مستقیم بدون مشکل طراحی و به کاربر ارائه داد همین تک پرداخت بود!!!!!!!
بعضی از ارائه دهندگان درگاه فعلی بعد از تک پرداخت اومدن
گویا دیدن نمیشه با تک پرداخت رقابت کرد شروع کردن به ریپورت دادن به بانک و نتیجه مسدود شدن بانک های تک پرداخت شد!!!!!!!!!!
برای اونهایی که اسم خودشون رو انسان گذاشتند ولی از حیوون هم بدتر هستن تاسف می خورم
اما هیچ وقت بدی پیروز نشده یک روز کاسبی بعضی از این درگاه های به ظاهر خوب تخته میشه
-
تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2012, 20:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
روی صحبتم با شما نیست (این حرف کلی هست و اگر شما هم در حقیقت مخاطب این حرف باشید متاستفم براتون)
به حدی که صحبت سر تک پرداخت و زرین پال بود و خیلی از کاربران زرین پال اومدن تک پرداخت
گذشت تا این که به جرات می تونم بگم یکی از سرویس دهنده هایی که برای اولین بار تو ایران درگاه مستقیم بدون مشکل طراحی و به کاربر ارائه داد همین تک پرداخت بود!!!!!!!
گویا دیدن نمیشه با تک پرداخت رقابت کرد شروع کردن به ریپورت دادن به بانک و نتیجه مسدود شدن بانک های تک پرداخت شد!!!!!!!!!!
برای اونهایی که اسم خودشون رو انسان گذاشتند ولی از حیوون هم بدتر هستن تاسف می خورم
اما هیچ وقت بدی پیروز نشده یک روز کاسبی بعضی از این درگاه های به ظاهر خوب تخته میشه
این مورد مطمئنا نمیتونه به سمت جناب سلطانی باشه!
به دلیل اینکه درگاه های این سیستم هم (پی لاین) چند باری در اثر ریپورت دچار مشکل شده بودند!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها ازtaghi.karimi به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2012, 21:10
پی لاین خیلی خوب هست ، بیش از ۵۰۰ تراکنش داشتم ، واریزشون هم بسیار سریع هست ، پشتیبانی هم عالی
با چیز فروش ها مشکل داره و برخورد می کنه استفاده کنید.
-
تعداد تشکر ها ازilight به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2012, 21:34
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
سلام
قبل از هر چیز، ای کاش قبل از پست دادن کمی تامل کنید
ما همیشه به رقابت سالم اعتقاد داشته و داریم و بیشتر وقتمون رو صرف گسترش و توسعه سیستم می کنیم
بهتره این موارد رو از کاربران سیستم سوال کنید، تا اینکه خودمون بگیم
به هر حال انشاا... موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از mohsensoltani به دلیل پست مفید