با سلام سلام و عرض خوش آمد گویی به انجمن.
ببینید دوست عزیز من خودم روی لپ تاپ میخواستم چند وقت پیش ویندوز XP نصب کنم اما همونطور که مطلع هستید روی اکثر لپ تاپ ها ویندوز XP دیگه پشتیبانی نمیشه . تنها راهی که به ذهنم رسید این بود که بخشی از سیستم رو مجازی کنم و برای این کار یعنی مجازی سازی به نرم افزار Vmware Workstation نیاز بود که خوب این نرم افزار رو ریختم و سپس به صورت فیزیکی سی دی ویندوز رو گذاشتم و از روی همون workstation ادد کردم و نصب کردم و هر وقت میخوام وارد ویندوز XP شم همون Vmware Workstation رو اجرا میکنم و ویندوز بالا میاد و خیلی هم عالی هست . یکی از ویژگی های جالب این هست که مثلا من وقتی توی dvd writer سی دی فیلم یا هر چیزه دیگری که میزارم از داخل ویندوز XP که به صورت مجازی نصب شده قابل اجرا هست . حتی پرینتر و ... هم وقتی وصل کنید توی ویندوز XP هم شناسایی میشه و انگار که یک ویندوز Xp واقعی ریختی و مجازی نیست
vSphere رو بیشتر برای کنترل سرور اعم از edit کردن منابع و دسترسی موقت به remote استفاده میکنند و اکثر سرور فروش ها از روی همین vSphere کنترل پنل برای off/on/reboot و ... میدن به کاربراشون .
اما خوب در یک نگاه کلی Vmware Workstation کارش مجازی سازی هست .
در مورد سوال چهارمتون که پرسیده بودید چطوری ایزو هایی با حجم زیاد رو میزین روی سرور که بیتونن ویندوز نصب کنن برای سرور های مجازی زیر مجموعه باید خاطر نشان کنم که این کار توسط سرور های مجازی صورت میگیره که سرعت های آپلود و دانلودشون همونطور که مطلع هستید مگابایتی هست و به راحتی میشه ایزو های مورد نظر رو آپلود کرد.