یک روزگاری فارکس کار می کردیم. خیلی حرفه ای، حتی نماینده و واسطه رد و بدل پول به چند کارگزار آن هم شده بودم. در دانشگاه تهران هم تدریس آموزش تحلیل تکنیکال می کردم. یکی از فعالترین فروم های فارکسی را هم با بیش از 2000 عضو فعال داشتم. یک روز در سال 2009 یکی از این کارگزار ها اعلام ورشکستگی کرد و پول من و همه مشتریانش را یک جورایی بالا کشید. خیلی هم تحقیق و پیگیری کردیم اما به جایی نرسید.... بگذریم! اما می دانید چه شد؟ هم مشتریان با اینکه می دانستند من واسطه ای بیش نبودم راه شکایت از من را پیش گرفتند و کار به دادگاه و وکیل بازی و ... هم کشید. دادگاه که اصلا نمی فهمید فارکس چیه و قاضی ها آن را یا گولد کوئست مشابه فرض می کردند. در نهایت بنده هر چه داشتم از زمین و خانه و ماشین و طلا و ... فروختم و حدود 250 میلیون خسارت به این افراد پرداخت کردم و با مانده حدود 60 میلیون تومان بدهی از نقطه زیر صفر شروع کردم.
من تاوان اشتباه خودم را دادم. اشتباه من واسطه شدن در واریز و برداشت پول بود که هیچکس آن را اشتباه نمی داند!
حالا در مورد این بحث با اینکه همه افراد تایید می کنند فروشنده اشتباه کرده آیا نباید تاوان آن را بدهد؟ و ما مشتریان به اجبار باید با ایشان همکاری کنیم؟