صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 34

موضوع: سرور مجازی فقط ۷۵۰۰ تومان با کلی امکانات جانبی برای اولین بار - امگاهاست

عضو انجمن astro.alireza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    350
    تشکر تشکر شده 
    1,292
    تشکر شده در
    690 پست

پیش فرض سرور مجازی فقط ۷۵۰۰ تومان با کلی امکانات جانبی برای اولین بار - امگاهاست

آفرهای جدید امگاهاست با قیمتی ارزان و کیفیتی تضمینی!

چرا سرورهای مجازی امگاهاست؟

- بهره مندی از پشتیبانی متخصص و حل مشکلات شما در کوتاهترین زمان ممکن
    - آپتایم ۹۹.۹ درصد و پرداخت خسارت به ازای آپتام زیر ۹۹ درصد
    - استفاده از فایروال برای کل شبکه سرور اصلی که مبادلات سرور مجازی شما را کنترل کرده و از دریافت abuse جلوگیری می کند.
    - ارایه سرور مجازی کاملا کانفیگ شده و آماده استفاده
    - پشتیبانی نرم افزاری برای مشکلاتی که در کمتر از ۵ دقیقه قابل حل می باشند به صورت رایگان
    - راهنمایی و کمک به کاربر در مواقع دریافت abuse و تلاش برای برطرف کردن مورد بدون دریافت هزینه اضافی
    - ارایه گواهی SSL رایگان جهت استفاده در میکروتیک
    - تضمین عدم OverSell با تخصیص منابع به هر سرور مجازی (توضیحات در پایین)
    - بازگشت هزینه سرور مجازی خریداری شده بدون محدودیت زمانی در صورت عدم رضایت کاربر از کیفیت خدمات ارایه شده (با دکر دلیل)
    - کنترل پنل مدیریتی سرور مجازی در محیط کاربری برای انجام عملیاتی مانند خاموش، روشن و ...
    - کنترل پنل کامل تحت وب و ویندوز جهت بررسی وضعیت سرور و انجام عملیاتی مانند نصب مجدد سیستم عامل
    - ارایه فضای بک آپ (به زودی!)
    - ریموت دسکتاپ رایگان برای مدیریت سرور (به زودی!)

امگاهاست برای اولین بار اقدام به ارایه منابع کاملاً اختصاصی به کاربران سرورهای مجازی نموده است. همانگونه که می‌دانید منابع در مجازی ساز vmware ESXi به صورت اشتراکی می‌باشند و فروشنده می‌تواند اورسل نماید اما ما با اعمال منابع گارانتی شده در تنظیمات این مجازی ساز این اطمینان را به کاربر می‌دهیم که منابع به صورت کاملاً اختصاصی در اختیار وی قرار می گیرید.

در تصویر زیر تنظیمات مربوط به منابع یک سرور مجازی با رم ۵۱۲ مگابایت را مشاهده می کنید:

همانگونه که می‌بینید ۵۱۲ مگابایت رم به صورت رزرو شده به سرور مذکور اختصاص پیدا کرده است. یعنی تا زمانی که روی سرور اصلی ۵۱۲ مگابایت رم به صورت آزاد وجود نداشته باشد سرور مجازی مذکور روشن نخواهد شد و به محض روشن شدن این ۵۱۲ مگابایت را یک‌جا اشغال می‌کند و به سایر سرورهای مجازی اجازه استفاده از آن را نخواهد داد.

مشتریان گرامی می‌توانند صحت این تنظیمات را از طریق پنل vsphere که جهت مدیریت سرور مجازی در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد بررسی نماید. برای این منظور روی سرور مجازی راست کلیک نموده و طبق زیر عمل نمایند:
    Edit settings → resources

پیشنهاد ویژه امگاهاست
    ۵۰ درصد تخفیف برای ماه اول با کد تخفیف omega50off
    سرورهای مجازی زیر از دیتاسنترهای Hetzner واقع در آلمان و OVH واقع در فرانسه می باشند.
    تمامی سرورهای مجازی زیر به وسیله فایروال محافظت می‌شوند و نگرانی از بابت ارسال اسپم و … وجود ندارد و شما با خیال راحت می‌توانید از سیستم عامل های مختلف و سرویس های متفاوت بر روی این سرورها استفاده نمایید.

مشخصات سرورهای مجازی ارایه شده:

Starter VPS
    -------------------------
    CPU: 1 Core
    RAM: 256MB
    HDD: 50GB
    BW: Unlimited
    Port: 1Gbps
    Price: 15,000 Toman/month

Order from Germany
    Order from France

Bronze VPS
    CPU: 1 Core
    RAM: 512MB
    Price: 17,500 Toman/month

Order from Germany
    Order from France

Silver VPS
    CPU: 2 Core
    RAM: 1GB
    Price: 20,000 Toman/month

Order from Germany
    Order from France

Gold VPS
    RAM: 1.5GB
    Price: 22,500 Toman/month

Order from Germany
    Order from France

Platinum VPS
    RAM: 2GB
    Price: 25,000 Toman/month

Order from Germany
    Order from France
    ویرایش توسط astro.alireza : August 26th, 2012 در ساعت 17:48

2. تعداد تشکر ها ازastro.alireza به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    174
    تشکر شده در
    141 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی فقط ۷۵۰۰ تومان با کلی امکانات جانبی برای اولین بار - امگاهاست

آفرشون هست یا نمیشه سفارش داد ؟ چرا سایتشون باز نمیشه ؟؟؟

تشکر تشکر کرده 
    350
    تشکر تشکر شده 
    1,292
    تشکر شده در
    690 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی فقط ۷۵۰۰ تومان با کلی امکانات جانبی برای اولین بار - امگاهاست

با سلام
    جواب اکثر سوالات شما توی تاپیک زیر داده شده:
    http://www.webhostingtalk.ir/f118/59908/
    اما مواردی که در مورد این تاپیک لازم می دونم عرض کنم:
    همکار نسبتا محترم جناب payahost
    نگرانی شما رو از بابت قیمت ها درک می کنم اما اگر دقت کنید این قیمت ها واسه ماه اول هست و قبل از گرونی دلار. ما حساب کتاب در حدی بلد هستیم که ضرر نکنیم وگرنه تو این ۴ سال باید جمع می کردیم.
    اگر نگران سن بنده هستید باید بگم ۲۳ سال سن دارم و فکر کنم از شما بزرگترم
    چیزی که مهمه سن نیست. تخصصه که مطمئنم ۹۹ درصد افرادی که توی این انجمن فعال هستند تخصصش رو ندارند. سیستمی که ما باهاش مجازی سازی رو انجام می دیم به قدری پیچیده هست که واسه مطالعه اون حداقل ۱ سال زمان نیاز دارید!

از کاربران Clark و DaryaHost هم بابت حمایتشون تشکر می کنم

6. تعداد تشکر ها ازastro.alireza به دلیل پست مفید

عضو دائم AvalinHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,262
    تشکر تشکر شده 
    3,847
    تشکر شده در
    2,580 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط astro.alireza نمایش پست ها
    با سلام
    نگرانی شما رو از بابت قیمت ها درک می کنم اما اگر دقت کنید این قیمت ها واسه ماه اول هست و قبل از گرونی دلار. ما حساب کتاب در حدی بلد هستیم که ضرر نکنیم وگرنه تو این ۴ سال باید جمع می کردیم.
    چیزی که مهمه سن نیست. تخصصه که مطمئنم ۹۹ درصد افرادی که توی این انجمن فعال هستند تخصصش رو ندارند. سیستمی که ما باهاش مجازی سازی رو انجام می دیم به قدری پیچیده هست که واسه مطالعه اون حداقل ۱ سال زمان نیاز دارید!

خیلی به خودتون اطمینان دارید و بارها دیدم که با همچین کلماتی به تخصص دیگر همکاران توهین کردین.
    البته با توجه به سن و سالتون که پایینه مهم نیست چون در این سن اکثرا به خودشون مغرور میشن!
    بیش از 15 سال همکاری با دیتاسنتر هتزنر
    پرداخت هزینه سرورها با سورس بانکی

http://www.avalinhost.com

8. تعداد تشکر ها ازAvalinHost به دلیل پست مفید

عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

با سلام

شما که انقدر از مجازی سازی و سرور سررشته داری... چرا داری VPS هفت هزار تومنی میفروشی...بیا بفرستمت جایی حداقل کمتر کار کن و بیشتر پول بگیر.

پ . ن. اول برو یاد بگیر که سرور میگیری چک کن کانفیگ و تنظیمات رو (Raid Controller) بعد بیا با دانش نداشتت دانش دیگران رو اندازه بگیر !

عضو دائم Ashkankamangar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,509
    تشکر تشکر شده 
    4,086
    تشکر شده در
    2,328 پست

تخصصه که مطمئنم ۹۹ درصد افرادی که توی این انجمن فعال هستند تخصصش رو ندارند
    یا علی
    کوه اعتماد به نفسیا البته کاذبش خوب نیست
    موفق باشی

عضو انجمن m3hdi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    105
    تشکر تشکر شده 
    819
    تشکر شده در
    563 پست

واقعا جای تحسین داره ، ارائه سرور مجازی به قیمت 2.4 دلار کار هر کسی نیست و تخصص و سیستم خاصی میخواد
    موفق باشید
    یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...

عضو جدید saman19-6 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    126
    تشکر شده در
    76 پست

اینجور صحبت کردن حکایت از خامی و ناپختگی تجاری داره ودلیلش هم سن پایین می باشد.اولین شرط یک مدیر هاستینگ قبل از تخصص تدبیر، ادب و متانت هست .

با سپاس
    ویرایش توسط saman19-6 : September 30th, 2012 در ساعت 17:39

تشکر تشکر کرده 
    350
    تشکر تشکر شده 
    1,292
    تشکر شده در
    690 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط HyperServer نمایش پست ها
    شما که انقدر از مجازی سازی و سرور سررشته داری... چرا داری VPS هفت هزار تومنی میفروشی...بیا بفرستمت جایی حداقل کمتر کار کن و بیشتر پول بگیر.

پ . ن. اول برو یاد بگیر که سرور میگیری چک کن کانفیگ و تنظیمات رو (Raid Controller) بعد بیا با دانش نداشتت دانش دیگران رو اندازه بگیر !
    در مورد پیشنهاد اول شما ممنونم اما شما اگر به خودتون زحمت می دادید و روی لینک ها کلیک می کردید می دیدید که اصلا چنین چیزی واسه فروش وجود نداره. این تاپیک خیلی خیلی قدیمی شده دوست عزیز!!!
    مورد دوم رو هم که خود دیتاسنتر و کلی آدم با ادعا توش مونده بودن دست آخر هم خودم حلش کردم. شما که خیلی ادعاتون می شه اگر ممکنه وضعیت رید کنتلر h700 رو از توی کنسول vmware برام استخراج کنید تا من به شاگردی شما افتخار کنم!

نقل قول نوشته اصلی توسط AvalinHost نمایش پست ها
    خیلی به خودتون اطمینان دارید و بارها دیدم که با همچین کلماتی به تخصص دیگر همکاران توهین کردین.
    البته با توجه به سن و سالتون که پایینه مهم نیست چون در این سن اکثرا به خودشون مغرور میشن!
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ashkankamangar.ir نمایش پست ها
    یا علی
    کوه اعتماد به نفسیا البته کاذبش خوب نیست
    موفق باشی
    نقل قول نوشته اصلی توسط m3hdi نمایش پست ها
    واقعا جای تحسین داره ، ارائه سرور مجازی به قیمت 2.4 دلار کار هر کسی نیست و تخصص و سیستم خاصی میخواد
    موفق باشید
    نقل قول نوشته اصلی توسط saman19-6 نمایش پست ها
    اینجور صحبت کردن حکایت از خامی و ناپختگی تجاری داره ودلیلش هم سن پایین می باشد.اولین شرط یک مدیر هاستینگ قبل از تخصص تدبیر، ادب و متانت هست .

با سپاس
    دوستان عزیز شما چرا اینقدر ناراحت شدید؟؟؟ من اسمی از شما بردم که اینجوری بر خورده بهتون؟ گفتم فقط یک درصد فروشندگان این فروم تخصص لازم رو دارند که اکثر شماها جزو افراد با صلاحیت هستید. واقعا برای خودم متاسف شدم که خیلی وقت ها به دوستی با شما اعتماد و تکیه می کردم.
    این آفر هم خیلی وقته اعتبارش رو از دست داده و منقضی شده
    انتظار من از افرادی مثل شما حمایت بود! یعنی واقعا جزو ۹۹ درصد حساب کردید خودتون رو؟

عضو دائم AvalinHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,262
    تشکر تشکر شده 
    3,847
    تشکر شده در
    2,580 پست

در مورد پیشنهاد اول شما ممنونم اما شما اگر به خودتون زحمت می دادید و روی لینک ها کلیک می کردید می دیدید که اصلا چنین چیزی واسه فروش وجود نداره. این تاپیک خیلی خیلی قدیمی شده دوست عزیز!!!
    مورد دوم رو هم که خود دیتاسنتر و کلی آدم با ادعا توش مونده بودن دست آخر هم خودم حلش کردم. شما که خیلی ادعاتون می شه اگر ممکنه وضعیت رید کنتلر h700 رو از توی کنسول vmware برام استخراج کنید تا من به شاگردی شما افتخار کنم!

دوستان عزیز شما چرا اینقدر ناراحت شدید؟؟؟ من اسمی از شما بردم که اینجوری بر خورده بهتون؟ گفتم فقط یک درصد فروشندگان این فروم تخصص لازم رو دارند که اکثر شماها جزو افراد با صلاحیت هستید. واقعا برای خودم متاسف شدم که خیلی وقت ها به دوستی با شما اعتماد و تکیه می کردم.
    این آفر هم خیلی وقته اعتبارش رو از دست داده و منقضی شده
    انتظار من از افرادی مثل شما حمایت بود! یعنی واقعا جزو ۹۹ درصد حساب کردید خودتون رو؟
    99% خیلیه عزیزم، یعنی از 100 نفر فقط یکنفر سوادشو داره. و این نوع ادبیات صحبت کردن با اینکه شخص خاصی رو هدف قرار نمیده ولی به همه توهین میکنه. یک مثال ساده برای روشن شدن این امر اینه که مثلا شما میگین سرورهاتون 99% آپتایم داره و این رو همه جا ذکر میکنید و بهش افتخار میکنید چون پیش خودتون میگین که 99% همون 100% هست پس مشکلی نیست!!!
    بیش از 15 سال همکاری با دیتاسنتر هتزنر
    پرداخت هزینه سرورها با سورس بانکی

http://www.avalinhost.com

عضو جدید saman19-6 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    126
    تشکر شده در
    76 پست

شما اینجا تشریف اوردین بیزنس کنید یا حاشیه و انجمن ببرید زیر سئوال ؟ پیشنهاد من اینکه سرتون بندازین پایین وکارتون انجام بدین وارد حاشیه بشین از اصل هدف عقب می مونید.

با تشکر

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)