-
August 26th, 2012, 17:44
عضو انجمن
سرور مجازی فقط ۷۵۰۰ تومان با کلی امکانات جانبی برای اولین بار - امگاهاست
آفرهای جدید امگاهاست با قیمتی ارزان و کیفیتی تضمینی!
چرا سرورهای مجازی امگاهاست؟
- بهره مندی از پشتیبانی متخصص و حل مشکلات شما در کوتاهترین زمان ممکن
- آپتایم ۹۹.۹ درصد و پرداخت خسارت به ازای آپتام زیر ۹۹ درصد
- استفاده از فایروال برای کل شبکه سرور اصلی که مبادلات سرور مجازی شما را کنترل کرده و از دریافت abuse جلوگیری می کند.
- ارایه سرور مجازی کاملا کانفیگ شده و آماده استفاده
- پشتیبانی نرم افزاری برای مشکلاتی که در کمتر از ۵ دقیقه قابل حل می باشند به صورت رایگان
- راهنمایی و کمک به کاربر در مواقع دریافت abuse و تلاش برای برطرف کردن مورد بدون دریافت هزینه اضافی
- ارایه گواهی SSL رایگان جهت استفاده در میکروتیک
- تضمین عدم OverSell با تخصیص منابع به هر سرور مجازی (توضیحات در پایین)
- بازگشت هزینه سرور مجازی خریداری شده بدون محدودیت زمانی در صورت عدم رضایت کاربر از کیفیت خدمات ارایه شده (با دکر دلیل)
- کنترل پنل مدیریتی سرور مجازی در محیط کاربری برای انجام عملیاتی مانند خاموش، روشن و ...
- کنترل پنل کامل تحت وب و ویندوز جهت بررسی وضعیت سرور و انجام عملیاتی مانند نصب مجدد سیستم عامل
- ارایه فضای بک آپ (به زودی!)
- ریموت دسکتاپ رایگان برای مدیریت سرور (به زودی!)
امگاهاست برای اولین بار اقدام به ارایه منابع کاملاً اختصاصی به کاربران سرورهای مجازی نموده است. همانگونه که میدانید منابع در مجازی ساز vmware ESXi به صورت اشتراکی میباشند و فروشنده میتواند اورسل نماید اما ما با اعمال منابع گارانتی شده در تنظیمات این مجازی ساز این اطمینان را به کاربر میدهیم که منابع به صورت کاملاً اختصاصی در اختیار وی قرار می گیرید.
در تصویر زیر تنظیمات مربوط به منابع یک سرور مجازی با رم ۵۱۲ مگابایت را مشاهده می کنید:
همانگونه که میبینید ۵۱۲ مگابایت رم به صورت رزرو شده به سرور مذکور اختصاص پیدا کرده است.
یعنی تا زمانی که روی سرور اصلی ۵۱۲ مگابایت رم به صورت آزاد وجود نداشته باشد سرور مجازی مذکور روشن نخواهد شد و به محض روشن شدن این ۵۱۲ مگابایت را یکجا اشغال میکند و به سایر سرورهای مجازی اجازه استفاده از آن را نخواهد داد.
مشتریان گرامی میتوانند صحت این تنظیمات را از طریق پنل vsphere
که جهت مدیریت سرور مجازی در اختیار آنها قرار میگیرد بررسی نماید.
برای این منظور روی سرور مجازی راست کلیک نموده و طبق زیر عمل نمایند:
Edit settings → resources
پیشنهاد ویژه امگاهاست
۵۰ درصد تخفیف برای ماه اول با کد تخفیف omega50off
سرورهای مجازی زیر از دیتاسنترهای Hetzner واقع در آلمان و OVH واقع در فرانسه می باشند.
تمامی سرورهای مجازی زیر به وسیله فایروال محافظت میشوند و نگرانی از بابت ارسال اسپم و … وجود ندارد و شما با خیال راحت میتوانید از سیستم عامل های مختلف و سرویس های متفاوت بر روی این سرورها استفاده نمایید.
مشخصات سرورهای مجازی ارایه شده:
ویرایش توسط astro.alireza : August 26th, 2012 در ساعت 17:48
-
تعداد تشکر ها ازastro.alireza به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2012 17:44
# ADS
-
September 17th, 2012, 01:28
پاسخ : سرور مجازی فقط ۷۵۰۰ تومان با کلی امکانات جانبی برای اولین بار - امگاهاست
مدارس داره باز میشه دوستان تا چند روز دیگه کلاس دارن باید برن دیگه
-
-
September 17th, 2012, 01:29
دیشب تیکت من رو جواب دادن و دیگه خبری نشد
-
-
September 17th, 2012, 01:30

نوشته اصلی توسط
payahost
دوست من ایشون مرد بالغ هستن من صداشون رو شنیدم!
دیروز هم یه تیکت جواب دادن و بعد غیبشون زد
-
-
September 17th, 2012, 01:40
آخه کدوم عقلی قبول میکنه سرور 7500 تومن؟
الان آیپی شده 4000 تومن ایون پوله سرورش بد ترین سرور رو هم بگیره 120 الی 150 باید بده ببینید همچین چیزی امکان داره؟ پس ببینید یه جای کارشون میلنگه دیگه
همین سرور 7500 رو شرکت های معتبر 25 الی 35 دارن میفروشند فرقی بین اینا نیست یعنی؟
بعد دوست عزیز سن روی صدا نیست.!!
-
-
September 17th, 2012, 01:45

نوشته اصلی توسط
payahost
الان آیپی شده 4000 تومن ایون پوله سرورش بد ترین سرور رو هم بگیره 120 الی 150 باید بده ببینید همچین چیزی امکان داره؟ پس ببینید یه جای کارشون میلنگه دیگه
همین سرور 7500 رو شرکت های معتبر 25 الی 35 دارن میفروشند فرقی بین اینا نیست یعنی؟
با حرفت موافقم!
ولی برادره من ایشون درگاه مستقیم دارن اگه توجه کرده باشین!
-
-
September 17th, 2012, 01:51
والا من 15 تومن دادم واسه رم 256 میکروتیک بعدشم بخاطر نظرات کاربران بیشتر اعتماد کردم نه ..........
-
-
September 17th, 2012, 09:27

نوشته اصلی توسط
mr-secret
والا من 15 تومن دادم واسه رم 256 میکروتیک بعدشم بخاطر نظرات کاربران بیشتر اعتماد کردم نه ..........
دوست عزیز تاریخ تاپیک ها رو هم نگاه کنید بد نیست
تعداد پست کاربران رو هم نگاه کنید بد نیست
اکثر نام کاربری ها رو خودشون میسازند و نظر میدن زیر تاپیکشون
15 تومن هم کم نگرفته بابت سرور !!!
البته بازم میگم کسی که اورسل میکنه میتونه 8 تومن هم بگیره
-
-
September 17th, 2012, 10:00

نوشته اصلی توسط
payahost

نوشته اصلی توسط
payahost

نوشته اصلی توسط
payahost
دوست عزیز تاریخ تاپیک ها رو هم نگاه کنید بد نیست
تعداد پست کاربران رو هم نگاه کنید بد نیست
اکثر نام کاربری ها رو خودشون میسازند و نظر میدن زیر تاپیکشون
15 تومن هم کم نگرفته بابت سرور !!!
البته بازم میگم کسی که اورسل میکنه میتونه 8 تومن هم بگیره
سلام
انتقاد در بخش فروش تا جایی که من می دونم ممنوع ( مخصوصا بدون مدرک )
بعد اقای اسکندری رو من 1 ساله باهاشون کار می کنم و واقعا سرویس هاشون کیفیت خوبی دارن
بعد تعداد پست نشونه هیچی نیست یکی ممکنه مثل من فقط برای خرید سر بزنه و انقدر وقت نداره که بخواد بچرخم هی پست بزنه نگرنه خیلی راحت میشه تعداد پست زیاد کرد ...
و شما فکر نمی کنم از ایشون سرویسی داشته باشی پس درست نیست که نظر یه طرفه بدید قیمت هم به خودشون مربوط .
8 تومن هم برای ماه اول پس قیمت مشکل داری نیست .
حتما یه مشکلی پیش امده چون تیکت رو جواب میدن فقط یکم طولانی میشه و امیدوارم مشکلشون حل بشه .
پس لطفا ادامه ندید .
با تشکر
-
-
September 17th, 2012, 10:11
سلام
انتقاد در بخش فروش تا جایی که من می دونم ممنوع ( مخصوصا بدون مدرک )
بعد اقای اسکندری رو من 1 ساله باهاشون کار می کنم و واقعا سرویس هاشون کیفیت خوبی دارن
بعد تعداد پست نشونه هیچی نیست یکی ممکنه مثل من فقط برای خرید سر بزنه و انقدر وقت نداره که بخواد بچرخم هی پست بزنه نگرنه خیلی راحت میشه تعداد پست زیاد کرد ...
و شما فکر نمی کنم از ایشون سرویسی داشته باشی پس درست نیست که نظر یه طرفه بدید قیمت هم به خودشون مربوط .
8 تومن هم برای ماه اول پس قیمت مشکل داری نیست .
حتما یه مشکلی پیش امده چون تیکت رو جواب میدن فقط یکم طولانی میشه و امیدوارم مشکلشون حل بشه .
دوست عزیز من اصلا انتقادی نکردم از ایشون فقط خواستم حرف درستو تو این انجمن بزنم
این رو درست میگید ولی نه با 1 پست !!!!!
8 تومن هم کی میگید دوست داره بفروشه طرف مگه ببخشیدا مشکل داره که ضرر بده رو سرورش؟
آیپی 4 تومنه فقط کی آحه با سود 4 تومن راضی میه؟
نظر من اینه که خراب کردن بازار هاستینگ کار بسیار اشتباهیه
چون مشتری از اورسل و ... خبری نداره میاد اون ارزونه رو میخره
بهتره همون درست کار انجام بدیم و نزاریم مشتری ازمون ناراضی باشه
اه طرف سرور 8 تومنی میده مثل همون سرور 30 تومنی کار کنه تا شرکت های دیگه ام قیمت رو 8 تومن کنند
ولی اگه میبینه با این پتیبانی نمیصرفه همون 30 تومن بده تا مشتری راضی باشه
نه اینکه با اورسل بخواد هزینه هاشو در بیاره
در ضمن باید عرض شود یوزر قبلی من بن شده این یوزر رو جدید زدم انشالله باز میشه و با اون میام
شما هم اگر باهاشون کار میکنی احتمالا دوست یا آشنا یا ... هستی
بهتره این موضوع رو تموم کنیم
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از payahost به دلیل پست مفید
-
September 17th, 2012, 10:37
خدایش توهین امیز صحبت می کنید . مستقیم نه ولی غیر مستقیم به ادم توهین می کنید .
بله من 1 پست دارم ولی باز نشونه هیچی نیست و اصلا هم نیاز نمی بینم که بخوام ثابت کنم اقای علیرضا اسکندری نیستم . ( بعد من خریدامو جدیدا با پیام خصوصی انجام میدم ( دوست داری یه عکس ازش بزارم راضی شید ) چون دردسرش خیلی کمتره نگرنه من هم تا ماه پیش با یوزر اصلیم کار می کردم و خودم بیخیالش شدم به دلیلی که اگه خودتون دوست داشتید در پیام خصوصی میگم و اصلا بن نشد)
در مورد قیمتی که میدید چیزی نمیدونم چون میگم مشتری هستم و نه ارائه کننده . و خودشون باید بیان جواب بدن .
قیمت پایین هم یه بار تجربه داشتم می دونم چی میگید ولی درست نیست همه رو با اون دید ببینم .
بعد بخش انقاد هم هست خودتونم قشنگ میدونید چی هست می تونید اونجا به قیمت ها گیر بدید البته تا حالا چندین بار گیر دادن به افراد مختلف ولی به جایی نرسیده
* من تا ماه پیش بشتیبانی شونو تایید می کنم ( دوباره اگه دوست دارید یه عکس از تیکت ها بازارم که سرعت عمل ببینید)
این ماه نه چون ازشون سرویس ندارم . ( خودم نگرفتم چون شرایطم تغییر کرد)
نه دوست ایشونم و نه تاحالا تلفنی باهاشون صحبت کردم فقط با تیکت باهاشون صحبت کردم . ولی مشکلی باهاشون نداشتم
پس خواهشن صبر کنید خودشون بیان .