Facebook Like - افزایش لایک فیس بوک | خرید لایک فیس بوک
- صفحه «حرفهای خاک برسری»، تعداد لایک کنونی ۱۱۰۰ لایک، تعداد لایک موقع تحویل ۳۰۰۰ لایک- ۹۹۰۰۰ تومان
– صفحه «داستانهای باحال»، تعداد لایک کنونی ۵۳۰۰ لایک، تعداد لایک موقع تحویل ۸۰۰۰ لایک- ۲۴۵۰۰۰ تومان
– صفحه «عکسهای بیتربیتی»، تعداد لایک کنونی ۱۷۱۰ لایک، تعداد لایک موقع تحویل ۲۵۰۰ لایک- ۶۸۰۰۰ تومان
من یه سری از جاها رو پیدا کردم برای نمونه
سیستم ما آخه با بقیه فرق داره میدونم که میگم مثلا من توی یه روز 20 هزار لایک جمع کردم برای یک پیجچون اپلیکیشن هایی که اونا استفاده میکنن یه ولکام سادس ولی بنده بازی مینویسم و ورودیش فقط یه لایک پیج هستش
پس میدونم که برای اولین بار توی کشور هستش که ترکیبی از mysql php action script javascript jquery ajax و چند زبان دیگه و مهم تر از همه فلش هستش.به هر حال ما تبلیغ دانسته های خودمون رو میکنیم.تبلیغ حقیقت در کمترین زمان ممکن رو میکنیم..و اینو به سادگی و با اطمینان کامل میگم نه تنها توی کشور اولین هستم برای این کار حتی شاید توی جهان جز معدود نفراتی هستم که همچین بازی هایی میسازه.به هر حال... ولی نظر شما تایید میشه و برای اینکه از جاهای دیگه ارزون تر داده باشیم نرخ قیمت رو به این شکل توی پست اول هم آپدیت میکنم با تشکر از شما دوست خوبم.
1000 لایک 25 هزار تومان هر لایک فقط 25 تومان
10000 لایک فقط 200 هزار تومان هر لایک 20 تومان
100000 لایک فقط 1ملیون پانصد هزار تومان هر لایک فقط 15 تومان