سلام.
در پاسخ به LoveLife:
دقیقاً یکی از مواردی که در Structure Layer میشه دید همینه، که فقط به روز رسانی ها Process میشن و حتی Temp هم میگیرند ولی در واقع نصب نشدند چون روبات های Microsoft Piracy اجازه اعمال شدن اونها رو ندان.
برای اطمینان پیدا کردن از حرفم، کافی هست Show Hide رو در Folder Option انتخاب کنید و بعد به پوشه Windows واقع در Drive C برید و ببینید چندین و چند پوشه Temp با نام های عددی و حروفی که همشون 16 تا 32 حرف هستند رو می بینید.
اونها رو به اسطلاح میگن انباری ماکروسافت بر روی PC شما!
در پاسخ به Nioton:
دوست عزیز، من هم تلاشم در این تاپیک همین هست که حداقل جلوگیری بشه از عقب افتادگی خود خواسته خودمون!
من الان بیشتر از 5 سال هست دیگه هیچ یک از محصولات ماکروسافت رو کرک استفاده نمی کنم و خداییش پشیمون که نیستم هیچ، دلم میخواد برم شخصاً از Bill Gates تشکر کنم به خاطر این همه امکانات با این همه راه برای خریدن اونا به قیمت واقعاً پایین !
به هر حال امیدوارم همکاران ما در این انجمن حداقل به این مورد دقت کنند که تخصص با کلک و 2 دره بازی، آبش تو 1 جوب نمیره ... آخه تا کی می خواین بیاین به من یا وحید یا هر کس دیگه PM بدید و بگید ویندوز VPS مشتری اینطوری شده، اونطوری شده و چجوری درستش کنم و جواب من به شما این هست که "ویندوز کرک شده رو به من نگید که درست کنم. از حالا ویندوز کرک شده ببینم، میرم ویندوز رو از روی VPS مشتری شما پاک می کنم. بعد نگید نگفتی"
با تشکر.