نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: Vps - پیشنهاد و کیفیت استثنایی انگلیس ، آلمان و آمریکا با تخفیف نقدی 10 تا 70 درصدی نقدی و تخفیف 50 تا 100درصدی لایسنس و ماژولها

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن loginvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    430
    تشکر تشکر شده 
    1,060
    تشکر شده در
    765 پست

13 پاسخ : Vps - پیشنهاد و کیفیت استثنایی انگلیس ، آلمان و آمریکا با تخفیف نقدی 10 تا 70 درصدی نقدی و تخفیف 50 تا 100درصدی لایسنس و ماژولها

نقل قول نوشته اصلی توسط wanener نمایش پست ها
    دوست عزیز این متن قابل قیاس با متنی که شما ارائه کردید نیست ! کاملا کپی کردی و متن رو جاهایی رو تغییر دادی
    اون حتی حداقل ادبیات کلاس پنجم هم رعایت نشده ! خب یه بچه راهنمایی میاد از کلاس پنجمی کپی میگیره !
    متون شبیه به هم هست ؟ آره متن شما کپی متن من هست (به استناد مدارک پیوست)
    قوانین شبیه به هم هستند ؟ آره کپی کردین از تاپیک بنده
    این که متن ابتدایی و شماره گذاری شبیه باشه دلیل بر کپی نیست ! تعداد سطرح ها ، تمامی گفته های من در تاپیک و همه چیز کپی هست
    علی ایها الحال قوانین شیوه نمایش قوانین تغییر داده خواهد شد
    شرمنده همکار محترم و مدیران شرمنده ایشون چون جلو نوشته هات علامت سوال هست یعنی جواب می خوای دیگه ؟ ( رو چشم)

متن کلا که کپی شده این چیزیه که دیگه نمیشه تکذیبش کرد ولی لازم شد من جواب شما کلاس راهنایی هارو بدم (البته خودتون خواستید )
    عزیزم من این متنو از 0 تا آخر خودم نوشتم مطمئنن تو یک نگاه هم متوجه میشم که کپی کردید و اشلال نداره من زمان خودمون چوپان درغگو و تصمیم کبری رو خوندیم این چیزارو راحت تشخیص میدیم

شماره 1 - نصب بر عهده کاربر = نصب بر عهده مشتری ------ Unmanaged رو کردین Unmanaged Server ----------- شما پرانتز آخر رو ببینید که جای حرفی نمونه ( بنا به درخواست مشتری کنسول داده می شود)
    اینم که نوشتید: کارشناسان ما صرفا جهت همکاری با کاربر درخواست ............ بابا ایناشم رو که ورداشتید دیگه چی می گید ؟

من شماره 1 رو تقریبا کالبد شکافی کردم دیگه بقیه کاربرای خودشون متوجه میشن شما حتی جاهایی که من متن رو Bold کردم شما عین همونو کپی کردین او قسمتی که مربوط به لیچ میشه رو ببینید. خوب بد کپی نکن تا بهت گیر ندن

کاربرا دیگه نتیجه گیری بر عهده خود شما من وقت ندارم بخواهم توضیح به شما کلاس راهنمایی ها بدم.
    Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
    ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
    Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli

2. تعداد تشکر ها ازloginvps.com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)