شرمنده همکار محترم و مدیران شرمنده ایشون چون جلو نوشته هات علامت سوال هست یعنی جواب می خوای دیگه ؟ ( رو چشم)
متن کلا که کپی شده این چیزیه که دیگه نمیشه تکذیبش کرد ولی لازم شد من جواب شما کلاس راهنایی هارو بدم (البته خودتون خواستید )
عزیزم من این متنو از 0 تا آخر خودم نوشتم مطمئنن تو یک نگاه هم متوجه میشم که کپی کردید و اشلال نداره من زمان خودمون چوپان درغگو و تصمیم کبری رو خوندیم این چیزارو راحت تشخیص میدیم
شماره 1 - نصب بر عهده کاربر = نصب بر عهده مشتری ------ Unmanaged رو کردین Unmanaged Server ----------- شما پرانتز آخر رو ببینید که جای حرفی نمونه ( بنا به درخواست مشتری کنسول داده می شود)
اینم که نوشتید: کارشناسان ما صرفا جهت همکاری با کاربر درخواست ............ بابا ایناشم رو که ورداشتید دیگه چی می گید ؟
من شماره 1 رو تقریبا کالبد شکافی کردم دیگه بقیه کاربرای خودشون متوجه میشن شما حتی جاهایی که من متن رو Bold کردم شما عین همونو کپی کردین او قسمتی که مربوط به لیچ میشه رو ببینید. خوب بد کپی نکن تا بهت گیر ندن
کاربرا دیگه نتیجه گیری بر عهده خود شمامن وقت ندارم بخواهم توضیح به شما کلاس راهنمایی ها بدم.