-
September 10th, 2012, 00:01
راه اندازی پورت اشتراک
با سلام
دوستان عزیز من می خوام کاری کنم روی سرورهای مجازیم که بتونم روی اونها پورت اشتراک باز کنم روی سرور ویندوز
به این صورت که مثلا تو یک درایو خاص دستری کاربران رو از سیستم شخصی به اون درایو رو باز کنم به این صورت :
تو اکسپولور مای کامپیوتر ( آدرس بارش ) ادرس ای پی +// بزنه ازش یوزر نیم وپسورد که تعیین کردیم رو بخواد بعد از وارد کردن دسترسی اون فایل رو باز کنه
می خواستم بدونم چه طور باید این کار رو بکنم ، دقیقا یه سیستم مثل کافی نت ها ولی این سری ارتباط به سرور
-
-
September 10th, 2012 00:01
# ADS
-
September 10th, 2012, 23:40
پاسخ : راه اندازی پورت اشتراک
دوستان عزیز کسی نمیتونه کمک کنه ؟ ؟ ؟
-
-
September 10th, 2012, 23:43
روی ویندوز فولدر رو انتخاب کنید و sharing روش فعال کنید سپس توی لیست یوزر ها انتخاب کنید کدام یوزر میتونه با چه دسترسی ازش استفاده کنید ... ساختن یوزر هم که مثل یوزر های ویندوزه....
-
-
September 11th, 2012, 00:07
عضو انجمن
workgroup یکسان بزار و کاری که ali2k گفت رو انجام بده
-
-
September 12th, 2012, 00:56

نوشته اصلی توسط
ali2k
روی ویندوز فولدر رو انتخاب کنید و sharing روش فعال کنید سپس توی لیست یوزر ها انتخاب کنید کدام یوزر میتونه با چه دسترسی ازش استفاده کنید ... ساختن یوزر هم که مثل یوزر های ویندوزه....
خوب وقتی این رو فعال می کنم باید روی کامپیوتر شخصی چه چیزی رو کجا بنویسم که دسترسی باز بشه ؟ ؟ ؟ و ازم یوزر و پسورد بخواد ، چون هرچی میزنم وارد مرورگر میشه !!!! می خوام مثل یه فولدر معمولی تو کامپیوترم بازش کنم
-
-
September 12th, 2012, 01:07
اینجوری میشه آدرس:
توی run یا مرورگر بزنی مثل فولدر باز میشه (اگر پسورد داشته باشه میپرسه بعد باز میشه)
-
-
September 12th, 2012, 16:22

نوشته اصلی توسط
ali2k
اینجوری میشه آدرس:
توی run یا مرورگر بزنی مثل فولدر باز میشه (اگر پسورد داشته باشه میپرسه بعد باز میشه)
اتوماتیک من رو میبره تو مرورگر نمیدونم چرا !!!!!
-
-
September 13th, 2012, 22:21
دوستان عزیز کسی نتونست کمک کنه
-
-
September 15th, 2012, 17:23
واقعا کسی نمیدونه ؟ ؟ ؟ ؟
-
-
September 24th, 2012, 18:58
یعنی فروم به این بزرگی هیچ کسی نبود جواب سوال من رو بدونه ؟ ؟ ؟
-