نقل قول نوشته اصلی توسط lover_irani نمایش پست ها
دوست عزیز این نوآوری شما خلاف عرف بازار است.
داخل توضیحات سایتتون زدید دامنه 100% متعلق به شماست و انتقال آزاد است اما زمانی که دامنه رو ثبت میکنیم متوجه میشیم واسه انتقال بین پنل ها باید هزینه داد ! ( جالبتر اینجاست هنگام ثبت دامنه هزینه انتقال رو 1200 تومان زدید بعد الان میگید 1 دلار ! ) هیچ کجای دنیا از این نوآوری های اینچنین واسه جذب مشتری استفاده نمیکنند، من به عنوان مشتری دامنه رو در سایت شما ثبت کردم و گمون میکردم نسبت به سایر سایت های دیگه قیمتتون مناسبتره و هیچ کاری به نمایندگان دیگه ندارم که چیکار میکنند، شما اگه واقعا" به قول خودتون قیمت هاتون استثنایی هست دیگه نباید این روش های غیر اخلاقی رو در پیش بگیرید..
در صفحه ثبت دامنه این مورد کامل توضیح داده شده و جزء آپشن های ثبت دامنه هست چطور شما این مورد رو ندیدید؟
اگر زمان ثبت این گزینه را انتخاب کنید 1200 تومان به صورتحساب اضافه می شه و دامنه بصورت خودکار توسط سیستم ثبت می شه همچنین انتقال دامنه آزاد می شه. (همه کارها اتوماتیک)
ولی اگر بعد از ثبت درخواست بدید چون مراحل باید بصورت دستی انجام بشه 1 دلار هزینه می گیریم.
هدف ما جذب مشتری نیست چون همان طور که عرض کردم و شما هم می تونید تحقیق کنید ما برای ثبت دامنه سود در نظر نگرفتیم. هدف فقط ثبت با هزینه ارزان برای کاربران خودمان هست.