گفتیم. خیلی هم میل زدیم.
بعد از دو هفته گفتن امکانش نیست.
گفتیم. خیلی هم میل زدیم.
بعد از دو هفته گفتن امکانش نیست.
در مورد مالي بايد بگم كه من هم زود تر ار موعد هزينه رو مي ژرداختم و در مورد سرعت اون لينك احتمالا از داخا خود هلند يا اروپاست لينك از آكريكا بزار بالاي 2 مگ نميره
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
سلام.
چند نکته لازم به ذکر هست اینجا.
من چندین بار عرض کردم که ملاک سرعت در فاکتور های مختلفی تعریف و بررسی میشه.
مهمترینش ISP Node هست که فکر کنم اکثر همکارانمون در این انجمن ازش سر در بیارند و بدونند که هر چقدر Distance دورتر باشه، سرعت ارسال و دریافت به همون مقدار پایینتر میاد.
همینطور هر تعداد Hub سر راه باشه، در سرعت تاثیر میزاره.
شاید براتون خنده دار باشه که ما یک مشتری داشتیم که *فقط* قصد ارسال و در یافت فایل از شرکت خودشون واقع در آمریکا را داشتن و تفاوت فاصله شرکت ایشون با دیتاسنتر ما که در شهر Denver هست، حدود 6 Hub بود.
در نهایت بعد از دریافت کلی شکایت از ایشون، و بررسی چندین باره ما، مشکلی در شبکه ما یافت نشد و ایشون تمایل به بررسی بیشتر داشتند چون کارشون بستگی به این موضوع داشت.
به هر حال ما مبلغ کار اضافه به صورت ساعتی ایشون رو شارج کردیم و بررسی ها رو آغاز کردیم.
در نهایت متوجه شدیم که یکی از ISP Node های سر راه ارسال و دریافت اطلاعات بین سرور ایشون و شرکت ایشون در شهر مورد نظر، دچار مشکل شده و با اون شرکت تماس گرفتیم و مشکل رو بهشون اطلاع دادیم و شرکت مذکور هم با reset کردن hub واسطه و همینطور Clear کردن Cache اون hub بین شبکه دیتاسنتر ما و شرکت شخصی این مشتری، مشکل رو برطرف کرد.
این مثال رو واسه این زدم که خدمت شما عرض کنم این موردی که شاید هیچ یک از همکاران عزیز در این انجمن بهش فکر نکرده بودند، باعث شده بود که مشتری ما با دارا بودن اتصال GigE به سرور خودش و همینطور در شرکت خودشون در شهر دیگه، نتونند سرعت بیشتر از 4 مگابیت بگیرند !!!!!!!!!!!
ولی در مورد پشتیبانی، نوع برخورد با مشتری و زمان تایین شده برای پرداخت صورت حساب های ماهانه و مشکلات خنده دار IP های این شرکت، *در صورت درست بودن* یک فاجعه به حساب میاد!
با تشکر.
ویرایش توسط Aria : December 13th, 2009 در ساعت 10:07
درباره پشتیبانی این شرکت منم میگم مزخرف هتش
من جاهایی رو دیدم که هنوز ایمیل ارسال نشده جواب میدن . باور کنید جواب پشتیبانی ام رو کمتر از 1 دقیه گرفتم . حتی یه موقع هایی شده سوال هم داشتم بهم جواب دادم درباره کانفیگ سرور و ....
رو هم رفته من ندیدم این دیتا سنتر تو اروپا زیاد مشهور باشه . و مشتری هاش اکثرا ایرانی و این دور رو بر هستن .
میتونید از این لینک دیتا سنتر های اروپا رو ببنید و انتخاب کنید
DebianHosting - Debian Wiki
منم که از شما گرفتم (از آقای سیاوش)
هر روز یه ایپیم داره بلاک میشه
ساپرت دیتاسنتر هم دلیلشو نمیده
میگه یا اسپم زدی یا اتک بوده یا کپی رایت (شاهکار کرده)
اینم اخرین روز هایی که من از دیتاسنتر مسخرش استفاد ه میکنم
با سلام و عرض وقت بخیر خدمت دوستان و مدیران عزیز
خوب شد این تاپیک را علی جان زد و مکانی شد که تجربه ام را در میان بگذارم
بعد از بسته شدن سرور های ما در امریکا نتیجه گرفتیم که بریم به دیتاسنتر های هلند که توسط یکی از دوستان WS پیشنهاد شد.سرور را گرفتیم 2-3 روزی کارشون بود تا پارتیشن LVm بدن بعد که دادن ما کارمون شروع شد.ماهای اول مشکل چندانی نداشت فقط یه روز متوجه شدم که یکی از ای پی هام غیرفعال است و کار نمیده بعد از یک ساعتی درست شد.از این مسئله گذشتم .حدود یک ماه پیش بود که سرورمون را بستن دلیل را که جویا شدیم متوجه مشکل پرداخت شدیم که بدون اطلاع قبلی بسته سرور را بسته بودن. این مشکل را حل کردیم و تا تاریخ 12/9/88 مشکلی نبود که سرور در این روز مجدد در خواب سپری شد.میل زدیم به پشتیبانی فقط جواب دادن بررسی میکنیم.دیدم داره down time بیخودی به بار میاره.یکی دیگه سرور تهیه کردم و کم کم یوزها را منتقل کردیم روی اون سرور.
بعد مجدد چند روز پیش میل زدم به پشتیبانی جواب دادن بررسی میکنیم.در اون زمان با اقای حاجیانی تماس گرفتم و ماجرا را کامل توضیح دادم و این هم زحمت کشیدن و با پشتبانی که صحبت کرده بودن گفته بودن که ما ایمیل بزنیم بعد ایمیل زدیم جواب ندادند تا ... و نکته جالب این بود که ای پی سرور پینگ میداد اما لود نداشت مجدد با اقای حاجیان تماس گرفتم و ایشون گفتن که مشکلی مالی و پرداختی نیست و در مورد سرور شما اطلاعاتی ندادن ( قوانین ) .ما هم تصمیم گرفتیم که بک اپ بدن بک اپ را بعد 2 روز دادن مثل همین چیزیکه علی گفت Lvm نبود. و مثلا دارن بک اپ جدید میدن.
بخشید که سرتون را در اوردم و این بود تجربه تلخ از این دیتاسنتر.
---------
براتون ارزوی موفقیت میکنم
کلا دیتاسنتر واقعا بیخودیه
سلام.
چند تا نکته که فبلاً هم زیاد گفتم.
هیچ ارزونی بی علت نیست!
به قول انگلیسی ها، من اینقدر پولدار نیستم که چیز ارزون بخرم.
حالا درس بگیرید آقایونی که از WS و اینجور دیتاسنتر های 2 روزه دفاع می کردید.
من اینجا عین اسفند رو آتیش بالا پایین پریدم، هی گفتم برادران، همکاران، دوستان، انصاف، وجدان، مرام ؟
ZZzzZZZzzzZzzZZzZZZZzzz
با تشکر.
اين و يادم رفت بگم دقيقا 4 روز بعد بسته شدن سرور - در حالي كه ما براي اين مشكلات با ديتا سنتر در مكاتبه بوديم ديديم آي پي من داره پينگ ميده . خوشحال از اينكه اوكي شده. نگو كه اصلا آي پي مارو به يكي ديگه دادن!!!
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)