سلام دوستان
همونطور که مطلع هستید بعضی هاتون , قراره wht جا به جا بشه و از این وضعیت نسبتا نا به سامان نجات پیدا کنه
چون یکم سروری که سفارش دادم غیر معقول هست طول کشیده و هنوز اماده نشده اخرین ایمیلی که از دیتا سنتر دریافت کردیم رو براتون میزارم که گفته تا 24 ساعت دیگه اماده میشه
hello,
your server order will be completed within the next 24 hours. Once your server is completed you will receive the welcome email.ایشالا بعد جا به جا شدن یه تغیرات اساسی توی فروم داده میشه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام بچه ها جا به جا شد
ایشالا دیگه دان تایم نداشته باشیم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
حالا چی هست این سرور غیر عادی؟؟!!؟؟
سلام.
بسیار عالی وحید جان، سرعت سرور خیلی بهتر هست، کلاً در لود شدن سایت میشه دید !
Long Life WHT <3
با تشکر.
سلام
وحید جان بهت خدا قوت میگم.
دیشب تا حالا واسه isp من کش نشده بود و لینک های با www را لود نمیکرد که الان دیگه مشکل رفع شد.
درود
این سرور خوبه تست دی داس زدم با 450 تا ip خوب جواب داد حداقلش جلو script kidding ها رو میگیره![]()
من نمیدونم چرا اینقدر از Theplanet دی داس میشه اینجا !
چرا ؟ خودش بیاد خودشو لو بده !![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)