با سلام و عرض وقت بخیر خدمت دوستان و مدیران عزیز
خوب شد این تاپیک را علی جان زد و مکانی شد که تجربه ام را در میان بگذارم
بعد از بسته شدن سرور های ما در امریکا نتیجه گرفتیم که بریم به دیتاسنتر های هلند که توسط یکی از دوستان WS پیشنهاد شد.سرور را گرفتیم 2-3 روزی کارشون بود تا پارتیشن LVm بدن بعد که دادن ما کارمون شروع شد.ماهای اول مشکل چندانی نداشت فقط یه روز متوجه شدم که یکی از ای پی هام غیرفعال است و کار نمیده بعد از یک ساعتی درست شد.از این مسئله گذشتم .حدود یک ماه پیش بود که سرورمون را بستن دلیل را که جویا شدیم متوجه مشکل پرداخت شدیم که بدون اطلاع قبلی بسته سرور را بسته بودن. این مشکل را حل کردیم و تا تاریخ 12/9/88 مشکلی نبود که سرور در این روز مجدد در خواب سپری شد.میل زدیم به پشتیبانی فقط جواب دادن بررسی میکنیم.دیدم داره down time بیخودی به بار میاره.یکی دیگه سرور تهیه کردم و کم کم یوزها را منتقل کردیم روی اون سرور.
بعد مجدد چند روز پیش میل زدم به پشتیبانی جواب دادن بررسی میکنیم.در اون زمان با اقای حاجیانی تماس گرفتم و ماجرا را کامل توضیح دادم و این هم زحمت کشیدن و با پشتبانی که صحبت کرده بودن گفته بودن که ما ایمیل بزنیم بعد ایمیل زدیم جواب ندادند تا ... و نکته جالب این بود که ای پی سرور پینگ میداد اما لود نداشت مجدد با اقای حاجیان تماس گرفتم و ایشون گفتن که مشکلی مالی و پرداختی نیست و در مورد سرور شما اطلاعاتی ندادن ( قوانین ) .ما هم تصمیم گرفتیم که بک اپ بدن بک اپ را بعد 2 روز دادن مثل همین چیزیکه علی گفت Lvm نبود. و مثلا دارن بک اپ جدید میدن.
بخشید که سرتون را در اوردم و این بود تجربه تلخ از این دیتاسنتر.
---------
براتون ارزوی موفقیت میکنم