-
September 12th, 2012, 20:59
عضو جدید
پاسخ : ارسال ایمیل تبلیغاتی ((حتما بخونید))
من پویا شهریار مدیر کیاهاست هستم
و اینو به عنوان یک کلاه برداری اعلام میکنم اقای اردشیر امین هاشمی چرا پول مردم و میخوری؟؟
ایشون همین امروز 25 تومن گرفتن تبلیغ کنن برای من (تو کار هاست هستم) ایمیل رو بدون هماهنگی با من 4 صبح ارسال کرده و ناقص ارسال رو انجام داده که سر جمع 4 نفر سایت منو باز نکردن.
نمیگم تضمین کن فروشمو میگم وقتی باهم طی میکنیم قرار میذاریم 11 صبح بفرسی چرا برداشتی اقای هاشمی ساعت4 صبح ارسال کردی؟؟؟در ضمن 80 درصد گروه ایشون غیر فعال هستن.بازدهی صفره یعنی عملا پولتونو دور میریزید.
تاپیک اعتزاضات من به ایشون و جواب های کاربران در فروم شاپ کیپر موجوده کافیه سرچ کنید.
باتشکر .من میگم هماهنگ شیم یه کار قانونی کنیم.فایده نداره هر روز یکی داره سرش کلاه میره
-
-
September 12th, 2012 20:59
# ADS
-
September 12th, 2012, 22:54

نوشته اصلی توسط
n4ser
من باهاشون 1ساله دارم کار میکنم وراضیم شما بجای اینکه بشینی از این اول بفهم چی میگی بد حرف بزن روزه اوله تازه عضو شدی داری مردمو خراب میکنی به امضا من نگاه من کارم خدمات تحت وب و فروش سرور مجازی این چیزا هست تا الا تو این یک سال که مشتریش بودم وتمام گروهاشون اکتیوه اگر نبود با هر ارسال من بالای2 میلیون فروشم نبود با هر ارسال که زدن راضی بودم حالا 2روزه امدی مردم میخوای خراب کنی چخ مدرکی داری هان؟> فرو م شاپ کیپر هم مدیرش با ایدین کفافی و چند نفر که ایمیل میزن باهم هستن اون اونها میان اردشیر ضایغ میکنن اینجا فرغ داره با جاهای دیگه فهمیدی
شما همونی نیستی که گفتی ارسال یه 1 میلیون ایمیل 50 هزار تومن؟ بعد معلوم شد به آقای هاشمی میدادی 25 هزار تومن؟
به روباه میگن شاهدت کیه میگه دمم اینجاس
شما برو کلاهبرداری خودت صاف کن از دیگران تعریف و تمجید نکن ناصر خان
-
تعداد تشکر ها از vistaperes به دلیل پست مفید
-
September 13th, 2012, 00:09
عضو جدید
هر کس یه نظری داره و نظر شما هم محترمه
ویرایش توسط p.shahryar : September 13th, 2012 در ساعت 12:13
-
-
September 13th, 2012, 11:14

نوشته اصلی توسط
n4ser

شما نمیخواد به ادبیات من گیر بدی در مورد شما هم من با اردشیر صحبت کردم شما اگر اقای اردشیر کلا هبردارن چرا باهاشون کار میکنین بله شماره منو بگیر با هم صحبت کنیم اینجا جای توهین به من نیست بنده لنگ مشتری نیستم وتاحالا از اینجا مشری نداشتم چون باید 100تا پست داشته باشم تا بتونم تاپیک بدم پس بازارم داغ نیست اینجابنده هم اگر شیاد نبودم این همه مشتری از کجا داشتم
اون شاپ کیپر همه باهم همدستن اینو بدون شما اگر میگی من و اردشیر شیادیم ثابت کن کو مدرکت ؟
شما همونی نیستی که گفتی ارسال یه 1 میلیون ایمیل 50 هزار تومن؟ بعد معلوم شد به آقای هاشمی میدادی 25 هزار تومن؟
ناصر خان
-
-
September 13th, 2012, 11:17

نوشته اصلی توسط
p.shahryar
من پویا شهریار مدیر کیاهاست هستم
و اینو به عنوان یک کلاه برداری اعلام میکنم اقای اردشیر امین هاشمی چرا پول مردم و میخوری؟؟
ایشون همین امروز 25 تومن گرفتن تبلیغ کنن برای من (تو کار هاست هستم) ایمیل رو بدون هماهنگی با من 4 صبح ارسال کرده و ناقص ارسال رو انجام داده که سر جمع 4 نفر سایت منو باز نکردن.
نمیگم تضمین کن فروشمو میگم وقتی باهم طی میکنیم قرار میذاریم 11 صبح بفرسی چرا برداشتی اقای هاشمی ساعت4 صبح ارسال کردی؟؟؟در ضمن 80 درصد گروه ایشون غیر فعال هستن.بازدهی صفره یعنی عملا پولتونو دور میریزید.
تاپیک اعتزاضات من به ایشون و جواب های کاربران در فروم شاپ کیپر موجوده کافیه سرچ کنید.
باتشکر .من میگم هماهنگ شیم یه کار قانونی کنیم.فایده نداره هر روز یکی داره سرش کلاه میره
دو ساله دارم باهاشون کار می کنم و خیلی تبلیغاتشون خوب و پر سوده ، در ضمن خیلی هم فرد با اخلاقی و خوش برخوردی هستن
-
-
September 13th, 2012, 11:27
عضو جدید
دو ساله دارم باهاشون کار می کنم و خیلی تبلیغاتشون خوب و پر سوده ، در ضمن خیلی هم فرد با اخلاقی و خوش برخوردی هستن
اتفاقا با همین خوش برخوردی شون سر همه رو گچ میگیرن. توی کل نت هم سرچ کنید فقط من نیستم که مال باخته ام خیلی های دیگه هستن که هاشمی سرشون کلاه گذاشته.
-
-
September 13th, 2012, 11:42
عضو جدید
اینم مدرک که ایشون قرار بوده 11 صبح بفرستن برداشتن 4 صبح ارسال کردن
Capture2.PNG
ویرایش توسط p.shahryar : September 13th, 2012 در ساعت 12:17
دلیل: آوردن مدرک
-
-
September 13th, 2012, 12:53
سلام
اقا پویا انجمن یه سری قوانین داره که شما اصلا رعایت نمی کنی
لطفا تو بخش انتقاد و پیشنهاد بحث خودتونو ادامه بدید و پست این بنده خدارو خراب نکنید
حرف های شما به اقای شریف هیچ ارتباطی نداره و اصلا نباید این جا این حرف رو میزدید
با تشکر
با اجازه پست به مدیریت معرفی شد
-
-
November 10th, 2013, 00:35
اردشیر امین شاهی *** ِ ( ادمین بلک بری )
دیروز سر من هم کلاه گذاشت
سرچ که کردم راجع بهش این تاپیک رو هم پیدا کردم
دوستان چطور میشه از راه قانونی ، این *** رو به مراجع قضایی معرفی کنیم ؟؟
-