-
October 10th, 2009, 18:46
پاسخ : درخواست راهنمايي براي انتخاب هاست
من حتي يه ايميل بياد با عنوان سرور اختصاصي مفت هم باز نميكنم چون ميدونم چرت محضه.
عنوان نبايد جذاب باشه بايد جذاب و واقعي و كاربردي باشه.
با اين حال شما ميخواي ارسال كن ولي انتظار نداشته باش از 500 هزار ايميل بيش از 5 نفرشون كليك كنن!
البته بستگي داره اون بسته هاي ايميلي كه داري و اون ايميلي كه ميخواي بزني با هم سر و كار دارن يا نه.
-
تعداد تشکر ها ازSajad به دلیل پست مفید
-
October 10th, 2009 18:46
# ADS
-
December 12th, 2009, 15:52
عضو انجمن
Iran safe host
این سایت کلاهبرداره . پول منو خورد .
خدمات fastmail دروغه ، سیستم اشکال داره .
کسی خواست بگه تا کامل توضیح بدم که چی شد .
-
تعداد تشکر ها از hasun به دلیل پست مفید
-
December 12th, 2009, 19:54
خوب بگوييد چي شد
من هم به همچنين هاستي به شدت نيازمندم
-
تعداد تشکر ها از saman6709 به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2009, 12:39
جالبه . بنده عضو webhostingtalk.ir نبودم چون نیازی به تبلیغات در این تاپیک ندارم ولی برای اینکه ذهن هم میهنان عزیزم روشن بشه چند خطی می نویسم .
من تاپیک های webhostingtalk.ir رو مطالعه کردم خیلی برام جالب بود در این فروم مباحثی دنبال میشه که ارزش هاست و سرور و کلا هرچیزی که با IT ارتباط داره به پایین ترین سطحش تنزل داده .
کاربران خیلی راحت به مدیر سرور ها توهین و بی احترامی می کنند و خیلی راحت از کلمات ابزاری مثل کلاهبردار استفاده می کنند !!!
اما چند جمله ای در مورد سیستم های ارسال ایمیل گروهی :
فست ایمیل : این سیستم مثل این هست که شما نرم افزار های اجرا شده روی Pc مثل atomic mail sender و ... را تحت وب اجرا کنید یعنی فست ایمیل با اس ام تی پی کار می کنه بنابراین برای اجرا شدن این سیستم شما هرچه قدر که پول بدید همون قدر هم آش می خورید ! یعنی مثل این برادر عزیز که بنده را مورد لطف خودشون قرار دادند شما نمی تونید انتظار داشته باشید که 15000 تومان برای یک سال پرداخت کنید و به سرعت باد ایمیل ارسال کنید !!! ( هزینه نصب اسکریپت فست ایمیل در سرور ما 10 هزار تومان است که از همه کاربران دریافت می کنیم )
جالب توجه هست هزینه اجاره یک ماه اس ام تی پی معمولی 10 هزار تومان ( ماهانه ) است !!!
بنابراین اگر شما تمایل به ارسال ایمیل انبوه به سرعت باد دارید باید حداقل تاکید می کنم حداقل یک عدد وی پی اس ویندوز با حداقل 5 عدد آی پی تهیه کنید . آی پی ها در پروسه ارسال باید هر از چندی تغییر کنند چون توسط ایمیل سرورهایی مثل یاهو و جیمیل آی پی ارسالی شناسایی و بلوکه یا اسپم میشه .
حالا بماند که فست ایمیل رم بالایی نیاز داره بنابراین رم وی پی اس ویندوز شما باید حداقل یک گیگ باشه .
این از فست ایمیل !
ولی از کاربران این فروم درخواست دارم این قدر دمای جوششون پایین نباشه .
-
تعداد تشکر ها از iransafehost به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2009, 12:58
ارسال ایمیل تبلیغاتی حجم انبوه در 2حالت هست !
چون بنده تجربه زیادی تو این مورد دارم ( سفارش 3 میلیون ایمیل تبلیغاتی یکی از کاندیدا ها )
یا گروه های یاهو ! یا خودتون اسپم و لاک شدن ایمیل !
یا شرکت هایی که با یاهو و ... قرار داد دارند ! وامکانات جالبی دارند مثل باخبر شدن از خوانده شدن، موقیعت کاربر(جغرافیایی) و ...
-
تعداد تشکر ها از LoveLife به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2009, 13:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lovelife
یا شرکت هایی که با یاهو و ... قرار داد دارند ! وامکانات جالبی دارند مثل باخبر شدن از خوانده شدن، موقیعت کاربر(جغرافیایی) و ...
ممکنه در این مورد بیشتر توضیح بدین؟ مثلا یکی از شرکت ها رو اسم ببرید یا اینکه بگید تعرفههای این کار به چه صورت هست؟
-
تعداد تشکر ها از Mohsen به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2009, 13:37
تو اینترنت یه سرچ ساده کنید می بینید دوست عزیز !
نمونش Email Marketing & Surveying Software - iContact
به این صورت هست که شما طراحی خودتون رو انجام می دید ! وارد سایت می کنید ! لیست ایمیل رو ایمپورت می کنید !
بعد ارسال رو می زنید ! کنترل پنل در اختیار شما قرار می ده و متوجه می شید ایمیل در چه حالتی هست !
-
تعداد تشکر ها از LoveLife به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2010, 02:42
عضو انجمن
همین انسان بسیار ... بعد از اینکه گفتم همکار هستم هاست ارسال ایمیل خریدم ازش با زبان بسیار
گول زننده در ایمیل هاش مار رو خام کرد و پول ریختم براش دیگه هم رنگ و یا سرویس اون پول ندیدم
با هزار بدبختی و حلیه 5 ماه بعد گوشیش جواب داد گفت سرویس شما برای اینکه فحش دادید سرویستون مسدود کردیم .
منم گفتم باشه ...
تک تک ایمیل ها و پرینت صورت حساب بانکی دارم خواستید عکس بگریم بهتون نشون بدم و به غیر این لازم هست برید توی Google بزنید
iransafehost کلاهبردار
تقریبا فکر کنم از هر ده نفر در زمینه وب ازشن کلاهبرداری کرده
-
تعداد تشکر ها از DeltaGostar به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2010, 10:18
عضو انجمن
سلام
اول اینکه در مورد جواب دادنش نمیشه گفت نمیده ولی بستگی به ایمیل داره مثلا یه نمونش همین ایمیل های ثمین مرادی که الآن اسمش عوض شده رو فک کنم اکثر کاربرای همین فروم هم میخونن!
بعدش اینکه شما میتونید سرور های مجازی مخصوص اسپم رو خریداری کنید که هم بتونید با اون هاست برای ازسال اسپم بفروشید و هم خودتون ارسال کنید و یا اینکه هاست های مربوط به این کار رو خریداری کنید که به شما تضمین اینباکس رو میدن! (البته باید بگم که قیمت هر دو بالاست و به نظرم سرور مجازی براتون با صرفه تر هست و تنها جاییش که ممکنه بد باشه این هست که شما خودتون باید آی پی بخرید و آی پی هارو عوض کنید ولی در هاست های مخصوص این کار آی پی رو سرور دار میخره و به سرور اضافه میکنه تا ایمیل ها اسپم نشن.)
موفق باشید
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
-
تعداد تشکر ها از SabaData به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2010, 22:17
حالا اگه قصد انجام دادن داری پس سعی کن هاست نگیری
یه سرور مجازی فول وارز بگیر که تو کارت کم نیاری خیالتم راحت کسی وی پی اس رو سوسپند نمیکن(هاست اطمینان نداره)
سرور مجازی هم که میگیری سعی کن منابع اختصاصی باشه
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از mamali5 به دلیل پست مفید