-
September 12th, 2012, 14:59
پاسخ : فرانتورک چی شد ؟
واقعا برای من جای تعجبه که بعضی از دوستان چرا اینقدر دارن حقایق رو پنهان میکنن و چشمشون رو روی اشتباهات فرانتورک بستن و فقط دارن حمایت میکنن . من به حرف هیچکسی کار ندارم . سرور هم از ایشون ندارم ولی چیزی که من از سال 2010 که وارد این انجمن شدم تا حالا دیدم این بوده که تاپیک های زیادی درباره مشکلات روز افزون فرانتورک زده شده و هیچ وقت پاسخ قانع کننده ای از طرف ایشون داده نشده و همیشه 1 بهونه ای بوده . اگه ایشون از همون اول با مشتریاشون صادق بودن و فقط به فکر سود و منافع خودشون نبودن به هیچ عنوان چنین مشکلاتی پیش نمیومد و الان هم به هیچ وجه خساراتی که به مشتریاشون زدن رو نمیتونن اینجوری جبران کنن چون مطمئنا مشتریاشون خیلی خیلی ضرر کردن و مهمتر از همه اعتماد اون ها هست که از بین رفته
-
تعداد تشکر ها ازspalisp به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2012 14:59
# ADS
-
September 12th, 2012, 17:05
بابا خیلی ساده هستین
همتون رو گذاشته سرکار
این هک سایتش کار خودش.
بخاطر اینه که کسانی که فاکتور رو واریز کردن.
بیخیال سرور خودشون بشن.
ا کلا داره دکونش رو جمع میکنه.
اون میخواد بدون دادن یک قرون به مشتریانش. دکونش رو ببنده و حالا همه رو گذاشته سرکار تا کسی ازش شکایت نکنه
بابا همتون سرکارین هیچ پول یا سرویسی برگشت داده نخواهد شد
تنها راه، شکایت از این آقای افول نتورک هست..... وبس
ویرایش توسط sobhdam : September 12th, 2012 در ساعت 17:08
-
تعداد تشکر ها از sobhdam به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2012, 19:10

نوشته اصلی توسط
hostarya
دوست عزیز چرا دارن یکی یکی حل میکنن شما چرا این قدر سعی داری بد بگی ازشون
حالا هر اتفاقی افتاده /اگه سر خودتون میومد اینطوری میگفتین
الان اگه میخواستن فرار کنن که نمیومدن پیام بدن اینجا
پس فراری نیست و ایشون هم زیر فشار برای جواب گویی به مدرم هستن
دیگه استرس رو زیاد نکنین
من هم به خود شما فقط نگفتم که به همه کسانی که میان با اسم دیگه عضو میشن و میخوان تخریب کنن یه نفر رو نه تنها این پست بلکه تایپینگ های دیگه هم همین طور
امیدوارم مشکل همه حل شه
با تشکر

با تشکر از شما همکار گرامی

نوشته اصلی توسط
HAMi
خوب خدا روشکر یکی مشکلش حل شد...سرور ما که تاریخ تمدیدشم گذشته ...امیدوارم اطلاعات هنوز روش باشه

دوست عزیز طبق آخرین گفته دیتاسنتر هیچ سروری فرمت نشده

نوشته اصلی توسط
ertebat7
من از اقای پارسیان و فرانتورک همیشه تعریف می کردم با اینکه چندین بار هم در یاهومسنجر به من بی احترامی کردند
ولی واقعا به فرانتورک نمیشه اعتماد کرد نه برای خرید سرور نه کلا هاست
بنده ضرر زیادی را به خاطر ایشون متحمل شدم و واقعا نمی دونم ایشون چه اینده ای در انتظارش هست
ولی توصیه می کنم برای کسی که میخواد به صورت حرفه ای وارد دنیای سرور و هاست بشه همیشه از یک جای مطئن سرویس بگیره که این مشکلات بزرگ براش پیش نیاد
ما یه سرور از ایشون داشتیم که منتقلش کردیم
دوست عزیز شما از ما سرور اختصاصی نداشتین و سرور مجازی داشتین ....بهتون هم از قبل گفتیم که از سرورتون بک آپ بگیرید سرور جدید میدیم! هر چند که هنوز سرور مجازیتون روشن هست ...در مورد بی احترامی بهتر نیست کمی واضح صحبت کنید! شما در یاهو فروش ما درخواست پشتیبانی کردین همکار بنده هم در قسمت فروش هست و دسترسی به هیچ سروری ندارند که بتونن مشکل رو حل کنن و نه تخصص فنی دارن ...فقط به شما چند بار گفتن دوست عزیز تیکت بدین! این حرف بدی هست؟
دوستان ایشالاه اگه کمی دیتاسنتر راه بیاد تا 1 یا 2 روز آینده پنل باز میشه و همه سرورها در وضعیت عادی خود قرار خواهند گرفت
-
تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2012, 19:10
عضو انجمن
دوستان 42 صفحه اومدید تقریبا بدون نتیجه ولی من میتونم بگم که متاسفانه بیخیال بک آپ باید شد چون واریز 10000 یورو تقریبا محال هست یعنی اگه من هم بودم هم نمیدادم نهایت میومدم دادگاه اون ها هم پول سرور ها رو ازم میگرفتند تازه بعد ار بوققققق سال من خودم هم یه سایت رو سروراش داشتم که همون طور که دوستان میگفتند آپتایم بسیار بد و امنیت افتضاح ( دو بار هک شد ) ولی من اصلا برام مهم نبود چون خودم هم به سایت سر نمیزدم :دی ولی شمایی که انقدر براتون مهم بوده تعجب آوره که ریسک کردید و موندید و از اون بالاتر خودتون بک آپ درست و حسابی نداشتید در کل اینجا هیچ دادگاهی بابت خسارات معنوی و از دست رفتن اعتبارتون متاسفانه پولی به شما نخواهد داد فقط میمونه پول سرور که اونم وقتی بری دادگاه کلا بی خیال میشی از بس ازیتتون میکنند
در کل با عرض تاسف باید بگم همه چیز رو تمام شده بدونید
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
-
September 12th, 2012, 19:53

نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
دوستان 42 صفحه اومدید تقریبا بدون نتیجه ولی من میتونم بگم که متاسفانه بیخیال بک آپ باید شد چون واریز 10000 یورو تقریبا محال هست یعنی اگه من هم بودم هم نمیدادم نهایت میومدم دادگاه اون ها هم پول سرور ها رو ازم میگرفتند تازه بعد ار بوققققق سال من خودم هم یه سایت رو سروراش داشتم که همون طور که دوستان میگفتند آپتایم بسیار بد و امنیت افتضاح ( دو بار هک شد ) ولی من اصلا برام مهم نبود چون خودم هم به سایت سر نمیزدم :دی ولی شمایی که انقدر براتون مهم بوده تعجب آوره که ریسک کردید و موندید و از اون بالاتر خودتون بک آپ درست و حسابی نداشتید در کل اینجا هیچ دادگاهی بابت خسارات معنوی و از دست رفتن اعتبارتون متاسفانه پولی به شما نخواهد داد فقط میمونه پول سرور که اونم وقتی بری دادگاه کلا بی خیال میشی از بس ازیتتون میکنند

در کل با عرض تاسف باید بگم همه چیز رو تمام شده بدونید
در این دوره زمونه فکر کنم 10.000 یورو 30 میلیون تومان پولی باشه که اینطور میگین! پول رهن یک خونه تو پایین شهر هست! جور هم نشه میشه وام گرفت ماشالاه این همه بانک!
دوست عزیز اگه بنده 10.000 یورو رو نمیخواستم بدم هفته پیش همه چیز فرمت شده بود مدرکش هم تا شب میزارم! شما بهتر هست قبل از اینکه حرفی رو بزنید صبر کنید تا تکلیف معلوم بشه ..جهت اثبات حرف من میتونین برین یک سفارش در OVH ثب کنید و ببینید OVH secure payement رو برداشتن و اون موقع متوجه خواهید شد
-
تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2012, 20:04
عضو انجمن
قصد تخریب یا خراب کردن جو تاپیک رو ندارم..
ولی اگر سرورها باز بشه که نمیشه و شما واقعا 10 هزار یورو که هیچ 1 یورو برای باز کردن به دیتاسنتر داده بودید من برای تمامی کاربران این تاپیک جایزه در نظر میگیرم...
بندگان خدا رو تا کی میخوای سرکار بزاری؟!
یادم میاد یکی بهتون گفت مثل فلانی نشی گفتی نه ما کمپانی داریم پاریس دبی و 10 تا کشور دیگه ما فرق میکنیم حالا گندش بالا اومد که ...
هرچند از قبل تکلیف کار شما مشخص بود و اگر کاربران با تحقیق بیشتر اقدام به خرید میکردند الان این مشکلات رو نداشتند.
با تشکر.
شرکت نوین ارتباط تابان آپادانا شماره ثبت 57861
ارائه سرور مجازی از کشور ایران،آمریکا،آلمان،انگلیس ،فرانسه با قیمت عالی.
-
-
September 12th, 2012, 20:04
عضو انجمن
سلام
در این پست من طرف کسی را نمی گیرم
من تا حالا فقط این تایپیک را دنبال می کردم
ولی حالا می خوام یک مطلب را بگم بعضی از دوستان بهتره به جای سنگ اندازی کمک کنند تا سرور ها فعال بشه
الان هم که آقای پارسان گفتند که این مشکل امکان حل شدن تا چند روز آینده داره
حالا این اتفاقی هست که افتاده که جای اینکه منفی نگاه کنید کمی هم مثبت نگاه کنید به این مورد الان من هم 3 سرور از فرانتورک دارم تا الان هم چند کاربر از دست دادم ولی باز هم در حال تلاش هستم
انشاا... که این مشکل حل میشه
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازarvin_b به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2012, 20:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
faranetwork
در این دوره زمونه فکر کنم 10.000 یورو 30 میلیون تومان پولی باشه که اینطور میگین! پول رهن یک خونه تو پایین شهر هست! جور هم نشه میشه وام گرفت ماشالاه این همه بانک!
دوست عزیز اگه بنده 10.000 یورو رو نمیخواستم بدم هفته پیش همه چیز فرمت شده بود مدرکش هم تا شب میزارم! شما بهتر هست قبل از اینکه حرفی رو بزنید صبر کنید تا تکلیف معلوم بشه ..جهت اثبات حرف من میتونین برین یک سفارش در OVH ثب کنید و ببینید OVH secure payement رو برداشتن و اون موقع متوجه خواهید شد
ما بخیل نیستیم ان شا الله که بتونی جور کنی ما هم بسیار خوشحال خواهیم شد
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
-
September 12th, 2012, 20:19
عضو انجمن
اگر دشمن درجه 1 فرانتورک هم بودم بازم حقیقت باید گفت من از لحاظ فنی و چندین نفر دیگه هم به این نتیجه رسیدم 1- سرور ها بسته نشده و فرمت نشده است تا الان ودلیل شون همون پرداخت جریمه بوده است . چون سرور های مجازی پینگ دارد البته بگم به دیتا سنتر و حرف هاشون نمیشه اعتماد کرد . ممکن است حتی آقای فرانتورک رو هم دور بزنن و بعد از پرداخت ها همه چی رو از بین ببرن که باید از طریق سفارت بررسی کرد . که بازم به نظر شخصی بنده اروپای های قابل اطمینان هستن و وقتی پول بگیرن زیرش نمیزنن
2 - دوم اینکه میشه فهمید که جهت بررسی های قانونی بعد از هر مشکل مالی در اروپا چندروزی دقیق بررسی میکنن و همین زمان های قانونی و بانکی باعث شده من و هزاران نفر دیگه منتظر بمونن برای رسیدن به سرور هایشون
-
تعداد تشکر ها از DeltaGostar به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2012, 20:33
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sobhdam
بابا خیلی ساده هستین
همتون رو گذاشته سرکار
این هک سایتش کار خودش.
بخاطر اینه که کسانی که فاکتور رو واریز کردن.
بیخیال سرور خودشون بشن.
ا کلا داره دکونش رو جمع میکنه.
اون میخواد بدون دادن یک قرون به مشتریانش. دکونش رو ببنده و حالا همه رو گذاشته سرکار تا کسی ازش شکایت نکنه
بابا همتون سرکارین هیچ پول یا سرویسی برگشت داده نخواهد شد
تنها راه، شکایت از این آقای افول نتورک هست..... وبس
آقای پارسیان سوپر مارکت ندارن که جمع کنن برن!
شما اگه خیلی تمایل به شکایت دارید تشریف ببرید شکایت نامه رو تنظیم کنید و مراحل قانونی رو طی کنید
-
تعداد تشکر ها از vatandl.net به دلیل پست مفید