نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: درخواست راهنمايي براي انتخاب هاست

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمايي براي انتخاب هاست

جالبه . بنده عضو webhostingtalk.ir نبودم چون نیازی به تبلیغات در این تاپیک ندارم ولی برای اینکه ذهن هم میهنان عزیزم روشن بشه چند خطی می نویسم .
    من تاپیک های webhostingtalk.ir رو مطالعه کردم خیلی برام جالب بود در این فروم مباحثی دنبال میشه که ارزش هاست و سرور و کلا هرچیزی که با IT ارتباط داره به پایین ترین سطحش تنزل داده .
    کاربران خیلی راحت به مدیر سرور ها توهین و بی احترامی می کنند و خیلی راحت از کلمات ابزاری مثل کلاهبردار استفاده می کنند !!!
    اما چند جمله ای در مورد سیستم های ارسال ایمیل گروهی :
    فست ایمیل : این سیستم مثل این هست که شما نرم افزار های اجرا شده روی Pc مثل atomic mail sender و ... را تحت وب اجرا کنید یعنی فست ایمیل با اس ام تی پی کار می کنه بنابراین برای اجرا شدن این سیستم شما هرچه قدر که پول بدید همون قدر هم آش می خورید ! یعنی مثل این برادر عزیز که بنده را مورد لطف خودشون قرار دادند شما نمی تونید انتظار داشته باشید که 15000 تومان برای یک سال پرداخت کنید و به سرعت باد ایمیل ارسال کنید !!! ( هزینه نصب اسکریپت فست ایمیل در سرور ما 10 هزار تومان است که از همه کاربران دریافت می کنیم )
    جالب توجه هست هزینه اجاره یک ماه اس ام تی پی معمولی 10 هزار تومان ( ماهانه ) است !!!
    بنابراین اگر شما تمایل به ارسال ایمیل انبوه به سرعت باد دارید باید حداقل تاکید می کنم حداقل یک عدد وی پی اس ویندوز با حداقل 5 عدد آی پی تهیه کنید . آی پی ها در پروسه ارسال باید هر از چندی تغییر کنند چون توسط ایمیل سرورهایی مثل یاهو و جیمیل آی پی ارسالی شناسایی و بلوکه یا اسپم میشه .
    حالا بماند که فست ایمیل رم بالایی نیاز داره بنابراین رم وی پی اس ویندوز شما باید حداقل یک گیگ باشه .
    این از فست ایمیل !
    ولی از کاربران این فروم درخواست دارم این قدر دمای جوششون پایین نباشه .

2. تعداد تشکر ها از iransafehost به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)