صفحه 40 از 71 نخستنخست ... 3036373839404142434450 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 391 تا 400 , از مجموع 702

موضوع: فرانتورک چی شد ؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : فرانتورک چی شد ؟

به هر حال تنها راه رسیدن به حقتون، شکایت از این فرد دوست داشتنی است.
    من و دو تا از دوستام شکایت کردیم و در شکایت ذکر کردیم که، حداقل دو میلیون به ما خسارت وارد شده.
    به خاطر پاک شدن سایت و اطلاعات کاربران

2. # ADS

عضو جدید vatandl.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    89
    تشکر تشکر شده 
    241
    تشکر شده در
    172 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sobhdam نمایش پست ها
    به هر حال تنها راه رسیدن به حقتون، شکایت از این فرد دوست داشتنی است.
    من و دو تا از دوستام شکایت کردیم و در شکایت ذکر کردیم که، حداقل دو میلیون به ما خسارت وارد شده.
    به خاطر پاک شدن سایت و اطلاعات کاربران
    مختارید!
    این که ازشون شکایت کنید یا نه به خودتون مربوطه
    بنده جلوی شکایت شما رو نگرفتم
    حرف من از اول تایپیک این بود که وقتی پیگیر کار هستند از هر جهت بهشون فشار وارد نکنید
    موفق باشید

4. تعداد تشکر ها از vatandl.net به دلیل پست مفید

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

اگه تونستی گره از کاره کسی باز کنی اون موقع توقع داشته باش خدا کمکت کنه
    به هر حال هیچی با ارزش تر از کمک کردن به دیگران نیست
    همگی موفق باشید
    وقتی کسی اینقدر پُر مُدعا هست خود خدا هم میگه بزار ببینم خودش که این همه ادعا داره چیکار داره میکنه...
    ایشون از روز اول از همه طلب کار بودن تا همین الان! دَست از این رفتارشون بردارن مثل یک انسان بی ادعا بیان جلو خود بنده به شخصه کمکشون میکنم! مُنتهای مطالب ایشون نمیخوان از رفتاری که در قبال دیگران دارند دَست بردارند. که این میشه نتیجَش... .

حرف من از اول تایپیک این بود که وقتی پیگیر کار هستند از هر جهت بهشون فشار وارد نکنید
    به جمله بالا توجه کنید! اگر ایشون مثل آقای x و یا y و یا z میمودن میگفتن دوستان من به چنین مشکلی برخوردم لطفا همه کمک کنند که مشکل حل بشه... . پس بزارید بهشون فشار وارد بشه که متوجه بشوند راهی که در پیش گرفتند به تُرکستان است...!

موفق باشید
    ویرایش توسط s.w.a.t : September 11th, 2012 در ساعت 19:53
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

6. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

عضو انجمن akbari آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    268
    تشکر تشکر شده 
    864
    تشکر شده در
    602 پست

بدون شرح
    Hacked By PC Persia
    Hacked By PC Persia
    شرکت شبکه گستر ساینا تلفن :‌ 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    فقط یه سوال از شما دوست عزیز! توی ایران مَردمی که خیلی عاقل هستند عقل مبارکشون به چشمان گُهر بارشون هست! ایشون که Tech دامنه به اسمشون هست و دسترسی دارند. طبق عکسی که ضمیمه هست آقای مسعودی با یوزر خودشون لاگین میکنند رو ثبت میکنه که امروز یک دفعه چنین اتفاقای افتاد و آن هم همین الان بوده!

دو حالت وجود داره!
    1- آقای پارسیان مثل قضیه اینترپُل و remove کردن از black list یک روزه! و یا پرداخت 10هزار یورو جریمه به دیتاسنتر(که هنوز سرورها بسته هست با اینکه پرداخت انجام شده!!!) دوباره دارن مثل کودکان خوردسال یک بازی جدید شروع میکنند.

2- یوزر و پسورد ایشون در سایت NIC هَک شده باشد...

موفق باشید

در مورد حرف آقای مسعودی بله صحیح هست اشتباه از بنده بوده که کمی عجله کردم و چک نکردم قسمت آی پی ها رو...بنده همینجا از آقای مسعودی پوزش میخواهم ...فشار زیادی این روز ها از نظر عصبی رو آدم هست و کمی زود تصمیم گرفتم...باز هم پوزش میخواهم ..پست را هم پاک کردم...عکس هم گذاشتم که ثابت بشه مشکل از بنده بوده چون آی پی من ثابت هست و با 95 شروع میشه آی پی 5.39 هم مال سرورهم هست ولی بقیه آی پی ها خیر

nic.png
    نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    وقتی کسی اینقدر پُر مُدعا هست خود خدا هم میگه بزار ببینم خودش که این همه ادعا داره چیکار داره میکنه...
    ایشون از روز اول طلب از کار همه بودن تا همین الان! دَست از این رفتارشون بردارن مثل یک انسان بی ادعا بیان جلو خود بنده به شخصه کمکشون میکنم! مُنتهای مطالب ایشون نمیخوان از رفتاری که در قبال دیگران دارند دَست بردارند. که این میشه نتیجَش... .

به جمله بالا توجه کنید! اگر ایشون مثل آقای x و یا y و یا z میمودن میگفتن دوستان من به چنین مشکلی برخوردم لطفا همه کمک کنند که مشکل حل بشه... . پس بزارید بهشون فشار وارد بشه که متوجه بشوند راهی که در پیش گرفتند به تُرکستان است...!

موفق باشید
    آقای عزیز....کسی ادعا نکرد! شما هستین که کمی با بنده مخالف هستین در انجمن..در صورتی که در همین تاپیک کاربری که همین امروز عضو شده و 3تا پست داره و بدون مدرک حرف میزنه رو کاری ندارین! در صورتی که بنده یک کلمه حرف بزنم گیر میدین! و سریع بن میکنین! در مورد مشکل هم فکر نکنم مشکل بنده رو شما بتونین حل بکنین! چون دیتاسنتر فقط به من و همکارم که پنل به ناممون هست و کارتی هم که پرداخت شده به اسم بنده هست برای همین جوابی نمیدهند! و گرنه مطمئن باشید قبل از هر چیز از شما کمک میگرفتیم! و مشکلی هست که پیش اومده و در حال حلش هستیم و طبق صحبت های دیتاسنتر ایشالاه به زودی پنل باز خواهد شد و در پایان تمامی حرف هایی که در این مدت گفته شده با عکس ها و مدارک معتبر در یک تاپیک جدا خواهیم گذاشت تا همه متوجه بشند که دروغ نگفتیم چون قطعا کسی در این موقعیت به این مهمی نمیاد دروغ بگه ..و تمام تلاش ما حل مشکلات دوستان و کابرانمون هست

9. تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

آقای عزیز....کسی ادعا نکرد! شما هستین که کمی با بنده مخالف هستین در انجمن..در صورتی که در همین تاپیک کاربری که همین امروز عضو شده و 3تا پست داره و بدون مدرک حرف میزنه رو کاری ندارین! در صورتی که بنده یک کلمه حرف بزنم گیر میدین! و سریع بن میکنین! در مورد مشکل هم فکر نکنم مشکل بنده رو شما بتونین حل بکنین! چون دیتاسنتر فقط به من و همکارم که پنل به ناممون هست و کارتی هم که پرداخت شده به اسم بنده هست برای همین جوابی نمیدهند! و گرنه مطمئن باشید قبل از هر چیز از شما کمک میگرفتیم! و مشکلی هست که پیش اومده و در حال حلش هستیم و طبق صحبت های دیتاسنتر ایشالاه به زودی پنل باز خواهد شد و در پایان تمامی حرف هایی که در این مدت گفته شده با عکس ها و مدارک معتبر در یک تاپیک جدا خواهیم گذاشت تا همه متوجه بشند که دروغ نگفتیم چون قطعا کسی در این موقعیت به این مهمی نمیاد دروغ بگه ..و تمام تلاش ما حل مشکلات دوستان و کابرانمون هست

دوست عزیز هیچ شخصی با شما مخالف نیست! این خود شما هستید که با خودتون مخالف هستید... به پستها و رفتار خودتون در 6ماه گذشته در این اینجمن یه مرور کوتاه داشته باشید متوجه این اَمر میشوید!

در مورد مشکلتون هم خواستید در ارتباط باشید شاید بتونیم کمکی به شما بکنیم!

موفق باشید
    ویرایش توسط s.w.a.t : September 11th, 2012 در ساعت 20:10
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

11. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

عضو جدید HAMi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    56
    تشکر شده در
    41 پست

عجب!!! تو این تاپیک در مورد همه چیز بحث میشه به جز مشکل اصلی!!بابا ول کنید این بحث ها رو

اقای پارسیان گفتین 2 شنبه مشخص میشه پس چی شد؟ همه اون راه هایی که گفتین به ovh ایمیل بدیم 10 بار دادیم و جوابش هم براتون فرستادم که سرور رو باز کنید ..چی شد پس؟

الان اطلاعات ما چه بلایی سرش امده؟کی برمیگرده؟ جایی بحث و کلکل جواب ما رو بدید! یا مشکل رو حل کنید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط HAMi نمایش پست ها
    عجب!!! تو این تاپیک در مورد همه چیز بحث میشه به جز مشکل اصلی!!بابا ول کنید این بحث ها رو

اقای پارسیان گفتین 2 شنبه مشخص میشه پس چی شد؟ همه اون راه هایی که گفتین به ovh ایمیل بدیم 10 بار دادیم و جوابش هم براتون فرستادم که سرور رو باز کنید ..چی شد پس؟

الان اطلاعات ما چه بلایی سرش امده؟کی برمیگرده؟ جایی بحث و کلکل جواب ما رو بدید! یا مشکل رو حل کنید

دوست عزیز همه مثل شما دنبال جواب هستن پس بحث نکردیم هر کی سوال پرسیده جواب دادیم ..جواب شما هم داده شده دوست عزیز چند تا پست بالاتر

در حال حلش هستیم و طبق صحبت های دیتاسنتر ایشالاه به زودی پنل باز خواهد شد

عضو انجمن DeltaGostar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    589
    تشکر تشکر شده 
    1,081
    تشکر شده در
    755 پست

دیتا سنتر ovh با تمام پرسنلش به نظرم کلشون داغ است و نمیشه به حرفاشون زیاد اعتماد کرد :| یه بار میگن پول بدین سرور تمدید میکنم و برمیگرده یک بار میگن پاک شده قابلیت بک آب نیست . کلا به حرفاشون اعتماد نکنید و فقط حرف آخر و صحیح از صاحب سرور های آقای پارسیان بشنوید در ضمن زود هم تصمیم نگیرید . ممکن هست به غیر از جریمه کردن مدیر سرور ها . نیاز به پرداخت مجدد تمدید باشه که اونم پولدار ترین آدم تا
    یک هفته نمیتونه انقدر هزینه جور کنه :|
    شرکت فناوری دلتا گستر آساک - میزبانی - خدمات ارزی ,خدمات فارکس

صفحه 40 از 71 نخستنخست ... 3036373839404142434450 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)