-
September 11th, 2012, 16:27
مشکل در سرعت . سرور چت ورم
سلام دوستان عزیز من یه مشکلی دارم یه سرور اختصاصی گرفتم برای چت روم 32 گیگ رمش هست کا اشتباه بزگری بود گرفتم 
من یه سرور از ایران داشتم رمش 2 بود واقعا عالی کم می اورد اگه 20 تا سرور 32 هم باهاش مقایسه میکردی نمیتونست جاشو پر کنه . حیف قعطیش بالا بود
الان من تویه سرور جدیده مشکل سرعت دارم مشکل از سرور از چی میتونه باشه
ایا میشه سرعتش رو برد بالا ؟
-
-
September 11th, 2012 16:27
# ADS
-
September 11th, 2012, 16:32
عضو دائم
پاسخ : مشکل در سرعت . سرور چت ورم

نوشته اصلی توسط
pc.rootall
سلام دوستان عزیز من یه مشکلی دارم یه سرور اختصاصی گرفتم برای چت روم 32 گیگ رمش هست کا اشتباه بزگری بود گرفتم
من یه سرور از ایران داشتم رمش 2 بود واقعا عالی کم می اورد اگه 20 تا سرور 32 هم باهاش مقایسه میکردی نمیتونست جاشو پر کنه . حیف قعطیش بالا بود
الان من تویه سرور جدیده مشکل سرعت دارم مشکل از سرور از چی میتونه باشه
ایا میشه سرعتش رو برد بالا ؟
سرور شما از کدام دیتاسنتر در ایران بود ؟
ببینید هزار و 1 دلیل میتونه داشته باشه سرورتون
بیشتر توضیح بدید سرور سیپنل هست ؟ دایرکت ادمین هست ؟ چند تا هاست روشه و ... پورتش چنده ؟ پردازندش چند هست ؟ از کدام دیتاسنتر ؟
در کل بهتره یه کانفیگر سرور شما را چک بکنه.
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
September 11th, 2012, 16:37
میتونه همون پینگ پایینتر در ایران باعث احساس افزایش سرعت شده باشه براتون... ولی اگر مشکل سرعت و افتش براتون شدیده احتمال زیاد کانفیگ درستی نداره سرور (چه کنترل پنل و وب سرور، چه تنظیمات خود سرور)
ویرایش توسط saeedxxx : September 11th, 2012 در ساعت 16:42
-
-
September 11th, 2012, 16:47
عضو دائم
بسنگی داره شما از چی کم میادین احتمالا شما از نظر پینگ کم میارین
و دچار مشکل کرده درسته؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
September 11th, 2012, 16:52
کنترل پنل دایرکت ادمین . سن تو اس .5.6. سی پی یو |ntel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz
پورت 100 مگ
دیتا هترنز دیتاسنتر هتزنر (Hetzner
-