سلام
3 تا راه حل داری
اول این که دامین به نام کیه ؟ همون کاربر شما بهش تماس بگیر و بگو به فلان شماره زنگ بزنه و بگه دامین را بزاره تو پنل شما (یه اسکن و چیزی هم که حویتش را نشون بدهد بدهد به طرف)
اینجوری خیلی راحت بر میگرده
دوم میتونی با کسی که دامین الان پیشش هست تماس بگیری و مدارک انتقال دامین را ارئه کنی بهشون و نشون بدی که دامین را شما انتقال دادی به پنلشون (بالاخره 4 تا ایمیل داری که..) یا قانع میشن یا نمیشن ، مثلما از اونجا که شما انتقال دادی به پنل خودت که پیش ایشون بوده و الان بدون هیچ اطلاعی دامین رفته یه پنل دیگه مقصر هستن و باید جوابگو باشن از ای رو حالت سوم هم داری
سوم اینکه مدارک انتقال دامین به پنلتون را میتونی ارائه کنی و خیلی راحت شکایت بزنی که دامین مشتریت دز*یده شده......و اگه مدارکت کافی باشه حق با شما میشه و همه چی اوکی میشه
راه حل 1 و 2 باید جواب بده دیگه ساده ترین کار همونه راه 1 هست
بعدش من یه سوال دارم مگه شما دامین را به پنل خودت منتقل نکردی ؟ پس مگه پنل ماله خودت نیست ؟ مگه مشخصات خودت تو پنلت نیس ؟ پس چجوری دامین الان به نام یکی دیگه است ؟ یعنی پنل چجوری به نام یکی دیگه شده ؟ پنل ریسلری منظورتون بوده یا کاستومری ؟ اگه پنل مشتری داشتید و به پنلتون منتقل کردید دامین باید به نامتون باشه دیگه مالک میشه مالک پنل جدید ، در کل من نفهمیدم چجوری تو پنل شما که مشخصات شما توشه هست ولی به نام یکی دیگه است ؟ وقتی تو پنل شماست مالک شما شناخته میشین اون طرف هیچ حقی نداشته که بگه ماله یه نفر دیگه است و.... پنل ریسلری هم داشته باشین و دامین مشتریتون از پنلش غیب شده باشه دقیقا دز@ی میشه....
خلاصه اینجور که شما میگی هر طوری باشه حق با شماست و از لحاظ قانونی هم باید بتونی اثباتش کنی...
ولی واقعا چجوری دامین تو پنل شما بوده به نام یکی دیگه ؟ (پنل دامین به نام شما بوده پس شما مالک شناخته میشی طرف هیچ حقی نداشته این کارا بکنه و بگه مالک کس دیگه ای هست)
موفق باشی